teşekkürrler şekercimmMeraba gençler,nasılsınız bakim??
Doğum fiyatlarını öğrendim;
Normal Doğum da tek gece kalınıyormuş,oda fiyatıda dahil paket ücreti 525 TL
Sezeryan 2 gece kalınıyormuş,yine oda fiyatıda dahil 1050 TL
Gayet güzel,doğurabilirim:)
cnm bence yazdıkların cok fevri biz burda fikirlerimizi paylaşıyoruz herkes aynı seyi dusunecek diye bişey yok ayrıca benim haddim değil kimsenin annelliğinni sorgulamak aşa hayatta boyle bişey iddia etmedim boyle dusundurduysem ozur dilerim sen tecrubeli annesin yazdıkların doğrudur bizim ilk annelik heyecanımız o yuzden abartıyor olabilirizkızlar sizde haklısınız ama hastanedeki mikroplarla evimizdeki bir değil bende oyle ay ona dokunmasın bunu ellemessin diye peşinde pervane olmz ama hastanede kapacakları mikropların olumcul olabileceğnide biliyorum hstaneden sonra bende abartmam zaten
o zaman canım sen yeni amaliyat aletlerinden alıp evinin bir odasını hiç kullanılmamış sıfır amaliyathaneye veya doğumhaneye çevireceksin doktoruda güzelce dezenfekte ettikten sonra o odaya sokacaksın sonrasındada gönül rahatlığıyla doğumunu gerçekleştireceksin çocuk doğduktan sonrada steril bir fanus ayarlarsın onun içine koyar rahatça büyütürsün .... ne kadar çok abartıyosunuz olayı yok aceyle sileceklermiş yok minder yaptıracaklarmış ben ikinci kez doğum yapıcam birinciye bişey olmadı allaha şükür ben hiçde öle mikrop kapar diye düşünmedim biz kötü siz iyi annemisiniz boş boş şeylere kafa yormayın .
Meraba gençler,nasılsınız bakim??
Doğum fiyatlarını öğrendim;
Normal Doğum da tek gece kalınıyormuş,oda fiyatıda dahil paket ücreti 525 TL
Sezeryan 2 gece kalınıyormuş,yine oda fiyatıda dahil 1050 TL
Gayet güzel,doğurabilirim:)
biraz sert olmamışmıı
canım sen hangi ildey yasıyorsun
catı kemiği hangi durumda ağırırmış ki dar oluncamı acaba
merhaba kızlar , sizin topik doğurmaya başlamış maşallahbiz sizden küçüğüz hafta olarak ama çok merak ediyorum son haftalar nasıl oluyor die , zaten sıcaklardan hepimiz mahfolmuş durumdayız Herkese bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim , acaba kaçıncı haftadan sonra erken doğum olmuyor ? yani bebeğin herşeyi gelişmiş oluyor ve küveze filan gerek kalmıyor ? birde çirkinördekyavrusu vardı sizin topikte , göremedim ama oda doğurdumu acaba? tanıyan varmı ?
ilçen neresi gel benim hastaneye doktorumda iyi sigortan varsa uygunda bir dusun isresenistanbul da yaşıyorum
Makul fiyatlar. Gece doguma dr gelince ekstra para odeniyomu bi fikrin varmi canim
Eki Görüntüle 468631 Eki Görüntüle 468633 Eki Görüntüle 468634 Eki Görüntüle 468635 Eki Görüntüle 468637 Eki Görüntüle 468639
dün akşam geldiler şimdi ekleye bildim anca fotoları :))
Pubik bölge veya çatı kemiği denilen bölge vajen üstündeki tüylenmenin olduğu bölgedir. Bu bölgede gebelik sırasında veya doğum sonrasında ağrı olabilir. Gebeliğin 10. haftasından sonra pubik kemikte genişleme ve ayrılma başlar. Bu gebelikte artan relaxin hormonunun etkisiyle eklemlerde gevşeme olmasına bağlıdır. Bel ve sırt ağrısına kıyasla daha nadir görülen bir durumdur.
Pubik bölgede ağrı, hassasiyet, şişlik olabilir ve ağrı bele, kalçaya, bacağa vurabilir. Ağırlık kaldırma, merdiven çıkma, yürüme gibi durumlarda ağrı artabilir. Yatakta dönerken, ayağa kalkarken ağrı olabilir.
yazıyor canım
Eki Görüntüle 468631 Eki Görüntüle 468633 Eki Görüntüle 468634 Eki Görüntüle 468635 Eki Görüntüle 468637 Eki Görüntüle 468639
dün akşam geldiler şimdi ekleye bildim anca fotoları :))
yaaa bacak aramın ağrısından ölüyorumtuylerin başladıgı yerdeki kemik oyle bi agrıyorkii adım atarken canımı alıyorlar sanki bu nedir ne değildir bilen varmı yoksa hastaneye gidim diyorumdaa doktorumda tatilde buhafta offffffffffffffff
şeker 100 tl fark alıyomuş doktor
ilçen neresi gel benim hastaneye doktorumda iyi sigortan varsa uygunda bir dusun isresen
sigorta anlasması olan bir hastane ile de gorus hem fotografcıda tutabilirsin oyle 2500 bana fazla geliyor sigortalı doğum imkanın varsa değerlendir
ilçem kağıthane
senın hastane neresi acaba
sigortam var
Okadarsa iyiymis canim ikigun once kuaforde kadinlar nisada dr gece gelirse 650 falan aliyomus dediler de sok oldum inanamadim. 100 tl ise gayet iyi.
Ben 9 aydır o hastaneye gidiyorum.Ayrıca doktorumdan çok memnunum bunun için hastanemi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum...
yakınız küçükköy bilge hastanesi doktor oğuz bey çok tatlı kibar bir doktor şikayet edende olmadı muayene ucreti 40 tl hastaneninnormal 450 sezeryan650tl oneririm bir kere git bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?