kahvaltıda tahin pekmez veren var mı???
Olur şekerim olur ,uyusun yeter ki yanakcanımmmm
Pekmez veriyorum ama kahvaltıda değil ,süt ürünleriyle alınıca içindeki pekmezi vücut alamıyomuş ya ( allahımmmm bilinçli anne ) ,gün içerisinde veriyorum ,tahin vermedim ama hiç...
Geçen işyerinden arkadaşım gelmişti ,telinden bu foto çıktı ,kıpırcanın halleri ; Eki Görüntüle 639655
tosuncannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alıntı yapmayı unttum tatlım çok şeker bi kızın var uslu heralde öle bakıo allah nazarlardan korusun şirineyi
anaaaaam kıpırcanıma bacaklara bak dolma gibi çıkmış ne yediriyon len bu çocuğa maşallah kuzummmmmm
Bende azcuk oglanla kestirdim ama herhakde gercekten az gelmiski basim agriyor
Ne yediriyon diyince düşündüm kız ,dur bi yazayım ,çok da abartılı değil sanki ama ;
sabah 7-7:30 emzirme (ne kadar içiyo bilmem artık ,allahla onun arasında )
kahvaltı 9:30-10:00 yumurta sarısı -tamamı- , küçük kutu labne 1,5 -2 adet , 1,5 küçük elma suyu (posasız sadece suyu)
öğle 13-13:30 günün çorbası -1 küçük kase-
ikindi 15:00 yoğurt -yarım küçük kase-
ikinci ikindi 16:30 1 küçük armut -cam rendede- veya anne sütü (100 cc kadar)
akşam 19:30-20:00 gece maması ( 3 kaşık mamayla yapıyorum )
geceyarısı emzirme ...
saatlerde oynama olabiliyo tabi ,yazınca baktım da bayağı düzenli gibi lan , bodostan gidiyom sanıyodum
Ne yediriyon diyince düşündüm kız ,dur bi yazayım ,çok da abartılı değil sanki ama ;
sabah 7-7:30 emzirme (ne kadar içiyo bilmem artık ,allahla onun arasında )
kahvaltı 9:30-10:00 yumurta sarısı -tamamı- , küçük kutu labne 1,5 -2 adet , 1,5 küçük elma suyu (posasız sadece suyu)
öğle 13-13:30 günün çorbası -1 küçük kase-
ikindi 15:00 yoğurt -yarım küçük kase-
ikinci ikindi 16:30 1 küçük armut -cam rendede- veya anne sütü (100 cc kadar)
akşam 19:30-20:00 gece maması ( 3 kaşık mamayla yapıyorum )
geceyarısı emzirme ...
saatlerde oynama olabiliyo tabi ,yazınca baktım da bayağı düzenli gibi lan , bodostan gidiyom sanıyodum
5.5 yasinda krese gidiyo. Bu sene okula baslicak. Hadi iyi haftasonlari sizeesenin kızçe kaç yaşındaydı ,okula mı gidiyo kreşe mi ?
Mesai bitmiş söylemiyonuzzzz ,
iriss kıpırcanına doğru yol alırrrr ,herkeslere iyi haftasonlarıııııı , yavrucanlara iyi bakın ,hoşçakalınnnn
pınarın var ya minik paketli-8 li kutuda ,onlardan...küçük kutu labne nasıl ya
maalesef o kadar ,bide işte burda sağdığım sütü içiyo gün içerisindde...valla gayet düzenli maşallah bilinçli annesn gerçekten irisbi sabah bide gecemi emiyo sadece tatlm
öperim,dişlerim,yerimmmm...sen de yanakcanımı dişle....güle gle kıpırcanımın anası öp onu benim için kavuşcan kızına die ben ble mutlu oldum
fabor ve evora, son kararlarınız?
evora aramıza hoşgeldin bu arada
azıcık kendimizden bahsedelim, sizi tanıyalım efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?