• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

milyon dolarlık bi soru sorayım mı? :) (kafayı yedim galiba):21:

şimdi net bi tarih vermiyorlar ya genelde, özellikle normal doğumculara...
o sancı sürecinde ya da artık tamam doğuruyorum dediğimizde duşa giriyoruz ya (off bi türlü soramadım):1:

o sırada jilet yapabilecek halimiz olur mu ufak tefek tüyler için?

ay nasıl bir heyecandır buuuuu, artık cidden sabırsızlanıyorum bir yandan, diğer yandan da daha acaip duygular var içimde :111:
ama aslında rahatım, korkuyorum ya da kendimi kandırıyorum :9:

ben bıle heyecanlandım sımdı
haftaya doguruyorsun
ınsallah canım cok bekletmesın benım hıc sancım yok
kılosu falan kac olmus ?

Ay sizi gördükçe daha çok heyecana kapılıyorum. :52:
İnş. bu rahatlığım doğum süresincede devam eder...

ay nasıl bir heyecandır buuuuu, artık cidden sabırsızlanıyorum bir yandan, diğer yandan da daha acaip duygular var içimde :111:

kızlar mıde yanması tuketıyor zaten benı ama en cok ayak ve ellerım cok yanıyor cokk uyuyamıyorum sabaha kadar dusa gırıyorum az uyuyorum sonra kalkıyorum ayaklarımı ellerımı yıkıyorum ama yok sankı komur yanıyor avuclarımda

Bende ayak ferahlatıcı köpük kullanıyorum yoksa hayatta yatamam, mide yanmasıda çok oluyor eskiye nazaran, oysaki karnım aşağıya indi...

o sancı sürecinde ya da artık tamam doğuruyorum dediğimizde duşa giriyoruz ya (off bi türlü soramadım):1:

hani her 2 sancı arasında bir mola süresi var ya, işte onu ne kadar hızlı değerlendirebileceğine bağlı :9:

bu arada haftaya doğurursun sen diyince beni bir stres aldı ki sormayın, sabahtan beri ota b.ka ağlıyorum yaaaa:14:

aman canım sakin ol. tabiki diyeceksin demesi kolay. bol bol dua oku. hatırlasana biz neler atlattık bu forumda daha dün gibi. üzülüyodun bebişinde nazar boncukları var diye bak üzülmen boşa çıktı. kaybolup gitmişti.

ben bıle heyecanlandım sımdı
haftaya doguruyorsun
ınsallah canım cok bekletmesın benım hıc sancım yok
kılosu falan kac olmus ?

aslında o da bir tahmin canım, normal doğum olunca ne zaman olacağını kestirmek mümkün değil, inşallah daha fazla bekletmez oğlumm..
dün 3340 gr dı, aman daha fazla almasın yaa tombik bebek doğurmak kolay olmasa gerek :1:

bu arad sancı adet sancısı gibi ve özellikle belden vuruyor, aynı zamanda kasılma yani karında şiddetli sertleşme oluyor

gec bıle kalmıssınnnn
ben 32 de basladım hazırlamaya 7 aylık dogarsa dıye:1:

Beşiğimizi dün akşam kurduk :)
Çok tatlı oldu oğlumun bebişi yaa :)

Ben her duşta yapmaya çalışıyorum ama çok kötü yaa, geçen ağladım çünkü kestim, önceden hep ağda yapardım şimdi göremiyorum.
Ağladığımı görünce eşim hastaneye giderken ben yardımcı olurum dedi :)

Bende doğum hikayelerini okuyorum, hepsi harika yaa, sanki hiç zorluk çekmemiş gibiler, çok güzel...

cnm o hepimiz için bi sıkıntı bende ağdayı ne zaman yaptırsam die düşünüyom ama küçük küçük illaki olur gibime gelıo sen yapamayabilirsin eşine solersin o yapar yani şahsen en son çare olarak bunu düşündüm... :)

patlıcan yemeği yapar gibi kalmayalım da, şerit şerit :52:

abboooowwwwwwww :27:

en iyisi her daim temiz tutmak :1:

aman canım sakin ol. tabiki diyeceksin demesi kolay. bol bol dua oku. hatırlasana biz neler atlattık bu forumda daha dün gibi. üzülüyodun bebişinde nazar boncukları var diye bak üzülmen boşa çıktı. kaybolup gitmişti.

ah evet canım yaa, neler geçti gitti çok şükür, inşallah hayırlısıyla şu doğumları da atlatsak da kavuşsak yavruşlarımızaaa:16:

aslında o da bir tahmin canım, normal doğum olunca ne zaman olacağını kestirmek mümkün değil, inşallah daha fazla bekletmez oğlumm..
dün 3340 gr dı, aman daha fazla almasın yaa tombik bebek doğurmak kolay olmasa gerek :1:

bu arad sancı adet sancısı gibi ve özellikle belden vuruyor, aynı zamanda kasılma yani karında şiddetli sertleşme oluyor

masallahhh:nazar:
bende bu aksam gıtcem kac kılo merek edıyorum ve cok olsun ıstemıyorum normal olursa nasıl dogurcam dıye

benımde adet sancısı gıbı sancım oluyordu hatta gece uyutmadı ama nst de 10 dan yukarı cıkmadı sancı
aletmı bozukdu acaba:1::1:

cnm o hepimiz için bi sıkıntı bende ağdayı ne zaman yaptırsam die düşünüyom ama küçük küçük illaki olur gibime gelıo sen yapamayabilirsin eşine solersin o yapar yani şahsen en son çare olarak bunu düşündüm... :)

benimde haftaya salı dr kontrolüm var. dr hazırlıklı gel alttan muayene etcem dedi. ay tırstım. acaba çatı muayesimiki bu sizinde öyle bir şey oldu mu.

zambak bızde gecen hafta odaya aldık besıgı baska odada kuruluydu
şimdi sabah uyanınca besıgi göruyorum

Bende de bugün sancı var yaa, ara sıra gelip gidiyor, adet sancıları gibi resmen...

benimde haftaya salı dr kontrolüm var. dr hazırlıklı gel alttan muayene etcem dedi. ay tırstım. acaba çatı muayesimiki bu sizinde öyle bir şey oldu mu.

oooo resmen demiş yani ben temiz görmek istiyorum diye, iyiymiş :)

benim dr daha doğumu nasıl yapıcaz onu bile sölemiyo. tabii ıkınan da göbeği kesilen de biz olcaz nasılsa..

zambak bızde gecen hafta odaya aldık besıgı baska odada kuruluydu
şimdi sabah uyanınca besıgi göruyorum

Akşam kurulunca baya sevdik beşiği :)
Birde müzikli bir aparatı vardı içinde, onu baya bi inceledik, müzikli ışıklı titreşimli bişey, beşiği bile titretiyor...

Back
X