2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nerden duydular canım

ay canım seni çok iyi anlıyorum ben de hiç sevmem öyle emrivakileri, gerçekten insan bir sorar müsaitmisin değilmisin diye.. ee eşin de demiş gitmeyin bugün diye hala ısrar niye ki, valla bence sen ağrım sancım var de yat bütün gün, ne yapacaklarsa yapsın onlar da

ayyy cnaım benimmm normal zorlanmaman:)))) ablanı banada yollasana:))

valla kız yurtdışından beni görmeye 2 haftalığına geldi geldiğine pişman oldu elleri dert görmesin dolap içlerine kadar bütün işlerimi bütün temizliğimi halletti zaten çok hızlı ve hamarattır, dinlenemeden gitti

kaçtı yani senden ,arkasına bile bakmadan pırrrr uçmuştur kız cağız elllerine sağlık o zaman kulakları çınlasın ablanın hahah

aynen valla, birdaha da gelir mi bilemiyorum

bende şüphelendim şimdi:)) gelir gelirrr ablalar başka oluyo.. abla demişken ay allahm ya ablamın bebği artık kıvamına geldi :)) normalde bu hafta doğması gerekıodu bir tatlı bir tatlı anlatamam ya,onu görünce doğurmak istiorum hemen:))

offfff yavrum benim maşallahhhh
bizim doğuran hatunlar da haklı olarak hiç görünmüyor, kimbilir nasıl keyifle mıncıklıyorlardır bebişleriniiiiiiii

offfff yavrum benim maşallahhhh
bizim doğuran hatunlar da haklı olarak hiç görünmüyor, kimbilir nasıl keyifle mıncıklıyorlardır bebişleriniiiiiiii

aynen,anneliğe alışıyolardır:)) ay ben hastanedende yazarım kız size inşallah:)) evet şuanda ıkınıyorum doğum başladı falan die hahahah

aynen,anneliğe alışıyolardır:)) ay ben hastanedende yazarım kız size inşallah:)) evet şuanda ıkınıyorum doğum başladı falan die hahahah

ayy ben de yazmak isterdim de cepten nete giremiyorum, hastanede wi-fi varsa anca yayın yapabilirim özellikle lavman zamanını anlatmak için istiyorum bu bağlantıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…