tabi olabilirsin canım, banada zaman zaman oluyor, bugün hiç sevmediğim baklavayı istedi canım :)
Şimdi karnım acıktı ve eşimle sahur yapıcam onu bekliyorum.
Ama geçen hafta 2,5 kilo alan ben, bu hafta 500gr vermişim...
valla verdiğimi hiç sanmıyorum1 kilodan fazla almıyayım da ,acaba sürekli dikkat etmeye çalışmaktan artık beyin isyanlarda mı
Her gün bu saatlerde korku basıyor bana.Yine sıcaktan uyuyamıyacağım için.10 dk da bir ter boşanıyor.Vallaha çok zormuş yaaa...
Kızlar benim karnım çok asagda gören bugün yarın diyo korku bastı vallah
Sancı, ağrı oluyormu lapinu'cum?
Ha bir de aklıma geldi de; Bizim topikte Beyazmelek vardı benden 3 hafta öndeydi.Sanırım 39.haftada olması gerek şu anada.Hiç görünmüyor.Doğurdumu acep ?
Birde janet,gözde,fulia falana da vardı onlar da yok ortada.Hayırdır herkes doğurmaya mı başladı ne ?
Adet sancısı gibi canim hafif hafif vuruyo
meleklerimiz yavas yavas gliyor dunyaya hayırlı olsun canım sağlıklı ve sorunsuz olmasına cok sevindim. allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun eee sitemiz yavas yavas cennet kokmaya basladı darısı basımızaKızlar öncelikle herkeze şimdiden bebişleri hayırlı olsun diyorum, ben ayın 16sında beklenen tarihe 12 gün kala epidural sezeryanla dünyalar tatlısı bebeğim kızımız Ayşeyi dünyaya getirdim, herşey planlandığı gibi olmuyor ki nitekim benim öle oldu kuzum sıcaklara daha fazla dayanamadı :) o kadar harika bir duygu ki inşallah sizlerde kuzularınıza sağlıkla kavuşursunuz, detayları diğer kısımda paylaşıcam çok harika bir duygu...
valla benle ozz çcuklarımızı kerttik :)) biz baslattık getirin devamını hoppaaaaaTopikteki kızların bazıları da pek hızlıymış maşallah şimdiden oğullarına gelin kız bile bulmuşlar, kıskandım walla :) Bnim oğlan evde mi kalcak yaaa??
Bölük börçük uykularla dolu bir gecenin sabahında herkese günaydınn...
gunaydın teyzoslar
meleklerimiz yavas yavas gliyor dunyaya hayırlı olsun canım sağlıklı ve sorunsuz olmasına cok sevindim. allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun eee sitemiz yavas yavas cennet kokmaya basladı darısı basımıza
valla benle ozz çcuklarımızı kerttik :)) biz baslattık getirin devamını hoppaaaaa
seker al benddende o kadar donmekten uyumaya fırsat kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?