- Konu Sahibi screamaway
- #17.001
kızlarrr merhaba ben geldimm ... nasılsınızzz????
var mı yeni hamişlerrrrr?????*
hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr merhaba ben geldimm ... nasılsınızzz????
var mı yeni hamişlerrrrr?????*
inş kuşum ya rabbim biliyo nasıl beklediğimizi nasıl istediğimizi allahım yüzümüze gülsün bizimde önce göbişlerimiz sonra kucaklarımızı doldursun![]()
hoşgeldin canımBu arada resmine baktım yakışmış saçların
![]()
hoşgeldin canıminş en yakın zaman da bebeğin sana gelir rabbim nasip eder
canım hsg den sonra mı 6 ay daha beklemdesin :26::26:bende şubat ayında hsg çektirmiştim sadece o ay korundum tedbir amaçlı :44::44:
dalarımız seninle ve hepimizle canımtamam tatlım sen yeter ki iste...ama dua et benim için.
ne güzel canım ya rabbim çok bekletmeden vemiş mucizesini allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşşyok cnm tedavi görmedm martta korunmayı bırakmıstım ve o ay ögrenmiştim pko oldugumu doktorum sadece şeker ilacı vemıstı okadar mucizem geldi sonunda bana allahım sizlernde mucizesini versin kısa sürede canlarım dua edıyorum sızler ıcın![]()
hoşgeldinnnnn canımmmmmkızlarrr merhaba ben geldimm ... nasılsınızzz????
var mı yeni hamişlerrrrr????*
inşşş canımmmmm aminnnnnaminnnn canım aminnn .. ya o değilde bu hsg den sonra ne kadar bekleniyoperşembe günü çektiricem bende :18:
evet 6 ay bekle dedi doktorum bakalım nasip ederse rabbim inş.
inşallah canım ya bi yer buldum şimdi hem fiyatı uygun geldi 150 tl hemde adamlar rahatlattı telefonda Allah biran önce şu sıkıntılarımızı bitirsin inşallah . İnşallah tüplerde açık çıkarsa eşimi ikna etmek kalıyor geriye ..![]()
dalarımız seninle ve hepimizle canım
ne güzel canım ya rabbim çok bekletmeden vemiş mucizesini allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşşinş canım sağol hamişlerin duası kabul olumuş bizim dua et gülüm rabbim bizlere de nasip etsin
hoşgeldinnnnn canımmmmm
inşşş canımmmmm aminnnnn
valla canım ben sadece o ay korundum dediğim gidi tedbir amaçlı sadecebide annem o ay bendeydi bişey yapamamıştık yani
rahime ilaç verildiği için biraz dinlenmesi gerek dedi dr :26:
canım niye 6 ay onu anlamadım hiççç
ben sadece çektirdiğim ay korundum :44::44:
aminnnn canım aminnn .. ya o değilde bu hsg den sonra ne kadar bekleniyoperşembe günü çektiricem bende :18:
ayyy geldim sonunda..ayol yoruldum vallaaaaa ...nyse bi yemek kaldıona da Allah Kerim
ayy kızlarr ben de o pozitifli testlerdennn kolyee yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaa
canım sevindim ucuza bulmuşsun ama güvenilir bir yer mi birincisi. ikincisi de doktor mu yapıyor anestezist mi sordun mu canım:26::26:
Bende netten okuduğuma göre o ay ilaçtan ötürü korunmanızı tavsiye ederiz yazıyor ....
valla canım yakın olsak seninle gelir yanında beklerdim![]()
canım ben önce başakşehir devlet hastanesini aradım onların anlaşmalı olduğu bi yer varmış ama sgk geçmiyor bizde dediler bende bilgi verebilecek biriyle konuşabilirmiyim dedim teknisyen doktorumuza bağlayalım yardımcı olsunlar dedi açıkçası sormadım yaa takıldı kafama şimdi![]()
ya canım inanın ki o kadar çok abartı değilHsg bende cekttiricem 1-2 ay sonra.. cok tırsıyorumm.... nihancam rahatlattı acısız diye saolsun... ama ister istemez korkuyorummm..
ayyy geldim sonunda..ayol yoruldum vallaaaaa ...nyse bi yemek kaldıona da Allah Kerim
ayy kızlarr ben de o pozitifli testlerdennn kolyee yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaa
canım sevindim ucuza bulmuşsun ama güvenilir bir yer mi birincisi. ikincisi de doktor mu yapıyor anestezist mi sordun mu canım:26::26:
canım yaa düşünmen yeter bitanem hayırlısıyla şu korkuyu da bi atlatsaydım şimdi hem acı korkusu hemde ya kapalıysa korkusu var ... Eşim gelecek yanımda olcak inşallah
canım şimdi aklını karıştırmak gibi olmasın ama doktor olması önemli yani benim kendi doktorum yapmıştı bayan..yanında da bayan yardımcı hemşire vardı..herşeyi doktorum yaptı filmi kız çekti..o yüzden sordum anestezist mi doktor mu diye..bnce sor canım..fiyatı da birçok yere göre çook uygun geldi çünkü..güvenilirliğinden eminsen bi sorun yok canım..şimdi aklını karıştırmak istemezdim ama önemli bişi sonuçta film..çünkü o sıvının düzgün verilmesi lazım tüplerin tıkalıysa bile o ilaç sayesinde açılması lazım ondan yani..ben çektirmek için 1 ay bekledim araştırdım faln sonra kendi doktoruma gittim..anestezisiz hmde...ayy valla iiliğinden yani dedim ha !
yok canım iyiki uyardın ... orası kesin değil ya inşallah yarın eşimin çapada da randevusu var oraya da soracak belki çapa da olabilir olmazsa randevu için arayacağım sorarım kesin . bi yer daha var medilife hast. oda anestezi olmadan sgk lı 170 anestezi ile 240 tl dedi sonra bi yerden daha fiyat aldık medicalpark sgk lı 200 tl dedi anestezi olmadan bunlardan birine karar vericem artık çapa da olmazsa![]()
kızlar yaaa bennn,
sılacığımı
tatlıcadımı
tatlıaşığımı
kuppeciğimi
screamwaycığımı
wifeofdemoncuğumuu
bu kızlarıı çok özledimm ne zamndır doğru dürüstt aynı anda burda olup konuşamadık hep bölük pörçük valla...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hasretle bekleniyorsunuzz yuvayaaaaaaaa![]()
canım perşembeye az kaldı bi an önce aklına yatan bi yer bul gülüm:)bence anestezi için o kadar para verme canım yazık hem vucudun anestezi alacak hemde paran gidecek tabi yine kara senindir canım benimki sadece bi tavsiye sakın yalnış anlama:)))
zaten çok ağrılı dayanılmayacak bi işlem olsa bana ve hulyacığıma da anestezi yaparlardı ???