• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.

Doğum günümüz 24 temmuz olarak belirlendi. Plesantam rahim ağzını kapattığı için ve ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacağım.

Bu hafta işi gücü bıraktım artık. Son gelişmeleri de yazarım.

Hepinize rahat sağlıklı son haftalar.

allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım..:34:

benim kız yerini çok sevdi galiba; 38. haftada; kafası aşağıda; nst'de sancılar 100 seviyesinde ama hanımefendi aşağıya inmiyor; midemin üstüne oturdu kaldı :))
gelen giden yok yok doğmaz bu daha inmemiş diyor :)) e biliyoruuuuum :))

günaydın hanımlarrr...
bu sabah bi acıyla uayndım sabahın 6,30 unda. nefes alamıyordum resmen. baya bi dolandım evin içinde önce baktım olmuyo giyindim fırladım evden bi 15 dk falan yürümüşüm sabah serinliğide iyi geldi ama kasılmalar aynen devam.hayırlısı zaman ne gösterirse :)

Hediye fikrine bayıldımm :) Çalıcam fikri.

Doğum konusunda sana katılıyorum ilkinin normal olmasını isterdim ben de ama o zamanki şartlar sezaryeni gerektirdi. Gerçi şu anda da doğuramazdım ben normal çünkü karnımda bir tosuncuk var :)

Sağlıkla alalım da kucaklarımıza önemli olan o... :)
seve seve verebilirim :) birini mutlu ederken bir taraftan geleceğede bir katkımız olsun istedim.benim en çok yandığım o işte canım. tam herşey yolunda giderken girmiştim sezeryana bir anda apar topar mecbur kalmasam imkansızdı o kadar korkuyordum ve karşıydım ama kısmet. heleki bunda yanarım yanarım 9 aydır durmayan sancıma yanarım. sen o kadar çek çek üstüne git bide kesil o sinirimi bozuyo.
aynen canım yumurta olsa pişer.gece yatmadan el-kafa-kol iyice yıkıyorum sulu sulu uylkuya.sonra da sağa dön tekme sola dön tekme modunda.gece de birsürü kez kalkıyorum.ama düzenli uyuyamama rağmen halsizlik vb olmuyo şükür.ben bunu yaza bağlıyorum.kışın olsa bu uykusuzluğa dayanamazdık.

bu arada kızlar akşama kışlık domates püresi yapcam kavanozlara doldurcam.kışın ohhh mis gibi sos-domates çorbası için de iyi olur:39::39:

Revolucion
hediye fikrin mükemmel ben de çalabilirim.detayları anlatır mısın nasıl ve nereye başvuruluyoor ödeme vb ne kadar canım
canım çok kolay netin başına geçip Tema vakfının sitesine giriyorsun ve site seni yönlendiriyor:72: ödemeyi kredi kartıyla gerçekleştirdik ücrete gelince seçim sana kalmış tamamen abartıp ormanda heiye edebilirsin, bir kaç fidanda artık kesene göre :1: sonrasında ise onlar seni onay için vs. arıyorlar o arada sertifika için kimin ismine vb. konuşursunuz. yada direk tellede oradaki iletişim nolarından görüşebilirsin.:34:
arkadaşlar bişey soracağım;planlı sezeryanda kaçıncı haftada alınıyo bebek biln varmı?benim 2.doğumum olacak nasipse!ilkinde açılmam olmadığı ama suyum geldiği ve 10 saat suni sancı çektiğim halde 39+1de sezeryan oldum.şimdi acaba kaçıncı haftada planlı sezeryan oluyo merak ediyorum.
o doktora ve kişi isteğine göre değişiyor canım. benim doktorum 39+5 e gün koydu biz iki gün öne çektik yani 40 haftayı doldurtma derdinde. ancak yakın bir arkadaşımın doktoru 36+6 ya gün vermiş.
Bir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.

Doğum günümüz 24 temmuz olarak belirlendi. Plesantam rahim ağzını kapattığı için ve ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacağım.

