2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisi

kızım Azra Mina 06/08/2012 doğumlu annesinin Pırlantası...ilk bebeğim ve mucize Aşkım...bizde aranıza aktif olarak katılıp isim istiyoruz.
bizde sizinle oynayabilirmiyiz

Hoşgeldiniz. Bu bıdık da şirineymiş maşallah pek tatlı. Ama aklıma can can isim gelmiyor bütün lakaplar kapılmış

Vay be simdi gordum ikimiz de ayni kelimelerle ayni cumleyi kurmusuz
Kalp kalbe karşıymış sözü tam olmuyor galiba buraya, aklık yolu bir mi desek ne desek

Geçmişide okuyorum ya bu mesajı geçmişte sandım tühh arada kaynamış, isimsiz kalmış kızcağız dedim
Anam çok okudum ya devrelerim yandı heryer can can aklıma birşey gelmedi şimdi
Haticeden kopya cektim bıdıkcan olabilir hmm düşünek yine önerilere bakalım :)

Iyi aksamlar guzeller ve guzellikleri
Azginlarimi uyuttum bugun beni cok yordular
Hele biri tam azmis duz duvara tirmanacak
Ciglik atip duruyor
Simdi huz sok izleycem canim esim biberon yikiyor yine

Bu diyet beni mutsuz etti
demin kuzenim revani yaptim cok guzel oldu dedi
oburcanin da mizmizligi tuttu zaten acim tahammulum yok

ahhh zeytin gibi olsa ,gözler ela ,resimlerde koyu çıkmış bende kızıma bir isim düşünim bari
Hep gülmüş gülme ile ilgili birşey olsun dicem hepsi kapılmış
Pircan, bıdıkcan,balcan,aşkcan,tatcan fındıkcan,fıstıkcan,boncukcan,böcükcan,cicican
Bu diyet beni mutsuz etti
demin kuzenim revani yaptim cok guzel oldu dedi
oburcanin da mizmizligi tuttu zaten acim tahammulum yok

Tatlışkom sen hemen ağır şartlarda rejime başlama bence. Nasıl ağır tiryakiler önce azaltıp sonra bırakıyor o hesap :)
Önce azalt bence kendini bunaltma ya yakında havalar güzelleşir birazda yürürsün :)

Merhaba arkadaşlar,valla uzun zamandır okuyorum da yazmaya hiç mecalim yok yorgunluk uykusuzluk had safhada;( vavybaby cım nick olayını sen organize ediyosun sanırım,alinmadiysa benimkisi cincan olsun olmadı fincan olsun,nasılsa siyirmaya az kaldı,olmuşken tam olsun:)opuyoruz oğlumla hepinizi.

Iyi aksamlar guzeller ve guzellikleri
Azginlarimi uyuttum bugun beni cok yordular
Hele biri tam azmis duz duvara tirmanacak
Ciglik atip duruyor
Simdi huz sok izleycem canim esim biberon yikiyor yine

Kiz boyle söyleye soyleye nazar degdireceksin esine. Mssallsh diyelim de. Bizde de tam tersi biberon yıkama ve mama hazırlama gorevi bende kikircani uyutma kociste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…