• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bu zilli son üç gündür daha bir hareketli birde hareket ettikce alt tarafta bir sızı oluyor. sizdede olan varmı normal demi

Son düzenleme:
kızlar benim bu zilli son üç gündür daha bir hareketli birde hareket ettikce alt tarafta bir sızı oluyor. sizdede olan varmı normal demi

benımkıde hıc uyumuyor gece
hıc ama
zorla ben uyuyorum sabahın körundede baslıyor
sinir oluyom bazen:1:
doguncadamı gece uyumayacak bu sıpa
ama hareket etsın etmeyınce nefesım kesılıyor resmen

günaydın annişler
nasılsınız ben kocişime cok sinirliyim ben saat 4 gibi uyudum saat 6 da uyandım bilin bakalım neden. çünki benimkociş saatini kurmuş saat 6 ya calar saat çlıyor benim ki erteliyor ve bu saat 7 ye kadar boyle devam etti 5 dakikada bir calıyor ben uyanıyorum o yatıyor sonuç ne uykumkaçtı bir uykusuz gune daha merhabaaaaaaa

doğum tarihlerimiz aynı görünüyor cnm :16: bakalım önce hangimizinki gelicek:9:

günaydın Nil Masal'ın teyzeleri,

güzel bir gün olsun hepimiz için :21: sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama, bu tekmeler benim artık canımı yakıyor, sanırım o minik pembe ayaklarını doğduğu zaman bol bol ısırıcam bu zillinin :52: karnımı delip çıkacak diye korkuyorum, resmen sarsılıyorum hareket ettiğinde yahu :27:
aynen teyzesi bizim oğlanda aynı bi doğsunlar popişini ısırıcam onun :21:

benımkıde hıc uyumuyor gece
hıc ama
zorla ben uyuyorum sabahın körundede baslıyor
sinir oluyom bazen:1:
doguncadamı gece uyumayacak bu sıpa
ama hareket etsın etmeyınce nefesım kesılıyor resmen

canım sorma hiç uyumuyor sanki doğuncada boyle olursa yandık zaten uyuyamıyoruz iyice unuturuz uykuyu

doğum tarihlerimiz aynı görünüyor cnm :16: bakalım önce hangimizinki gelicek:9:

evet canım bakalım benim zillli biraz heyecanlı gibi duruyor istanbuldamısın sen

herkese günaydıınnn:49: dün kötü bigun gecirdikk:14: bacak aramın agrısından artık sag bacagımı kullanamicagımı falan dusundum resmen adım atamıyordum :50: eve gittim yemek yaptım sonra başladım aglamaya yuruyemiyorum yuzustu yatamıyorum heryerim çatladı 10 kilo aldım ayyy ne varsa değişen herseye ağladım :50: eşim tabii şoka girdi nezamandır gulluk gulistanlıktım dun bi patlama yaşadım ama kızımıda seviyorum buarada ayy tekme attı diyede guluyorum aglarken anlicagınız ben sanırım sıyırdım :31:

cnm takılma tipik hamile bunalımları ara ara bendede oluyor 1 saatım 1 saatımı tutmuyor bazen,kocalara kafayı yedırtıcez:9::8::7:

Günaydın anneler ve bebekleri... Bugün evde iznimin ilk günü bugünü dinlenmeye ayırdık kızımla... aslında bi dünya işimiz var ama yapacak mecalimiz yok malesef bu ne sıcaktır...doğum çantamız da hazır değil hiçbişeyimiz de hazır değil panik yapmıyor da değilim ama dinlenmek istiyorum :18::18:

Günaydın anneler ve bebekleri... Bugün evde iznimin ilk günü bugünü dinlenmeye ayırdık kızımla... aslında bi dünya işimiz var ama yapacak mecalimiz yok malesef bu ne sıcaktır...doğum çantamız da hazır değil hiçbişeyimiz de hazır değil panik yapmıyor da değilim ama dinlenmek istiyorum :18::18:
canım ben bebişimin cantasını hazırladım ama kendim için alışveris bile yapmadım belliki ben ustumdeki kıyafetlerle doğum yapacam kızımın işyaları tmm ya kendimi takmıyorum sanırım

canım ben bebişimin cantasını hazırladım ama kendim için alışveris bile yapmadım belliki ben ustumdeki kıyafetlerle doğum yapacam kızımın işyaları tmm ya kendimi takmıyorum sanırım

ben hastane çantasına ne koyacağımı da bilemiyorum ki... ona da sinir olmuş durumdayım... hastane çıkışımız 1 adet fenerli var diğerleri takım değil... kendime gecelik almam lazım aslında zor değil sanırım ama bana çok zor geliyor :26::26::26:

ben hastane çantasına ne koyacağımı da bilemiyorum ki... ona da sinir olmuş durumdayım... hastane çıkışımız 1 adet fenerli var diğerleri takım değil... kendime gecelik almam lazım aslında zor değil sanırım ama bana çok zor geliyor :26::26::26:
takım olmak zorunda değilki renkleri birbirine uyumlu yap takımını sen olustur o fenerli takıma bak onda ne varsa aynısı koy ikinci bir takım olustur yani, 2 battaniye,ıslak havlu, cocuk bezi, biberon, emzik, pişik kremi, ağız mendili ben bunları koydum daha fazlası gereksiz gibi geldi kendim içinde alışveriş bile yapmadım dedim işte

canım sorma hiç uyumuyor sanki doğuncada boyle olursa yandık zaten uyuyamıyoruz iyice unuturuz uykuyu

evet canım bakalım benim zillli biraz heyecanlı gibi duruyor istanbuldamısın sen
yok cnm antalyadayım ben,maksat gönüller bir olsun :16: benim oğlanada senın kızı alayım ben baksana doğum tarıhlerı bıle aynı :9:

