2012/2 Ataması Tercihleri

biraz önce memurlarnet forumda sordum oradakilerde hepsine sahip olman gerekir yoksa tercihin geçerli olmaz diyor..

Kızlar şöyle ki;
Bir kadro da atıyorum opera memurluk karşısına birkaç bölüm kodu yazar ve nitelik kodları yazar
Bölümlerden 1 tanesi ve diğer özelliklere sahip olmanız yeterli
Ama bir bölüm ve nitelik kodları eklerse onları taşımak zorundasınız

İsteyene tercih konusunda yardımcı olabilirim
Baya bilgili oldum kpss konusunda ama kendime yarayamıyorum o ayrı
Bari bilgiler boşa gitmesin

eeee herkes bişiy diyor bu ne yaaa
eee 10 tane kod var ben hepsine nasıl sahip olabilirim ki.

arkadaşlar Allah aşkına yapmayın yaaa..
akıl var mantık var...
aynı program için hem yönetim bilimleri hem maliye hem işletme hem büro yönetimi bölümlerinden mezun olmanız gerekiyor diyor..
4 üniversite bitirin gelin demiyor heralde bunlardan birine sahip olmanız gerekiyor diyor..
mezuniyet dışındaki kadroların hepsini sağlamanız gerek..
örneğin erkek olmak e sınıfı ehliyet sahibi olmak falan gibi..
iki söylenilen de yanlış yani...
şartlardan birini sağlamak yeter diyen yanlış söylüyor..
şartlardan biri değil Öğrenim-Mezuniyet alanlarından birini sağlamak yeterli..
onun dışındaki şartların hepsini sağlamalısınız
yoksa şartların arasında erkek olmak olan bütün kurumları bütün erkekler yazabilir olur mu hiç?
öğrenim durumunu sağladıktan sonra diğer koşulları sağlamak gerekiyor anlatabildim mi?

bir sürü kod var ama şu şekilde bir kaç tanesi bölüm kodu mesela bir kadroya mühendis alıyor ama 5 çeşit mühendisi birden alıyor işte bilg. müh., makina, çevre,endüstri,elektrik elektronik müh. Hepsinden birini taşıman yeterli sonuçta bu 5 bölümden de mezun olman mümkün değil ama bir de nitelik kodları var işte ingilizce kpdsden en az C düzeye sahip olmak, arazide çalışmak, seyahate elverişli olmak, meb'den bilmem ne sertifikasına sahip olmak vs. vs. Bunlar içinse hepsine birden sahip olmak zorundasın.

Denemem nasıl bölümünün kadrosu? İnşallah güzel kurumları tercih eder yerleşirsin

Denemem nasıl bölümünün kadrosu? İnşallah güzel kurumları tercih eder yerleşirsin

valla çok az kişi alıyorlar yaa saymadım ama mühendislik kadrosundan 50 kişi falan anca vardır bende sadece bu kadroyu yazmak istiyorum ilk atamada atanma ihtimalim çok çok düşük önümde bir sürü kişi var anlayacağın.

Kadrolar baya az geldi bana göre.
Bölüm sıralaman kaç?

Ölisansta 3001 hizmetli ve şoförlere gitti
60 ya var yada yok memurluk için

Kadrolar baya az geldi bana göre.
Bölüm sıralaman kaç?

Ölisansta 3001 hizmetli ve şoförlere gitti
60 ya var yada yok memurluk için

Bölüm sıralamasında önümde 110 kişi var ama mesela bazı kadrolarda bir sürü bölümü birden alıyorlar dolayısıyla bu sayı katlanıyor önüme başka bölümden adamlar da geçebiliyor. Neyse 3 atama daha var bundan başka ilki olmazsa diğer atamaları beklerim bende artık napim. İnş. ilk atamada hayırlı bir işim olur da kurtulurum bu stresten.

Bu arada sizin de çok azmış yaa

Son düzenleme:
aynen öyle.. sağlık teknikerlerini de atlamamak lazım..

