2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah yavruma tatlı böceğim benim.
kız sakın annenin o güzel konsollarını çekmecelerini çizme karıştırma o yanaklarını ben yerim.

aysecim göbektekiler ne durumda?

saol güzel teyzesi e ayaklanınca çizip karıştrmaya illki başlıcak göbektekilr derken wawycm kafam basmadı kuzum k.bakma

İnsaat muh. Cnm var bilg. Ama kucakcanla cok zor yaa. Uyuttumda okuyup yetistim. Bide telden cok kolay hemen heryere gidiyor.). Kucucuk okumak yazmak zor oluyor telden o ayrii

Son düzenleme:
saol güzel teyzesi e ayaklanınca çizip karıştrmaya illki başlıcak göbektekilr derken wawycm kafam basmadı kuzum k.bakma

kırmızı 3 leke canım? :44:

İnsaat muh. Cnm var bilg. Ama kucakcanla cok zor yaa. Uyuttumda okuyup yetistim. Bide telden cok kolay hemen heryere gidiyor.)

olsun bak benim de laptop açık salonda, git gel bakıp laf yetiştiriyorum ne güzel bi yandan müzik bi yandan vs vs bilgisayar benim en iyi ev arkadaşımdır.
sürekli başında oturulmaz zaten canım, sen bence bi dene.
böyle çok mekanik oluyor bazen, ayyy diyorum pepik ne ciddi kız. halbuuuusam çok cicisin

heeeee sabahtan konuştk ya unutmuşum balık hafızalıyım yabezdenmiş canım ya bezi aşağıda tuttum geçmiş dediğin gibymiş kokoşcanım napıo beniim

Benimki de yavrucan olsun mümkünse

heeeee sabahtan konuştk ya unutmuşum balık hafızalıyım yabezdenmiş canım ya bezi aşağıda tuttum geçmiş dediğin gibymiş kokoşcanım napıo beniim

uyuyo güzelim, babamızı bekliyoruz.
anneannemizin gönderdiği mamaları yicez akşama. kolimiz geldi

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan
feyzaden- yavrucan

Ay canim ne ciddisi ama diyorumyaa butun gun 10 sayfa geriden geliyorum. Ben is yapmaya firsatbulamiyorum bu ara. Bide ilk zamanlar sorsan kucaga alistirmicaktim herkese ole cok kucakta tutmayin diyodum. Huysuz bu oglan kime cektiyse.

öp benim için madem ayy o koliyi açmak isterdim neler vardır kim biliiiiir kıyamam uğraştın cancanları bide renklimi yaptın kocamaaaaaaan alkış

Almanya'dan bir arkadaşım gelecekti, beraberinde Talya'ya Hipp ürünlerinden getirmiş sağolsun.
İki kutu Combiotic 2 numaralı devam sütü de getirmiş. Sitesinde baktım kutusu vs farklı ama kullanımı aynıdır sonuçta.
Kokoşcan biberon almıyor, bi de ek gıda ve anne sütü gidiyoruz şimdilik.
Nasıl değerlendirebilirim ben bunları?

Az önce eşim Pınar'ın organik yoğurtlarından getirmiş. E be adam bi sor dimi gelirken, makinada yoğurt mayalanıyor şuanda

Bi de kafama ne takılıyor kızlar, dondurucuda 3-4 poşet anne sütü var. İçmez bizimki biliyorum, biberon ve tat bozulma mevzusundan. Onu nasıl değerlendircem?
Yoğurt yapayım desem ziyan olur herhalde?

canım yoğurttan başka bişi gelmio aklıma azcık denesen mayalancakmı die öneren doktorlar var çnkü:44:

Kahvaltisina katsana canim sutleri. Ben bulamac yapiyorum mama yada ihlamurla sende snne sutuyle yspabilirsin

canım yoğurttan başka bişi gelmio aklıma azcık denesen mayalancakmı die öneren doktorlar var çnkü:44:

araştırdım da tutmuyor diyorlar canım, sulu kalıyor olmuyor diyorlar.

Kahvaltisina katsana canim sutleri. Ben bulamac yapiyorum mama yada ihlamurla sende snne sutuyle yspabilirsin

ah güzelim 100er 200er ml koydum, onları ıslatma için kullanamam ki. eriyince ya da ısıtılınca hemen tüketilmesi lazım. Allah'tan çok değil de ziyan olmaz.

canım uykuda en dalgın oloduğu zamanda versen biberonla belkide alır bi denesen:44:

Annişlerr selamlar hepinize! Yavrukuşlara öpücükler! "Can can"lı lakaplara bayıldım! Benim ki de "Muzurcan" olsun diyorum, öyle şebek öyle şenşakrak ki anlatamam! Evin içi sürekli kahkahalarla çınlıyo maşallah! Allah'ım yavrularımızı hep güldürsün.. Size bi sorum olacaktı kızlar yaa benim şebek muzur oğluş hala dönmüyo!:44: Elbette her bebeğin gelişimi farklı oluyo ama işte ne bileyim bıkbıklanıyorum kendi kendime! Çok hareketli aslında.. Ellrinden tutunca kendini kaldırıyo yattığı yerden, başını çok güzel tutuyo, ayakları sık sık ağzında! Elleriyle tel sarar, alkış, gel babası tam gaz yapılıyo! Ama dönmek yok! Bebişi hala dönemeyen annişler var mı benim gibi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…