Benimkide donmuyor alkis telmel sarmiyo valla. Benimki bayaaa tembel ama muzurluk cok
Tembel ve muzur bebeler bizi bulmuş demek! Benim oğluşa da tel sararları alkışları hep ananesi öğretiyo! Şimdi de "çirkin ol" deyip yüz buruşturma antremanlarına başladılar!
Bizimkine de babasi ogretmeye calisiyor alkisi iki haftadir ama tik yok. Daha erken diyordum ama masallah senin oglus yapiyormus. Bu arada tel sarar ne demek cnm
Kişisel rütbe kısmına yazdım ama baktım ki olmamış! Çok tırt gördüm kendimi yahu!
Kişisel rütbe kısmına yazdım ama baktım ki olmamış! Çok tırt gördüm kendimi yahu!
En alttan değişiklikleri kaydet dedin mi canım?
Merhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisiEki Görüntüle 639773 Eki Görüntüle 639763 Eki Görüntüle 639765 Eki Görüntüle 639764
kızım Azra Mina 06/08/2012 doğumlu annesinin Pırlantası...ilk bebeğim ve mucize Aşkım...bizde aranıza aktif olarak katılıp isim istiyoruz.
bizde sizinle oynayabilirmiyiz
evet benim son kararım : )
kendimi de tanıtayım :)
gebzede oturuyorum, çalışıyorum o yüzden kızıma kayınvalidem ve annem bakıyor
selamlar kızlar burdan birisi bebeklerle ayına göre oynanan oyunları yazmıstı kimdi hatırlayamıyorum acaba tekrar yayınlaabilirmi mümkünse
Kalp kalbe karşıymış sözü tam olmuyor galiba buraya, aklık yolu bir mi desek ne desekVay be simdi gordum ikimiz de ayni kelimelerle ayni cumleyi kurmusuz
Merhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisiEki Görüntüle 639773 Eki Görüntüle 639763 Eki Görüntüle 639765 Eki Görüntüle 639764
kızım Azra Mina 06/08/2012 doğumlu annesinin Pırlantası...ilk bebeğim ve mucize Aşkım...bizde aranıza aktif olarak katılıp isim istiyoruz.
hoşgeldiniz..maşallah sana azra bebekMerhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisiEki Görüntüle 639773 Eki Görüntüle 639763 Eki Görüntüle 639765 Eki Görüntüle 639764
hoşgeldiniz..maşallah sana azra bebek
Benim kızımda 5 ağustos doğumlu...
bence zeytincan olsun maşallah zetyin gibi gözleri
Hep gülmüş gülme ile ilgili birşey olsun dicem hepsi kapılmışahhh zeytin gibi olsa ,gözler ela ,resimlerde koyu çıkmışbende kızıma bir isim düşünim bari
Bu diyet beni mutsuz etti
demin kuzenim revani yaptim cok guzel oldu dedi
oburcanin da mizmizligi tuttu zaten acim tahammulum yok
hosgeldn aramıza
Iyi aksamlar guzeller ve guzellikleri
Azginlarimi uyuttum bugun beni cok yordular
Hele biri tam azmis duz duvara tirmanacak
Ciglik atip duruyor
Simdi huz sok izleycem canim esim biberon yikiyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?