• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o kaşıntıları bende çektim 1 hafta önce ayaklarım kaşındı sonra ellerim .öyle tatlı bir kaşıntıydı ki uykularım kaçıyordu.doktoruma sordum gebeliğin son zamanlarında hormon salgıları artıyo ondn dedi.ama yinede karaciğer enzimleri ve böbreklere bakalım dedi tahlil yaptırdım onlar normal çıktı.cildiyeye gittim ter bezleriyle alakalı hamilelik ve sıcaktan dedi bi krem verdi yolladı.dah sonra avuç içi ve tabanlarıma geçti kaşıntı ve kendiliğinden kayboldu gitti.ama son 2 gündür sanki yine kaşınıyorum gibi çok şiddetli değil ama.isterseniz bu durumu doktorlarınızla görüşün.birde gebelik koleztası diye birşey varmış karaciğer enzimleriyle alakalı belki tahlil ister doktorunuz...

saol canım,randevu günüm gelsin bi sorucam bende aklımda,yoksa baş edemiyorum ben..

muffin hemen o saç bantlarını nerden aldığını söylemelisin bana ba-yıl-dımmmm:9: Güle güle kullansın tüm cicilerini minik prenses:nazar:

feltdesıgn canım.berna diye bir bayan yapıyor.ve tamamen senin zevkine göre.renk kurdele vb seçebiliyorsun.değişiklik yaptırabiliyorsun.özelden mail adresini atayım sana

tünaydın kızlaaarr gece ilk kez deliksiz uyumuşuz ohhh çok iyi geldi valla:16:

bu arada yeni bi bebişimiz daha gelmiş hoşgelmiş :nazar: Allah sağlıklı uzun ömür versin :nazar:

yeşilimsi şekerleriniz çok güzell bayıldım o ayaklara bizimki de bugün gelecek bakalım nasıl olmuş resmini paylaşırım geldiğinde:34:

Muffin hemen o saç bantlarını nerden aldığını söylemelisin bana ba-yıl-dımmmm:9: güle güle kullansın tüm cicilerini minik prenses:nazar:

saol tatlım,seninkileride bekleriz bugün eline ulaştığında.

$20120719_121005.webp Hanzademin de şekerleri geldiiii:8:(elim küçük değil bebeğin boyutu biraz fazla büyük olmuş:1:)
$20120719_120944.webp 3 farklı saç stilli Hanzade:12:
$20120719_121535.webp bir dolu süt içen Hanzade:1:

bugün şeker günümüz ne güzel..

çok ciciler yyaa yolla bitane bana hemen hahahaha,çok cici yaa.

saol teyzesi valla sayılı yaptırdım keşke çok yaptırsaymışım dedim şimdi diğer samimi olmadıklarıma dandik verince sanki ayıp olacak gibi geliyor:1: bu kadar iyi çıkacaklarını tahmin etmiyordum:1:

Kızlar kaşıntı çoğumuzda var yeni topik açalım.2012 ağustos anneleri uyuz oldu diye:52::52::52:

O bir yana forumdan sürekli düşüyorum.1 dk bile geçmiyor giriş yapıyorum yine düşüyorum .2 gündür var.sizde de oluyor mu?

Bir de bir problemim var kızlar.kayınvalidem bebekleri hırpalayarak seven biri.eşimin kızkardeşinin bebeği 2-3 aylıkken hoplata zıplata seviyordu.annesi bebeğe bişey olacak diye uyarınca kayınvalidem devam ediyordu.bebek gülünce hoşuna gidiyor diye devam ediyordu.malum kıkırdak olacak kemikleri.bir zarar görmesini istemem.eşim de torun seviyorlar diye ses çıkarmaz.ne yapabilirim.allah korusun bebişlerimizi ya.annem bebeğin beli atar diye yeğenimi küçükken bana ders vererek tuttururdu.belini destekle vb derdi.kayınvalidem hiç dikkat etmez
cnm bence hiç çekinmeden uyar,ben öyle yapıcam şahsen aman kırılırlarmıs umrumda degıl benı ve bebegımı dusunmeyen kım olursa olsun bende hiç düşünmem :4:

cnm bence hiç çekinmeden uyar,ben öyle yapıcam şahsen aman kırılırlarmıs umrumda degıl benı ve bebegımı dusunmeyen kım olursa olsun bende hiç düşünmem :4:
doğumdan korkmuyorum bu durumdan korkuyorum.ona zarar gelecek diye.mesela benim annem bebeği öpmez öptürmez bebek koklanır der.onlar öyle değil.şapır şupur.bağışıklığı zayıf ilk aylarda öpülmemesi taraftarıyım ben bile öpmedim yeğenlerimi.yurtdışında anne doğumdan sonra bebeğini öpüyor uçuk varmış bebeğe geçiyor ve ölüyor bebek.allah korusun valla dediğin gibi annelik içgüdümle elimden geleni yapcam:47::47::47:

Eki Görüntüle 467777 Hanzademin de şekerleri geldiiii:8:(elim küçük değil bebeğin boyutu biraz fazla büyük olmuş:1:)
Eki Görüntüle 467779 3 farklı saç stilli Hanzade:12:
Eki Görüntüle 467780 bir dolu süt içen Hanzade:1:

anammm yerim senin hanzadeni.ay bu da kokoş olacak başımıza.güle güle kullan canım ben kendimize 10 tane ayırıcam kıza da veririm büyüyünce.onun çocuklarına da :52::52::52:

elini de ben onun bir parçası sandım ilk resimde koyu çıkmış ya çözemedim

Son düzenleme:
allah analı babalı buyutsun saglıklı hayırlı uzun omurler versın.vaktındemı oldu acaba yoksa bebiş erken mı gelmek ıstedı.temmuz annelerını gececegız yakında sayımız gıttıkce artıyor maasllah:nazar:

gunaydın canım.benden de gelmıyor sımdılık:44:canım bebek sarılıksa anne sutuyle yada mama takvıyeleıryle daha cabuk gecıyormus.banada bır arkadas anlattı.kızı sarılık olmus sutu gelmemıs.hemsıreler bebege hıcbırsey vermemısler illa kolostrum gelsın onu verelım demısler.bebek ac kalınca sarılıgı ıyıce artmıs ve aylarca kuvezde kalmıs.yavrucak artık kendı kendını parcalamaya baslamıs.bana mutlaka yanında mama gotur dedı kımseyı dınleme mutlaka mama ver dedı sutun gelmezse.
baska bır tecrubelı genc anne de 4 cocugu var.soyle dedı son haftalar demır hapını ve folıkasıtı alma dedı.ılk 2 cocugunda doguma kadar kullanmıs.ıkısınde de sarılık olmus.son ıkı cocukta doktoru bıraktırmıs sarılık olmasın dıye ve olmamıslar.ne kadar dogru bılemem doktorumuza sormamız lazım:34:

erkenci geldi bebiş .. ağustos başı gibi bekleniyordu

gerçekten çok sevimliler gözünüz aydın hanzadeyle :16:

tşk ederiz teyzesi:34:

anammm yerim senin hanzadeni.ay bu da kokoş olacak başımıza.güle güle kullan canım ben kendimize 10 tane ayırıcam kıza da veririm büyüyünce.onun çocuklarına da :52::52::52:

colonge a sor kokoşluk durumumu:1: saol cnm benim özel bişe olsun istedim klasik olmasın diye keçeden yaptırdım arkalarında mıknatıs yok ama dolaba asmak için mıknatısları da ben silikonla yapıştırıcam. ayy deli yaaaa elimi de parça sanmış:1::29:

koyucaksın tabi canımım ohh mis gibii şekerlerimiz varr hahahayt:))

anlaşıldı bugün polyanna modundasın çekişemicez seninle:1:

evet evet şeker ayırın kendinize mutlaka valla kalmaz:)) eşimin iş yerine ayırıcam bende.

Back
X