Allah yardımcın olsun canım. sağlıkla al bebişini kucağına.
hayırlısıyla olsun sağ salim cnm inşallah bi haftan kalmış he olsun bnmde ilki sezeryandı dönmedi eşme geçen bu dönerse ağlarım valla diyorum :43: ama herşeyin hayırlısı .

ilki sezeryana zorunlu olanların derdi hep aynı. burnumuzu çeke çeke okuyoruz normal doğumları. heleki birde ikinciler yolunda hazırda hal alınca insan dahada bi sıkıntı yapıyo ister istemez. ama napalım bizimde kısmetimiz buymuş Allah'tan gelene amenna deyip mecbur kuzu kuzu hatta kurbanlık koyun misali kesilicez :9:

günaydın annişler
nasılsınız ben kocişime cok sinirliyim ben saat 4 gibi uyudum saat 6 da uyandım bilin bakalım neden. çünki benimkociş saatini kurmuş saat 6 ya calar saat çlıyor benim ki erteliyor ve bu saat 7 ye kadar boyle devam etti 5 dakikada bir calıyor ben uyanıyorum o yatıyor sonuç ne uykumkaçtı bir uykusuz gune daha merhabaaaaaaa

gunaydın
bende aclıktan uyuyamadım:1::1:
benım alt komsum saatını 6 bucuga kuruyor 7 bucuga kadar calıyor ertelemıyorda
basta sınır oluyordumda alıstım artık usten muzık gıbı dınlıyorum

günaydın Nil Masal'ın teyzeleri,

güzel bir gün olsun hepimiz için :21: sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama, bu tekmeler benim artık canımı yakıyor, sanırım o minik pembe ayaklarını doğduğu zaman bol bol ısırıcam bu zillinin :52: karnımı delip çıkacak diye korkuyorum, resmen sarsılıyorum hareket ettiğinde yahu :27:

herkese günaydıınnn:49: dün kötü bigun gecirdikk:14: bacak aramın agrısından artık sag bacagımı kullanamicagımı falan dusundum resmen adım atamıyordum :50: eve gittim yemek yaptım sonra başladım aglamaya yuruyemiyorum yuzustu yatamıyorum heryerim çatladı 10 kilo aldım ayyy ne varsa değişen herseye ağladım :50: eşim tabii şoka girdi nezamandır gulluk gulistanlıktım dun bi patlama yaşadım ama kızımıda seviyorum buarada ayy tekme attı diyede guluyorum aglarken anlicagınız ben sanırım sıyırdım :31:

günaydın Nil Masal'ın teyzeleri,

güzel bir gün olsun hepimiz için :21: sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama, bu tekmeler benim artık canımı yakıyor, sanırım o minik pembe ayaklarını doğduğu zaman bol bol ısırıcam bu zillinin :52: karnımı delip çıkacak diye korkuyorum, resmen sarsılıyorum hareket ettiğinde yahu :27:

günaydın canım.bizim kımıldak kız da tekme tokat uyandırdı .sola dönülmüyor pıtır pıtır.sağa dönülmüyor kıpır kıpır.sırtüstü yatınca da ordan oraya geçiyor.ben de ısırcam sanırım

Günaydın tatlı anneler :)
aylaaar oldu ben gelmeyeli.. herkesler iyi inşallah..
biz çok şükür iyiyiz.
büyük oğlumla uğraşıp duruoruz :) artık hareketlerim çok kısıtlandığı için inanılmaz zorluk çekiorum.
üstelik Uras uzanmama dahi izin vermio.. hep oturayım istio. bu yüzden karrnım çok sıkışıo.
ve küçük paşamın ismi Kuzey olacak hayırlısıyla :)
doktorumuz ayın 16sında alabiliriz bayram öncesi dedi.
bayram sonunu bekler mi bilemiorum bakıcaz dedi.
16sında 38+1 olacak ve 16sı benim urasımın doğum günü :)
ve 15i de bizim evlilik yıldönümümüz :)
iki kardeşin doğum günlerinin aynı gün sadece 2 yıl ara ile olması kulağa pek hoş gelio demi :) hatta herkes şuan baskı yapio bana 16 16 16 die
ama çok kararsızım..
ilerde pişman olursam die..
ahh böyle işte.. hazırlıklarımız yeni başladı bizim.
çün çamaşırlar yıkandı akşam. bugün ütülicemm. yarın biraz daha eksikleri tamamladık mı herşey tamam :)
ilk çocuktan herşey olduğu için bunda hiç bişey anlamadık :) kıyafet ve beşik dışında hiç bişey gerekmedi :)
beşik olayınıda henüz halledemedik gerçi :(
urasın oda takımı çilek ahşap renklli model ve çilek şuan bu modeli üretmio.
hatta rengi bile yok.
başka uyduralım dedik renk tutmadı.
karyola alalım dedik çok küçük bulduk.
ikeada urasa tek kişilik yatak modeli beğendik daha küçük ama çocuk için
oda çok pahalıya patladı mağazadan alsak daha ucuza gelcek nerdeyse :)
mobilyacılar sitesine bakcaz bide.
bu arada acaba ilerde odalarını ayırırrmıyım acaba park yatak mı alsam die de düşünüorum
kararsızlıklarla doluyum yani:)
özetimiz bu işte.
hepinizi öpüorum hayırlı doğumlar diliorum ve kısa sürede inşallah gelcem yine :)

