• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşgeldin canım :10: inş en yakın zaman da bebeğin sana gelir rabbim nasip eder :16::16:

canım hsg den sonra mı 6 ay daha beklemdesin :26::26:bende şubat ayında hsg çektirmiştim sadece o ay korundum tedbir amaçlı :44::44:

evet 6 ay bekle dedi doktorum bakalım nasip ederse rabbim inş.

tamam tatlım sen yeter ki iste...ama dua et benim için.
dalarımız seninle ve hepimizle canım :16::16:
yok cnm tedavi görmedm martta korunmayı bırakmıstım ve o ay ögrenmiştim pko oldugumu doktorum sadece şeker ilacı vemıstı okadar mucizem geldi sonunda bana allahım sizlernde mucizesini versin kısa sürede canlarım dua edıyorum sızler ıcın :49::49::49:
ne güzel canım ya rabbim çok bekletmeden vemiş mucizesini allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşş :71::71::71: inş canım sağol hamişlerin duası kabul olumuş bizim dua et gülüm rabbim bizlere de nasip etsin :21::21:
kızlarrr merhaba ben geldimm ... nasılsınızzz????

var mı yeni hamişlerrrrr????*
hoşgeldinnnnn canımmmmm :3::3::3::3::3::3::3:
aminnnn canım aminnn .. ya o değilde bu hsg den sonra ne kadar bekleniyo :53: perşembe günü çektiricem bende :18:
inşşş canımmmmm aminnnnn :16::16:
valla canım ben sadece o ay korundum dediğim gidi tedbir amaçlı sadece:27: bide annem o ay bendeydi bişey yapamamıştık yani :1::1::1::1: rahime ilaç verildiği için biraz dinlenmesi gerek dedi dr :26:
evet 6 ay bekle dedi doktorum bakalım nasip ederse rabbim inş.

canım niye 6 ay onu anlamadım hiççç :53::53::53::53::53:
ben sadece çektirdiğim ay korundum :44::44:

ayyy geldim sonunda..ayol yoruldum vallaaaaa ...nyse bi yemek kaldı :D ona da Allah Kerim :D
ayy kızlarr ben de o pozitifli testlerdennn kolyee yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaa :14::14::14:

inşallah canım ya bi yer buldum şimdi hem fiyatı uygun geldi 150 tl hemde adamlar rahatlattı telefonda Allah biran önce şu sıkıntılarımızı bitirsin inşallah . İnşallah tüplerde açık çıkarsa eşimi ikna etmek kalıyor geriye .. :34:

canım sevindim ucuza bulmuşsun ama güvenilir bir yer mi birincisi. ikincisi de doktor mu yapıyor anestezist mi sordun mu canım:26::26:

dalarımız seninle ve hepimizle canım :16::16:

ne güzel canım ya rabbim çok bekletmeden vemiş mucizesini allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşş :71::71::71: inş canım sağol hamişlerin duası kabul olumuş bizim dua et gülüm rabbim bizlere de nasip etsin :21::21:

hoşgeldinnnnn canımmmmm :3::3::3::3::3::3::3:

inşşş canımmmmm aminnnnn :16::16:
valla canım ben sadece o ay korundum dediğim gidi tedbir amaçlı sadece:27: bide annem o ay bendeydi bişey yapamamıştık yani :1::1::1::1: rahime ilaç verildiği için biraz dinlenmesi gerek dedi dr :26:

canım niye 6 ay onu anlamadım hiççç :53::53::53::53::53:
ben sadece çektirdiğim ay korundum :44::44:

Bende netten okuduğuma göre o ay ilaçtan ötürü korunmanızı tavsiye ederiz yazıyor ....

