selam kızlar nasılsınız.be fenalardayım 2 gündür hava burda serindi rahat nefes almıştım.bugün gene cehennem geri döndü.
gece 11 de hastane yolu gözükt bize.çok fazla kramp gidi karnıma duramadık gittik.nst ye girdik.hiç sancı falan çıkmadı. hemşire yok bişey dedi baktım kaldım öyle.ama bebeğin çok hareketli biraz fazlaca hatta ondandır dedi:)) gece de devam etti o hareketler uyutmadı sıpa hiç.allahım güç ver bana yoksa bu korkulu rüyalarla 1 ay nasıl geçer bilemiyorum.
yeşilimsi canım şekerine bayıldım ben de bunu sipariş verecektim ama teyzem geldi geçen izmirden.bir koli dolusu şeker yaptırmış sağolsun gerek kalmadı:))
kızlar helva olayına falan girmeyin sütüm yok diye valla şişersiniz hee:))
ayrıca maydonoz süt yapmıyor çünkü biliyorsunuz vücuttaki suyu ödemi atma özelliği var o yüzden de sit oluşumunu engelliyor.ama dereotu süper bişey.ben hep salatalara,çorbalara atöıştım.
muffin canım benim de öyle ilkinde sütüm gelmedi bi de üstüne erken doğdu biliyosun ama sezeryan sonrası geldi sütm panik yapma.şimdiden girme sütüm olmazsa telaşına.en önemlisi moral çünkü.şuanda da akmıyor benim mesela ama emzirdiğim dönemde de ben hiç göğüs pedi kullanmadım.sanırım süt kanallarım çok geniş değildi ama bebişime 1 yaşına kadar çok şükür şırıl şırıl süt verdim. hastaneye küçük bebek termoforlarından götürün.göğsünüzün üzerine koyun. hem sütü indirir hem de içerde biriken sütün düğümlenmesini engeller