benim kız yerini çok sevdi galiba; 38. haftada; kafası aşağıda; nst'de sancılar 100 seviyesinde ama hanımefendi aşağıya inmiyor; midemin üstüne oturdu kaldı :))
gelen giden yok yok doğmaz bu daha inmemiş diyor :)) e biliyoruuuuum :))

Canım bir arkadasımında dogum kanalına girdi ama tam yerleşmemiş 38.haftasında oda. Doktor yürüyüş yap insin diyor bu durumda ama sanada doktorun birsey demiştir sanırım. Annelerimizde bol bol karnına su tut diyorlar inmesi için. Tabi oda hem insin istiyor hemde beklemek istiyor hala :)

bondigo

kızlar bu markayı duydunuz mu.diş kaşıyıcı-oyuncak vb var.çin malı olmayan bir oyuncak markası arıyorum:40::40:

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar.
Bir aydır ilk defa 1 saatten fazla uyudum 4 saat uyku ne guzelmiş ne iyi geldi keramet serinlikteymiş inşallah biraz daha gider bu serinlik hem bizim için hem oruc tutacaklar için.

merhaba kızlar bu haftalarda artık planlı sezeryan yaptıracaklar günlerini almıs bende 38. haftadan sonra alınıyor diye biliyorum aslında sezeryan benimde aklımda vardı ama doktorum tamamen normal dogumdan yana son haftaya kadar bakmıycaz diyor catıya yada baska biseye sana normal dogum yapıcaz inşallah diyor baska bişey demiyor ama insan endiseleniyor ister istemez:18:

kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırım:27::27:offf ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa

sorma bu aralar herkesin aklında aynı sorular var benimde öyle ben bide böyle dogumla ilgili yok ne var bunda yok söyle böyle diyenlerede ayrı sinir oluyorum bu dönemde böyle düsünmemiz dogumu aklımızdan cıkarmamamı cok normal bence

Son düzenleme:

günaydın herkese çok uzun zaman sonra burdan yazıyorum.
umarım herkes iyidir. doğum yapmış olan arkadaşlarımız olduğunu duymuştum hepiniz güle güle buyutun bebişlerinizi.
figencim allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz:)
bende sıkıldım hamile olmakatan. bu haftada iş yerinde son artık izne çıkıyorummmmmmmmm yupiiii:)))

bondigo

kızlar bu markayı duydunuz mu.diş kaşıyıcı-oyuncak vb var.çin malı olmayan bir oyuncak markası arıyorum:40::40:
Fisher price ve bu marka tercih edilen guvenilir markalardan diye biliyorum sadece - oyuncak turlerinde duymustum ben genelde- kendim bir ürün almadım henuz ikisinden de

herkese gunaydın uc gun aradan sonra buradayım topıc e gırecek fırsat bulamadım herkes ıyıdır umarım gecmısı bıraz okudum ama cok fazla bırıkmıs hepsını bıtırmedım ....

Zaten bende onun sancı oldugunu anlamamıştım doktor ultrasonda sordu karnım sert diye yoo sancım yok dedim :) nstde yuksek cıktı nasıl hissetmiyorsun dedi ama benim aklım sadece bebegin kalp atıslarındaydı 6saat hareket alamadık takip edilmesi gerekiyordu kafam orada oldugundan olabilir cok normal ama 5-10 dakika aralıklı oldugunda sakın ihmal etme kesin hemen gel dedi yoksa yarım saat bir bucuk saatte panik yapma dedi. Onun sancı oldugunuda o sekilde ogrendim yoksa bebek hareketi ile acı yapıyor biraz diyordum ona ben :)
ayy cnm valla bende öyle sanıyorum çoğunu bebeğin hareketleri canımı yakıyor zannedıyorum,belkı sancıdır bılemem oda :1:

Back
X