- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
Kızlar hastane çantamı hazırlamak için erkenmi sizce?
gec bıle kalmıssınnnn
ben 32 de basladım hazırlamaya 7 aylık dogarsa dıye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hastane çantamı hazırlamak için erkenmi sizce?
ay nasıl bir heyecandır buuuuu, artık cidden sabırsızlanıyorum bir yandan, diğer yandan da daha acaip duygular var içimde :111:
ama aslında rahatım, korkuyorum ya da kendimi kandırıyorum![]()
Ay sizi gördükçe daha çok heyecana kapılıyorum.
İnş. bu rahatlığım doğum süresincede devam eder...
kızlar mıde yanması tuketıyor zaten benı ama en cok ayak ve ellerım cok yanıyor cokk uyuyamıyorum sabaha kadar dusa gırıyorum az uyuyorum sonra kalkıyorum ayaklarımı ellerımı yıkıyorum ama yok sankı komur yanıyor avuclarımda
milyon dolarlık bi soru sorayım mı? :) (kafayı yedim galiba)
şimdi net bi tarih vermiyorlar ya genelde, özellikle normal doğumculara...
o sancı sürecinde ya da artık tamam doğuruyorum dediğimizde duşa giriyoruz ya (off bi türlü soramadım)
o sırada jilet yapabilecek halimiz olur mu ufak tefek tüyler için?
hani her 2 sancı arasında bir mola süresi var ya, işte onu ne kadar hızlı değerlendirebileceğine bağlı![]()
bu arada haftaya doğurursun sen diyince beni bir stres aldı ki sormayın, sabahtan beri ota b.ka ağlıyorum yaaaa![]()
ben bıle heyecanlandım sımdı
haftaya doguruyorsun
ınsallah canım cok bekletmesın benım hıc sancım yok
kılosu falan kac olmus ?
gec bıle kalmıssınnnn
ben 32 de basladım hazırlamaya 7 aylık dogarsa dıye![]()
o sancı sürecinde ya da artık tamam doğuruyorum dediğimizde duşa giriyoruz ya (off bi türlü soramadım)
ay nasıl bir heyecandır buuuuu, artık cidden sabırsızlanıyorum bir yandan, diğer yandan da daha acaip duygular var içimde :111:
ama aslında rahatım, korkuyorum ya da kendimi kandırıyorum![]()
abboooowwwwwwww
en iyisi her daim temiz tutmak
ah evet canım yaa, neler geçti gitti çok şükür, inşallah hayırlısıyla şu doğumları da atlatsak da kavuşsak yavruşlarımızaaa![]()
patlıcan yemeği yapar gibi kalmayalım da, şerit şerit![]()
aman canım sakin ol. tabiki diyeceksin demesi kolay. bol bol dua oku. hatırlasana biz neler atlattık bu forumda daha dün gibi. üzülüyodun bebişinde nazar boncukları var diye bak üzülmen boşa çıktı. kaybolup gitmişti.
aslında o da bir tahmin canım, normal doğum olunca ne zaman olacağını kestirmek mümkün değil, inşallah daha fazla bekletmez oğlumm..
dün 3340 gr dı, aman daha fazla almasın yaa tombik bebek doğurmak kolay olmasa gerek
bu arad sancı adet sancısı gibi ve özellikle belden vuruyor, aynı zamanda kasılma yani karında şiddetli sertleşme oluyor
cnm o hepimiz için bi sıkıntı bende ağdayı ne zaman yaptırsam die düşünüyom ama küçük küçük illaki olur gibime gelıo sen yapamayabilirsin eşine solersin o yapar yani şahsen en son çare olarak bunu düşündüm... :)
aslında o da bir tahmin canım, normal doğum olunca ne zaman olacağını kestirmek mümkün değil, inşallah daha fazla bekletmez oğlumm..
dün 3340 gr dı, aman daha fazla almasın yaa tombik bebek doğurmak kolay olmasa gerek
bu arad sancı adet sancısı gibi ve özellikle belden vuruyor, aynı zamanda kasılma yani karında şiddetli sertleşme oluyor
benimde haftaya salı dr kontrolüm var. dr hazırlıklı gel alttan muayene etcem dedi. ay tırstım. acaba çatı muayesimiki bu sizinde öyle bir şey oldu mu.
zambak bızde gecen hafta odaya aldık besıgı baska odada kuruluydu
şimdi sabah uyanınca besıgi göruyorum