Onlar fix zaten. bi çok kadrolarıda boş kalıyor üstelik

Az ne demek hiç yok diyelim olanı da 90 puanlılar götürür hiç inmez puanlar
Diğer atamalarda şansınız olur inşallah
Ben okulumu bitirmeye odaklandım seneye tekrar hazırlanıcam

Onlar fix zaten. bi çok kadrolarıda boş kalıyor üstelik

hayır en garibi de ne?
ocak ayında sağlık bakanlığı zaten kendi atamasını ayrı yapıyor.. şimdi şu kadarcık kadro açılmış zaten bunu da onlara kullandırmanın ne anlamı var genel sıralamada 730. oldum sıralamam 41 ve eminim gene açıkta kalırım.. umut etmekten ve hüsrana ugramaktan yoruldum bu sene de yerleşemezsem evlencem anasını satayım :92:

Şans olsa ya erkek doğar gider şoför olurdum
Yada sağlık, okul öncesi filan okur 50-60 la atanırdım
Hala daha bize açgöz diyorlar kadro veriliyor diyorlar

Benim bölümümü bir tek tigem ve gümrük alıyordu
Gümrükte merkeziden ayrıldı gitti kadroları iibf verdi
Ordan da nabimiz kapandı

Keşke gençlerimiz kpss denen bu illetle tanıştırılıp üniversiteye gönderilse
Yazık eğitim sistemimize acıyorum
Daha bizi atamadan üniversite açıp duruyorlar

Çorap tasarımı diye bölüm açıldı varmı ötesi arkadaş

neyse ağlama duvarına çevirmeyelim

Son düzenleme:

acayip yaralıyız açtırmayın ağzımızı modundayız dimi :)
Allah yardımcımız olsun sonuç hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah..

bende öyle yapacam valla :)) İş bulamazsam varacam kocaya
ardemir senin bölüm neydi sıralaman falan da çok iyi kaç puan almıştn sen?
O kadar moralim bozuldu ki şu an azıcık bir kadro açılmış çoğunun koşulunu da ben sağlamıyorum kimsii 2 yıllık tecrübe istiyor kimisi bilmem ne bildiğini belgelemek diyor moralim sıfır oldu resmen yazabileceğim o kadar az kadro var ve önümde de bir sürü kişi var 90 puan almak falan masal oldu keşke 100 alsaydım demeye başladım resmen Bu sene bizim kadro 95 puanla kapatırsa hiç şaşmayacağım çünkü kadro sayısı çok az :)) Toplamda 1250 tane mühendislik kadrosu açılmış sadece bizim bölümden sınava giren 7000 küsur kişi var şaka gibi. Bizim bölümden toplam 50 kişi alıyorlarsa 6500 kişi ne olacak her sene mezun sayısı da katla artmaya devam ediyor çünkü üniversitelerin kontenjan sayısını ek binalar yaparak arttırıyorlar ve öğrencilerin kaliteleri de git gide düşüyor. Valla çok sinir oluyorum ülkemizin haline hak etmeyenler iyi yerlere geliyor hak edenler evde oturuyor.

tam tabiri bu sanırım denemem!
önlisans mezunuyum ben bankacılık.. lakin bana ayrılmış tek bir kadro bile yok..
94 almıştım ama inan ben 100 alsam da şu tercih kılavuzuna bakıp acaba derim yaa.. bu kadarı fazla yazık bizlere ve bizden sonra gelenlere..
istihdam yaratamıyorsan üniversite sınavını 4 yılda bir yap.. kuruma sıkıştıramıyorsan bizleri bölümleri kapat.. emek verip afedersin it gibi çalışıp ağzımızı tavana açmak zorunda mıyız?
nişanlım aradı sabah kadroları görünce tepemin atacağını bildiğinden..
telefonu açtım açar açmaz benden bööögghh diye bir ağlama nidası çıktı tabi yazık garibim "bak teklifim geçerli gel evinin kadını çocuklarının anası ol valla bakarım ben sana" diye güldürmeye çalışıyor falan.. niyeti bozdum ya iş ya eş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…