valla dinlene dinlene yapıyorum ne yapayım zaten iki gundur tuvalet banyo mutfak yerler yapıyorum bakalım yapabildiğim kadarıyla
valla 2 hafta kalana kadar acaip rahattım, aslında hala da öyleyim ama şimdi aman geldi aman gelecek diye düşündükçe valla tansiyonum düşüyor, elim ayağım boşalıyor, insanın elinde değil, ne yaşıycam, nelerle karşılaşıcam, nasıl olacak diye düşünürken heyecan tavan yapıyor işte.. yoksa öyle ya daa böyle doğacaklar elbet ben de biliyorum ve aslında son zamanlar böyle olacağım aklıma bile gelmezdi 1-2 hafta öncesine kadar... Allah yardımcımız olsunn
En son girdiğinde bebek kanala girmemiş doktor zor girer artık, persembe bakalım olmazsa cuma sezeryan demiş zaten ama baska bir doktora gidecekti. Normalde de az gunu kalmıstı zaten cok erken gelen br bebek değil Allah tan :)
Allah saglık sıhhat versin
ne yapsın oda sabahları tekmesiyle uyanıyorumm sorma sanki karnımda roman havası calıyor hareketlerinden karnım sekizgene dondu valla mutlaka birtarafı yamuluyordünürceyzim doğru söylüyorsun galiba açlıktan olabılır,benim gelin napıyorsenin damat kıpır kıpır maşallah sabah sabah
bende sasırıyorum ama yapıyorum bu arada esim erken doğurda goruselim seninle diyor temizliğimi bitririm bu hafta halılarımda geldi yıkamadan ama ben doğumdan birkac gun once annem sersin benim halılar beyaz hemen kirlenmesin birde onunla tekrar uğrasmayayımOkadar yapabiliyorsan masallah sana. Dun yardimci aldim toz falan aldim bide mutfak dolaplarini sildim. Bugune yatak odasi kaldi cami kapisi banyosu ama ne munkun ayaklarimi. Ustune basamiyorum. Sisler ve tabanlarim cok aciyo. Sana masallah gercekten.
inşallah son haftalarda bizde öyle olmayız ozamanben ilk başlarda cok korkuyordum kendim için,ama bu son ayda cok rahatladım hamilelikten sıkıldım,birde şuan oğlumu cok merakedıyorum,saglıklı olsun doğsada görsem die,kendiliğinden doğum korkusu çok geri planlara atıldı nedense,enteresan gelıyor.hamılelık tuhaf bir süreçmiş nelere alışıyosun
valla bizimki 2 senedir böyle, akşam bekliyordum zaten hazırlıklıydım da yerimden hoplamadım
canım geçmiş olsun, kum ağrısı da ayrı bir zordur
seni de görücem 10 günün kaldığında
Allah kolaylık versisn canım, fazla yorma kendini ama
ay canım ben son 2-3 gündür sürekli o moddayım
amaniiiinnnnnnn bchemist de mi doğurduuuuayy gözü aydın olsun maşallahh maşallahhhh
nasıl olmuş acep ???
faceten mi yazmış yoksa sen mi msj filan attın da haberini aldın tatlım? Durumu hakkında bir bilgin var mı?
sezeryan olmuş .. bebişi gayet sağlıklı annede çok şükür iyi .. yanına giden arkadaşlar var istanbuldan bizde onlardan haber alıyoruznazar değmesin hemen ayaklansın annesi iyi olsun bebişiyle ikisi
güzel dünürüm zorlama kendini bu kadar,farkında olmadan erken doğumu tetikliycek bişi yaparsın Allah korusungünaydın kızlar
bende temizlik konusunu yavas yavas hallediyorum dun yerleri elimle sildim yer paspasları temiz yapmıyormus gibi geliyor bugun kapılar koltu sandalye ve camları yapacam inşallah
güzel dünürüm zorlama kendini bu kadar,farkında olmadan erken doğumu tetikliycek bişi yaparsın Allah korusun
Kızlar dün bel ağrısıyla acile gittim.nstde çok az sancım çıktı. Kum döküyormuşum. Doktor böbreklerimede baktı sağolsun herhangi bi sorun çıkmadı.Benim ilki sezeryan olduğu için normal doğuramam o yüzden sancılardan korkuyorum.Birde orda başka hamileleri gördüm karınları benimkinin 3 katı falandı doktor siz güzel bi hamilelik geçirmişsiniz karnınız ufak diye üzülmeyin kilonuz az olduğu için böyle dedi ama benim karnım onların yanında 5 aylık gibiydi.Bebişim iyi durumda erken doğum yapma ihtimalim hala var.Hayırlısıyla kurtulsaydık bi...
ayy kız napsınlar yardım ediyorlar işte,benimkide sagolsun destek oluyor ben elimden geldiğince kaynana gibi tepesine dikilip şunu yap bunu yap demek istemiyorum sürekli,yaptıgına göz yumup,takdir ediyorum artıkdinlene dinlene yapıyorum yorulmuyorum bu nedenle ama bugun yapamadıklarım yarına kalır bu arada kociş bugun izinli o bana pencerelerde yardım edecekmiş becerirmi bilemem o gun eline bez aldı ben tozu alacam dedi bez elinde ucuyordu tozmu onu aldı omu tozu aldı anlamadık valla
sanırım ben cadı bir kaynana olacam kocişimin basında orası kaldı burası olmadı diyediye adam kendini zor dışarı atıyor bende senin gibi yapayım yazık kız uzuldum şimdiayy kız napsınlar yardım ediyorlar işte,benimkide sagolsun destek oluyor ben elimden geldiğince kaynana gibi tepesine dikilip şunu yap bunu yap demek istemiyorum sürekli,yaptıgına göz yumup,takdir ediyorum artıkemeklerine sağlık ne diyelim düşünmeleri bile güzel
haha ilahi dünür gitmeyelim tabi üstlerine çok,kaçıcaklar yoksasanırım ben cadı bir kaynana olacam kocişimin basında orası kaldı burası olmadı diyediye adam kendini zor dışarı atıyor bende senin gibi yapayım yazık kız uzuldum şimdi
sanırım ben cadı bir kaynana olacam kocişimin basında orası kaldı burası olmadı diyediye adam kendini zor dışarı atıyor bende senin gibi yapayım yazık kız uzuldum şimdi
tabi ki kızımm ,aaaaa övüceksin ki daha fazlasını yapmaya özensin dimi amakendini bir düşün bak , elinde bez siliyorsun , diyorki orası olmadı şurası olmadı , en sonundaa aaaaaaaa al kendin yap dersin dimi insan oğlu hep teşvik ister , çalışma hayatında da özel hayat ta da, yağlamacı olmadan azar azar hep destek , hepimiz için geçerli bu , aldığın hediyeyi beğenmeyen biri olursa bir daha almak istemezsin gibi , ama ufak bir hediyeden bile mutlu olan birisi için özellikle almazsın bile işte kendime aldım sana da alayım istedim gibi başlar dimi destek destek
he he prosedur gereği ilgilenmişler sağolsunlar sırf o ellerindeki kağıtları doldurmak için sordukları ne kadar belliAile hekimliginden hemsire arada tel de gebelik takibi yapiyo.
Sicaktan bayildin mi tansiyonun dustumu kac kilo aldin yok okadar almamissinizdir dogum nasil olcak karar verdiniz mi odem var sordu sordu ven dogumdan sonra ararim sizi dedi kapatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?