2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar , sizin topik doğurmaya başlamış maşallah biz sizden küçüğüz hafta olarak ama çok merak ediyorum son haftalar nasıl oluyor die , zaten sıcaklardan hepimiz mahfolmuş durumdayız Herkese bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim , acaba kaçıncı haftadan sonra erken doğum olmuyor ? yani bebeğin herşeyi gelişmiş oluyor ve küveze filan gerek kalmıyor ? birde çirkinördekyavrusu vardı sizin topikte , göremedim ama oda doğurdumu acaba? tanıyan varmı ?

teşekkürrler şekercimm

Makul fiyatlar. Gece doguma dr gelince ekstra para odeniyomu bi fikrin varmi canim

37. haftadan itibaren diye biliyorum

son cümle beni tanmlıyo.
yatakta sağdan sola dönemiyorm ve yataktan ayağa hemen kalkamıyorm.:26:

canm bebeğin yaptığı baskıdan o.
ağır geliyo bebişler bize..
ben 7. aydan beri öyleym bi çok kerede söyledm burda onu.
yataktan duraklaya duraklaya kalkıyorm.
ilk 2 adım ölüm gibi geliyo sonra açılıyo biraz.
az kaldı sabredicez doktora söledm ben yapcak bişi yok:26:

sigorta anlasması olan bir hastane ile de gorus hem fotografcıda tutabilirsin oyle 2500 bana fazla geliyor sigortalı doğum imkanın varsa değerlendir

Ben 9 aydır o hastaneye gidiyorum.Ayrıca doktorumdan çok memnunum bunun için hastanemi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum...

yakınız küçükköy bilge hastanesi doktor oğuz bey çok tatlı kibar bir doktor şikayet edende olmadı muayene ucreti 40 tl hastaneninnormal 450 sezeryan650tl oneririm bir kere git bakalım

arkadasımın önerdiği doktorda oğuz bey bu kadar tesadüf olur
o zmn geçiş yapıyorum
kendısıde 2 hafta önce orda doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…