bende de cok akıntı var inş tekrar etmez ya erken doğum falan korktum şimdi(
bende hem akıntı hemde kaşıntı vardı.inşallah geçer. sanki vakitte geçmiyo. bide sayılı günler çabuk geçer derler.
bende de hem akıntı hem enfeksıyon var ve arkadasım bu yuzden erken dogum yaptı korkuyorum ıkı gun sonra yıne tahlıl yaptıracam bakalım ne cıkacak....
Kızlar hastane çantamı hazırlamak için erkenmi sizce?
canım bence hazırlamakta fayda var. son haftalarda dahada ağırlaşacaz. zaten sıcaklarda insan bir şey yapmakta istemiyo. alışveriş yapılcak onlar yıkanacak ütünecek.
Yarın gel dedi :44:
bende de hem akıntı hem enfeksıyon var ve arkadasım bu yuzden erken dogum yaptı korkuyorum ıkı gun sonra yıne tahlıl yaptıracam bakalım ne cıkacak....
geç bile bence erken doğum riskine göre hazırlaman gerekti bence hemen hazırla
Herşey hazır canım, sadece çantaya konulacak...
Nasıl yani, yarın bebişmi geliyor?
Kaçıncı haftada yaptı canım?
Kızlar riskli haftaları atlattık çok şükür, o nedenle ben fazla korkmuyorum doğrusu, şimdi doğum telaşı aldı :)
benim gibi yananlar çok galiba hadi bu geçici
menopoza girince napıcaz bide onu düüşünüyorum
Lohusalikta da bole yaniyo terliyo mu insan? Eger oyleyse allah yardimcimiz olsunn.
Herşey hazır canım, sadece çantaya konulacak...
Nasıl yani, yarın bebişmi geliyor?
Kaçıncı haftada yaptı canım?
Kızlar riskli haftaları atlattık çok şükür, o nedenle ben fazla korkmuyorum doğrusu, şimdi doğum telaşı aldı :)
bu arada haftaya doğurursun sen diyince beni bir stres aldı ki sormayın, sabahtan beri ota b.ka ağlıyorum yaaaa
bu arada haftaya doğurursun sen diyince beni bir stres aldı ki sormayın, sabahtan beri ota b.ka ağlıyorum yaaaa
Dua et agliyorsun susturup pusturup oturmuyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?