Canim fazla zamanında kalmamis bir gayret hazırlıklarını tamamla bence . Ama ilk once neyi nerden alacağını kararlastirki birde onun icin yorma kendini . Bebek icin ben 2 tane hastane çıkışı koydum biri tam takım digeri 5 parçadan oluşuyor . Haricinde kısa kollu badi ve patikli alt koydum. Sende benim gibi yapabilirsin.

yok cnm antalyadayım ben,maksat gönüller bir olsun :16: benim oğlanada senın kızı alayım ben baksana doğum tarıhlerı bıle aynı :9:
hadi bakalım kızıma gorucu cıktı oğlumuzla kzımız sağlıklı doğsunlarda bir beşik kertmesi yaparız artık babasıda kıskançlıktan kudursun gerçi beni kudurttuguna sayar değilmi

Merhaba annisleerrr. Nasilsiniz bugun? Burda bi esinti var sicak da olsa esince uyuyabildik. Yinede ter ter ter!!! Dun bebek telsizimizide aldik. Sonra burda bi arkadasta gormustum ana kucagida aldik e bebekten. Hem yatak da oluyo. Ewde isimizi gorucek sanirim. Halimiz avizemiz kaldi artik. Baska eksiklerdevar ama onlari ihtiyac olursa almaya karar verdim. Bolee isteeee

selam kızlar
umarım herkes iyidir.
biz dün kadın doğumcumuzu değiştirdik. ankarada çağ hastanesine artık kontrolllerimizi yaptıracaz inşallah. dr um çok tatlı bir bayan. ilgilide. kan ve idrar tahlili istedi. idrar yolu enfeksiyonu çıktı. antibiyotik tedavisine başlandı. bu hastalık erken doğuma da sebep oluyomuş. sizde bu rahatsızlıktan haberdar olan varmı dün aşırı midem bulatım ve baş dönmeside oldu acaba antibiyotiktenmi yokda demir ilacındanmı.

güzel annelerim sizlere bir sorum var
yenidoğan bebeklere emzik vermek doğrumu?
biberonla beslemeye ne zaman başlıyoruz,neden?
emzikle biberonu doğum çantasına koymaya gerek varmı?
ben ne olur ne olmaz diye 1 er tane chicco nun anne göğsüne benzeyen biberonuyla,emziğinden aldım ama napsam bilemedim onları,kutularını bile açmadım amabalajlarıyla duruyorlar:26:
kimi emziğe alıştır çok rahat edıyosun dıyor kımı damak yapısı için zararlı diyor püff:53:

Merhaba annisleerrr. Nasilsiniz bugun? Burda bi esinti var sicak da olsa esince uyuyabildik. Yinede ter ter ter!!! Dun bebek telsizimizide aldik. Sonra burda bi arkadasta gormustum ana kucagida aldik e bebekten. Hem yatak da oluyo. Ewde isimizi gorucek sanirim. Halimiz avizemiz kaldi artik. Baska eksiklerdevar ama onlari ihtiyac olursa almaya karar verdim. Bolee isteeee
gule gule kullansın kuzucuk

ben ne olur ne olmaz diye 1 er tane chicco nun anne göğsüne benzeyen biberonuyla,emziğinden aldım ama napsam bilemedim onları,kutularını bile açmadım amabalajlarıyla duruyorlar:26:
kimi emziğe alıştır çok rahat edıyosun dıyor kımı damak yapısı için zararlı diyor püff:53:
canım bazen bebekler huzursuz olabiliyor o yuzden emzik işe yarayabilir zaten yeni doğan emzikleri var biberonla belenmeye eğer sütün yetmezse yada sütün gelmezse hemen baslarsın bunlardan biri olmazsa ihtiyac duymadıkca kullanmazsın ayrıca biberon sart değil kasıklada besleyebilirsin emzik ve bieronu ben çıkardım ambalajından kaynar suda beklettim yıkadım kurudu emiğini emzik saklama kabına biberonuda buzdolabı posetine koydum sonra ikisini birden ayrı bir buzdolabı posetinne daha koydum kirlenmesin diye inşallah acıklayıcı olmustur

gönül ister ki ağzında emzik cuk cuk gezen bebeklerden olmasın bebeklerimiz. ama özellikle uykuya dalarken emzik kullanılabilir diyor bazı kaynaklarda. uykuya dalınca zaten ağzından düşüyormuş. zaten almışsın emiziği de biberonu da. ben de aynen eylemin yaptığı gibi yapıp koydum çantaya. umarım biberon gerekmez ama gerekirse de orda yeniden alma telaşına girmezsin. temiz temiz kendi götürdüğünü kullanırsın. ben bir tane de çay kaşığı attım çantaya bu arada.

hadi bakalım kızıma gorucu cıktı oğlumuzla kzımız sağlıklı doğsunlarda bir beşik kertmesi yaparız artık babasıda kıskançlıktan kudursun gerçi beni kudurttuguna sayar değilmi
beşik kertmesi şart oldu artık :9: kudursunlar güzel kız,oğlan annelerine sahipler:33::32:

Back
X