maşallah yavruma tatlı böceğim benim.
kız sakın annenin o güzel konsollarını çekmecelerini çizme karıştırma o yanaklarını ben yerim.
aysecim göbektekiler ne durumda?
pepik sen neden pcden girmiyorsun canım?
yok niye sordum, sen bilgisayar mühendisi idin di mi? vardır evde diye şey ettim
hem avatar da koyarsın kişisel rütbe vs daha kolay olur zannedersem..
gerçi bu konuda tatlişkom maşallah, bi de kadın muhabir gibi. iş yapıyor, çocuk yapıyor bi de mutfaktan yataktan bildiriyor
saol güzel teyzesi e ayaklanınca çizip karıştrmaya illki başlıcak göbektekilr derken wawycm kafam basmadı kuzum k.bakma
İnsaat muh. Cnm var bilg. Ama kucakcanla cok zor yaa. Uyuttumda okuyup yetistim. Bide telden cok kolay hemen heryere gidiyor.)
kırmızı 3 leke canım? :44:
olsun bak benim de laptop açık salonda, git gel bakıp laf yetiştiriyorum ne güzelbi yandan müzik bi yandan vs vs bilgisayar benim en iyi ev arkadaşımdır.
sürekli başında oturulmaz zaten canım, sen bence bi dene.
böyle çok mekanik oluyor bazen, ayyy diyorum pepik ne ciddi kız. halbuuuusam çok cicisin
Benimki de yavrucan olsun mümkünseiriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan
Benimki de yavrucan olsun mümkünse
heeeee sabahtan konuştk ya unutmuşum balık hafızalıyım yabezdenmiş canım ya bezi aşağıda tuttum geçmiş dediğin gibymiş kokoşcanım napıo beniim
kırmızı 3 leke canım? :44:
olsun bak benim de laptop açık salonda, git gel bakıp laf yetiştiriyorum ne güzelbi yandan müzik bi yandan vs vs bilgisayar benim en iyi ev arkadaşımdır.
sürekli başında oturulmaz zaten canım, sen bence bi dene.
böyle çok mekanik oluyor bazen, ayyy diyorum pepik ne ciddi kız. halbuuuusam çok cicisin
uyuyo güzelim, babamızı bekliyoruz.
anneannemizin gönderdiği mamaları yicez akşama. kolimiz geldi
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan
feyzaden- yavrucan
Almanya'dan bir arkadaşım gelecekti, beraberinde Talya'ya Hipp ürünlerinden getirmiş sağolsun.
İki kutu Combiotic 2 numaralı devam sütü de getirmiş. Sitesinde baktım kutusu vs farklı ama kullanımı aynıdır sonuçta.
Kokoşcan biberon almıyor, bi de ek gıda ve anne sütü gidiyoruz şimdilik.
Nasıl değerlendirebilirim ben bunları?
Az önce eşim Pınar'ın organik yoğurtlarından getirmiş. E be adam bi sor dimi gelirken, makinada yoğurt mayalanıyor şuanda
Bi de kafama ne takılıyor kızlar, dondurucuda 3-4 poşet anne sütü var. İçmez bizimki biliyorum, biberon ve tat bozulma mevzusundan. Onu nasıl değerlendircem?
Yoğurt yapayım desem ziyan olur herhalde?
Almanya'dan bir arkadaşım gelecekti, beraberinde Talya'ya Hipp ürünlerinden getirmiş sağolsun.
İki kutu Combiotic 2 numaralı devam sütü de getirmiş. Sitesinde baktım kutusu vs farklı ama kullanımı aynıdır sonuçta.
Kokoşcan biberon almıyor, bi de ek gıda ve anne sütü gidiyoruz şimdilik.
Nasıl değerlendirebilirim ben bunları?
Az önce eşim Pınar'ın organik yoğurtlarından getirmiş. E be adam bi sor dimi gelirken, makinada yoğurt mayalanıyor şuanda
Bi de kafama ne takılıyor kızlar, dondurucuda 3-4 poşet anne sütü var. İçmez bizimki biliyorum, biberon ve tat bozulma mevzusundan. Onu nasıl değerlendircem?
Yoğurt yapayım desem ziyan olur herhalde?
canım yoğurttan başka bişi gelmio aklıma azcık denesen mayalancakmı die öneren doktorlar var çnkü:44:
Kahvaltisina katsana canim sutleri. Ben bulamac yapiyorum mama yada ihlamurla sende snne sutuyle yspabilirsin
araştırdım da tutmuyor diyorlar canım, sulu kalıyor olmuyor diyorlar.
ah güzelim 100er 200er ml koydum, onları ıslatma için kullanamam ki. eriyince ya da ısıtılınca hemen tüketilmesi lazım. Allah'tan çok değil de ziyan olmaz.
araştırdım da tutmuyor diyorlar canım, sulu kalıyor olmuyor diyorlar.
ah güzelim 100er 200er ml koydum, onları ıslatma için kullanamam ki. eriyince ya da ısıtılınca hemen tüketilmesi lazım. Allah'tan çok değil de ziyan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?