2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar herkese iyi güzel ve serin haftasonlarıııııı

biz de kontrolden geldik, maşallah oğlumun keyfi acaip yerinde, dr um moralini bozma ama daha kanala girmemiş dedi
anlaşıldı biz 40. haftayı doldurucaz, eğer 40 ta hala gelmemiş olursa suni sancıyla doğuracakmışım

kızlar benim oğlum doğrudürüst kilo almamış!oysa bu hafta yediğim pekmezin muzun haddi hesabı yok!2800 gram olmuş sadece!canım sıkıldı yaaa
Zaten kanıtlanmış seyler değil onlar canım bana kalırsa hiç etkisi yok dusunsenize ne fakir ulkeler var osekilde beslenmeyi bırakın normal beslenemiyorlar etkili olsa onların tüm gebelikleri ne facia ile sonlanır. Bende demir eksikliğinden pekmez içiyorum surekli ozellikle bir ay cok fazla içtim haftasına gore cıktı yine aynı. Şimdi gelişimi geri kaldı yine içiyorum hersey yiyorum ama sadece kendimi daha iyi hissetmek adına yapıyorum bence alacagını alır o ne yapsakta. Doktor 2 kilo civarı dogar diyor hala saglıklı olsunda dısarda alır artık hayırlısıyla. Okadar farklı sey ki bu annelik duygusu 200gram gerilik için bile neler dusunuyoruz uzuluyoruz.

Her gün bu saatlerde korku basıyor bana.Yine sıcaktan uyuyamıyacağım için.10 dk da bir ter boşanıyor.Vallaha çok zormuş yaaa...

Banada gece olunca sinir basıyor kaşlarım catılıyor. Sabaha kadar yine dön dön uyuyamıcam diye sinirlerim tepemde oluyor hergun aynı saatlerde

Benim doktorum 40 ı beklemiyor. 39 u tamamladığımızda yani cuma gunüne kadar dogum başlamazsa suni sanciyla başlatacak ama acayip tirsiyorum.

Benim doktorum 40 ı beklemiyor. 39 u tamamladığımızda yani cuma gunüne kadar dogum başlamazsa suni sanciyla başlatacak ama acayip tirsiyorum.

Doktorlarımız cok aceleci gibi geliyor bazen.Benim doktorda beklemeye gerek yok diyor bebek cok zayıf aslında birgun kardır gbi geliyor bazen bana ama o risk almaya gerek yok diyor. Yurtdısında 42 hafta sonuna kadar bekliyorlar suni sancı için bile bizimkiler 39da tamam artık diyorlar

hayırlısı olsun canım, inşallah ozamana kadar kendi sancıların başlar, yani hepi topu 10 gün kaldı öyle ya da böyle gelecek kuzucuk :18::18:

Selamm..

Gece sağ sol yapmaktan bende şikayetçiyim,dönüp duruyorum artık hiç bir pozisyonda rahat edemiyoruz galiba.Sağ sol yaparken bebeğime acıyorum ya,çalkalanıyodur diye:)

Benim bebeğim iri o yüzden beklemiyor doktorum. Her kontrolde kadın korkuyor . En son Çarşamba gunu gittik 4.156 gr dı tam tosun yani nasil doguracaksam

hayırlısı olsun canım, inşallah ozamana kadar kendi sancıların başlar, yani hepi topu 10 gün kaldı öyle ya da böyle gelecek kuzucuk :18::18:

Sagol canim insaallah seninki de kendi gelir de suni sancıyı çekmezsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inssallah

Selamm..

Gece sağ sol yapmaktan bende şikayetçiyim,dönüp duruyorum artık hiç bir pozisyonda rahat edemiyoruz galiba.Sağ sol yaparken bebeğime acıyorum ya,çalkalanıyodur diye:)
canım dun aradım hastanenin doğum ucretleri aynı gece doktor cağırmayada 100-150 arası dedi

benimde iştahım arttı baya bu aralar bend 2 saatte bır bısıle yemek ıstıyorum,meyve,sebze,light yoğurt yiyorum geçiyor.aman dıyım sakın cipslere,hamur işlerine,aburcuburlara kaptırma kendini

Bir arkadasmın 2haftası varken 4200 demiş doktor ama yanılma payı var +400 yada -400 olabilir demiş oda + ise nasıl olacak demiş oda 5 kilo dogurursun demiş gulmus sezeryan yada once mudahale birsey onermemiş bekletiyor hala :))

ay maşallahhh 4.156 he tosuncuk ya,normal olmaz sanırım:))

ayy maşallah tosuncukk
benimki bugün 3400 gr çıktı, 3buçukla doğar heralde bu gidişle

benimde iştahım arttı baya bu aralar bend 2 saatte bır bısıle yemek ıstıyorum,meyve,sebze,light yoğurt yiyorum geçiyor.aman dıyım sakın cipslere,hamur işlerine,aburcuburlara kaptırma kendini

eylem oğuz beyden randevvu aldım salı gününe verdiler
çarşamba hastanede olmıcakmış bilgin olsun

canım çok sıtkın benim temizlik yaptığımı duyan kaynanamla kaynatam bugun gelip benim temizliğimi yapacaklarmıs ama ben istemiyorum ya onlar burdayken ben daha cok yoruluyorum haldur huldur iş yapıyorlar temizde yapmıyorlar onların arkasını topla bişeyler hazırla derken ben bitiyorum birde ben kafama gore dinlene dinlene yapıyorum kafama gore offf sağolsunlar ama birde insana sorsunlar musaitmisin diye belki ben bugun dinlenecem hamileyim sonucta boyle emrivakilerden nefret ediyorummm

Hamileliği boyunca hiç aşermeyen bir arkadasım ile konustum lohusalıkta feci asermiş oda :)) Bende asermedim ama lohusalıkta aserirsin insallah birseyler arastırsın eşine diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…