- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi after_before
-
bazılarında 10 tane kod var bunların herbirine nasıl sahip olacak bu millet
bende anlamadım
eeee herkes bişiy diyor bu ne yaaa
eee 10 tane kod var ben hepsine nasıl sahip olabilirim ki.
bir sürü kod var ama şu şekilde bir kaç tanesi bölüm kodu mesela bir kadroya mühendis alıyor ama 5 çeşit mühendisi birden alıyor işte bilg. müh., makina, çevre,endüstri,elektrik elektronik müh. Hepsinden birini taşıman yeterli sonuçta bu 5 bölümden de mezun olman mümkün değil ama bir de nitelik kodları var işte ingilizce kpdsden en az C düzeye sahip olmak, arazide çalışmak, seyahate elverişli olmak, meb'den bilmem ne sertifikasına sahip olmak vs. vs. Bunlar içinse hepsine birden sahip olmak zorundasın.
Denemem nasıl bölümünün kadrosu? İnşallah güzel kurumları tercih eder yerleşirsin
valla çok az kişi alıyorlar yaa saymadım ama mühendislik kadrosundan 50 kişi falan anca vardır bende sadece bu kadroyu yazmak istiyorum ilk atamada atanma ihtimalim çok çok düşük önümde bir sürü kişi var anlayacağın.
Ölisansta 3001 hizmetli ve şoförlere gitti
60 ya var yada yok memurluk için
Kadrolar baya az geldi bana göre.
Bölüm sıralaman kaç?
Ölisansta 3001 hizmetli ve şoförlere gitti
60 ya var yada yok memurluk için
aynen öyle.. sağlık teknikerlerini de atlamamak lazım..
Bölüm sıralamasında önümde 110 kişi var ama mesela bazı kadrolarda bir sürü bölümü birden alıyorlar dolayısıyla bu sayı katlanıyor önüme başka bölümden adamlar da geçebiliyor. Neyse 3 atama daha var bundan başka ilki olmazsa diğer atamaları beklerim bende artık napim. İnş. ilk atamada hayırlı bir işim olur da kurtulurum bu stresten.
Bu arada sizin de çok azmış yaa
Onlar fix zaten. bi çok kadrolarıda boş kalıyor üstelik
hayır en garibi de ne?
ocak ayında sağlık bakanlığı zaten kendi atamasını ayrı yapıyor.. şimdi şu kadarcık kadro açılmış zaten bunu da onlara kullandırmanın ne anlamı var genel sıralamada 730. oldum sıralamam 41 ve eminim gene açıkta kalırım.. umut etmekten ve hüsrana ugramaktan yoruldum bu sene de yerleşemezsem evlencem anasını satayım :92:
Şans olsa ya erkek doğar gider şoför olurdum
Yada sağlık, okul öncesi filan okur 50-60 la atanırdım
Hala daha bize açgöz diyorlar kadro veriliyor diyorlar
Benim bölümümü bir tek tigem ve gümrük alıyordu
Gümrükte merkeziden ayrıldı gitti kadroları iibf verdi
Ordan da nabimiz kapandı
Keşke gençlerimiz kpss denen bu illetle tanıştırılıp üniversiteye gönderilse
Yazık eğitim sistemimize acıyorum
Daha bizi atamadan üniversite açıp duruyorlar
Çorap tasarımı diye bölüm açıldı varmı ötesi arkadaş
neyse ağlama duvarına çevirmeyelim
hayır en garibi de ne?
ocak ayında sağlık bakanlığı zaten kendi atamasını ayrı yapıyor.. şimdi şu kadarcık kadro açılmış zaten bunu da onlara kullandırmanın ne anlamı var genel sıralamada 730. oldum sıralamam 41 ve eminim gene açıkta kalırım.. umut etmekten ve hüsrana ugramaktan yoruldum bu sene de yerleşemezsem evlencem anasını satayım :92:
bende öyle yapacam valla :)) İş bulamazsam varacam kocaya
ardemir senin bölüm neydi sıralaman falan da çok iyi kaç puan almıştn sen?
O kadar moralim bozuldu ki şu an azıcık bir kadro açılmış çoğunun koşulunu da ben sağlamıyorum kimsii 2 yıllık tecrübe istiyor kimisi bilmem ne bildiğini belgelemek diyor moralim sıfır oldu resmen yazabileceğim o kadar az kadro var ve önümde de bir sürü kişi var 90 puan almak falan masal oldu keşke 100 alsaydım demeye başladım resmenBu sene bizim kadro 95 puanla kapatırsa hiç şaşmayacağım çünkü kadro sayısı çok az :)) Toplamda 1250 tane mühendislik kadrosu açılmış sadece bizim bölümden sınava giren 7000 küsur kişi var şaka gibi. Bizim bölümden toplam 50 kişi alıyorlarsa 6500 kişi ne olacak her sene mezun sayısı da katla artmaya devam ediyor çünkü üniversitelerin kontenjan sayısını ek binalar yaparak arttırıyorlar ve öğrencilerin kaliteleri de git gide düşüyor. Valla çok sinir oluyorum ülkemizin haline hak etmeyenler iyi yerlere geliyor hak edenler evde oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?