ayyy geldim sonunda..ayol yoruldum vallaaaaa ...nyse bi yemek kaldı :D ona da Allah Kerim :D
ayy kızlarr ben de o pozitifli testlerdennn kolyee yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaa :14::14::14:

canım sevindim ucuza bulmuşsun ama güvenilir bir yer mi birincisi. ikincisi de doktor mu yapıyor anestezist mi sordun mu canım:26::26:

canım ben önce başakşehir devlet hastanesini aradım onların anlaşmalı olduğu bi yer varmış ama sgk geçmiyor bizde dediler bende bilgi verebilecek biriyle konuşabilirmiyim dedim teknisyen doktorumuza bağlayalım yardımcı olsunlar dedi açıkçası sormadım yaa takıldı kafama şimdi :53:

Hsg bende cekttiricem 1-2 ay sonra.. cok tırsıyorumm.... nihancam rahatlattı acısız diye saolsun... ama ister istemez korkuyorummm..

Bende netten okuduğuma göre o ay ilaçtan ötürü korunmanızı tavsiye ederiz yazıyor ....

valla canım benim dr kadın doğum bölümünün ana bilim dalı başkanı öğretim üyesi hatta şimdi prof olmuş :1::1::1: hiç öyle bişy demedi zaten hsg çeken de yardımcı doc. o da bşey demedi :44::44::44:

ama yine sen bilrsin tatlım çektirmeye gittiğin de dr bi sorasın :44::44:

canım ben önce başakşehir devlet hastanesini aradım onların anlaşmalı olduğu bi yer varmış ama sgk geçmiyor bizde dediler bende bilgi verebilecek biriyle konuşabilirmiyim dedim teknisyen doktorumuza bağlayalım yardımcı olsunlar dedi açıkçası sormadım yaa takıldı kafama şimdi :53:

canım şimdi aklını karıştırmak gibi olmasın ama doktor olması önemli yani benim kendi doktorum yapmıştı bayan..yanında da bayan yardımcı hemşire vardı..herşeyi doktorum yaptı filmi kız çekti..o yüzden sordum anestezist mi doktor mu diye..bnce sor canım..fiyatı da birçok yere göre çook uygun geldi çünkü..güvenilirliğinden eminsen bi sorun yok canım..şimdi aklını karıştırmak istemezdim ama önemli bişi sonuçta film..çünkü o sıvının düzgün verilmesi lazım tüplerin tıkalıysa bile o ilaç sayesinde açılması lazım ondan yani..ben çektirmek için 1 ay bekledim araştırdım faln sonra kendi doktoruma gittim..anestezisiz hmde...ayy valla iiliğinden yani dedim ha !

Hsg bende cekttiricem 1-2 ay sonra.. cok tırsıyorumm.... nihancam rahatlattı acısız diye saolsun... ama ister istemez korkuyorummm..
ya canım inanın ki o kadar çok abartı değil :53: haklısın tabi bende sizin gibydim çooook tırsıyodum :18::18: hatta dr rahimi açarken bacaklarımın titremesinden yapamadı belli bi süre o kadar yani:53: sonra herşey bi anda oldu ve bitti sadece 5 dk adet sancısının biraz daha ağrılısı o kadar:9::9: kimis abartıyo yok anestezi yok filmden sonra acil de yatırıyolarmış :1::1::1::1::1::1:
inş canım çektirmene bile kalmaz rabbim gönderir meleğini :16::16:

hoşgeldin şekrim sefalar getirdinn :70::70::70::70::70::70::70:

inşşş canım heimiz kolye yaptığımız günleri görürüz pek yakında datlummmm :64::64::64::64::64::64::64:

canım yaa düşünmen yeter bitanem hayırlısıyla şu korkuyu da bi atlatsaydım şimdi hem acı korkusu hemde ya kapalıysa korkusu var ... Eşim gelecek yanımda olcak inşallah

hiççç öyle karamsar olma kuzum derinnnnnn bi nefes al ve gir içeri :16::16: allahın izniyle herşey güzel olcak

zaten kocişler dışarıda bekliyo almıyılar içeriye :1::1::1:

canım şimdi aklını karıştırmak gibi olmasın ama doktor olması önemli yani benim kendi doktorum yapmıştı bayan..yanında da bayan yardımcı hemşire vardı..herşeyi doktorum yaptı filmi kız çekti..o yüzden sordum anestezist mi doktor mu diye..bnce sor canım..fiyatı da birçok yere göre çook uygun geldi çünkü..güvenilirliğinden eminsen bi sorun yok canım..şimdi aklını karıştırmak istemezdim ama önemli bişi sonuçta film..çünkü o sıvının düzgün verilmesi lazım tüplerin tıkalıysa bile o ilaç sayesinde açılması lazım ondan yani..ben çektirmek için 1 ay bekledim araştırdım faln sonra kendi doktoruma gittim..anestezisiz hmde...ayy valla iiliğinden yani dedim ha !

yok canım iyiki uyardın ... orası kesin değil ya inşallah yarın eşimin çapada da randevusu var oraya da soracak belki çapa da olabilir olmazsa randevu için arayacağım sorarım kesin . bi yer daha var medilife hast. oda anestezi olmadan sgk lı 170 anestezi ile 240 tl dedi sonra bi yerden daha fiyat aldık medicalpark sgk lı 200 tl dedi anestezi olmadan bunlardan birine karar vericem artık çapa da olmazsa :59:

kızlar yaaa bennn,

sılacığımı
tatlıcadımı
tatlıaşığımı
kuppeciğimi
screamwaycığımı
wifeofdemoncuğumuu

bu kızlarıı çok özledimm ne zamndır doğru dürüstt aynı anda burda olup konuşamadık hep bölük pörçük valla...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hasretle bekleniyorsunuzz yuvayaaaaaaaa:29::29::29::29::29::29:

yok canım iyiki uyardın ... orası kesin değil ya inşallah yarın eşimin çapada da randevusu var oraya da soracak belki çapa da olabilir olmazsa randevu için arayacağım sorarım kesin . bi yer daha var medilife hast. oda anestezi olmadan sgk lı 170 anestezi ile 240 tl dedi sonra bi yerden daha fiyat aldık medicalpark sgk lı 200 tl dedi anestezi olmadan bunlardan birine karar vericem artık çapa da olmazsa :59:

canım perşembeye az kaldı bi an önce aklına yatan bi yer bul gülüm:)bence anestezi için o kadar para verme canım yazık hem vucudun anestezi alacak hemde paran gidecek tabi yine kara senindir canım benimki sadece bi tavsiye sakın yalnış anlama:)))
zaten çok ağrılı dayanılmayacak bi işlem olsa bana ve hulyacığıma da anestezi yaparlardı ???

kızlar yaaa bennn,

sılacığımı
tatlıcadımı
tatlıaşığımı
kuppeciğimi
screamwaycığımı
wifeofdemoncuğumuu

bu kızlarıı çok özledimm ne zamndır doğru dürüstt aynı anda burda olup konuşamadık hep bölük pörçük valla...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hasretle bekleniyorsunuzz yuvayaaaaaaaa:29::29::29::29::29::29:

haklısn canım çok gelmez oldular işleri fala var galiba :9::9::9::9::9:

kardaiz mpb ve tuğçeyi de unutmayalım canım :70::70::70::70:

Son düzenleme:
canım perşembeye az kaldı bi an önce aklına yatan bi yer bul gülüm:)bence anestezi için o kadar para verme canım yazık hem vucudun anestezi alacak hemde paran gidecek tabi yine kara senindir canım benimki sadece bi tavsiye sakın yalnış anlama:)))
zaten çok ağrılı dayanılmayacak bi işlem olsa bana ve hulyacığıma da anestezi yaparlardı ???

Canım zaten anestezi yapamam narkozu kaldıramıyorum ameliyatımdan sonra bide narkoz zehirinden kurtarmak için saatlerce uğraşmışlardı kas gevşetici falan alıcam artık ....

neyse kızlar kocacığım geldi benim çıkmam gerek görüşürüzzz :54:

Back
X