2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hem akıntı hemde kaşıntı vardı.inşallah geçer. sanki vakitte geçmiyo. bide sayılı günler çabuk geçer derler.

bende de hem akıntı hem enfeksıyon var ve arkadasım bu yuzden erken dogum yaptı korkuyorum ıkı gun sonra yıne tahlıl yaptıracam bakalım ne cıkacak....

ay dr randevum haftaya perşembe gelmek bilmez bi türlü ((

vakit geçmıo gercektennnn

canım bence hazırlamakta fayda var. son haftalarda dahada ağırlaşacaz. zaten sıcaklarda insan bir şey yapmakta istemiyo. alışveriş yapılcak onlar yıkanacak ütünecek.

Herşey hazır canım, sadece çantaya konulacak...

Yarın gel dedi :44:

Nasıl yani, yarın bebişmi geliyor?

bende de hem akıntı hem enfeksıyon var ve arkadasım bu yuzden erken dogum yaptı korkuyorum ıkı gun sonra yıne tahlıl yaptıracam bakalım ne cıkacak....

Kaçıncı haftada yaptı canım?
Kızlar riskli haftaları atlattık çok şükür, o nedenle ben fazla korkmuyorum doğrusu, şimdi doğum telaşı aldı :)

Yarın gel diye bana dedi ,:)

selam annişlerr var mı yeni gelişmeler dünden beriiiii ???

biz dün akşam kontroldeydik yine, çok şükür herşey yolunda, dr umun rahatlığı da ayrıca öldürecek beniiiiii..
yine doğumdan konuştuk biraz, eşim hastanede çok uzun sürermi sancı çekmesi falan diyince dr um kaç cm açıklıkla geldiği çok önemli dedi, ben de o yüzden sancılarımı evde çekip artık son anda gelmeyi düşünüyorum dedim, bu sefer o da en güzeli o zaten ben de seni buna alıştırmaya çalışıyorum yoksa sancıların başlamış ama böyle hafiften hafif sancı çekmen yavaş yavaş açılmanın olması çok iyi olur dedi

bu arada haftaya doğurursun sen diyince beni bir stres aldı ki sormayın, sabahtan beri ota b.ka ağlıyorum yaaaa

34. haftaya kadar yattı canım zorla sonra hemen aldılar

kızlar mıde yanması tuketıyor zaten benı ama en cok ayak ve ellerım cok yanıyor cokk uyuyamıyorum sabaha kadar dusa gırıyorum az uyuyorum sonra kalkıyorum ayaklarımı ellerımı yıkıyorum ama yok sankı komur yanıyor avuclarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…