2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pardon biri 3 yapti normalde de hergun yaparlarda anlamadim baya ciok cok kaka yaptilar yedikleri ek gida birbucuk su bardagini gecmez

selam kızlar nehabersiniz,geçmişi okuyamıcam bugün hava çok güzeldi beren ,babası ve annesi onu dışarı çıkardı gezdirdi şimdi uyuyor benide güneş çarpmış berende iki haftadır ishal geçiyo yavaş yavaş,küçük bokcuk ,poh temizlemekten anam aglıyo yahuu

merhaba biz gezdik tozduk geldik tam gün dışardaydık... kızımı bu gün cafeye götürdüm bizimle takıldı Pırlantam biz kahvelerimizi içtik o muzlu muhallebisini meyvesini yedi sürekli etrafı kesti ajan gibi sonra ona aldığımız şapkanın etiketini inceleyip durdu profesör hanım acaba pamuk muuuu polyester mı makinada yıkanır mı yıkanmaz mıııı tabi arada da da şapkanın tadına da bakıldı yenir miii yenmez mi diye sıpa işte...kısacası çoook enfes bir gündü çekirdek aile olarak çok mutlu olduk resimler az sonraaaa

Valla canım benim derdim sütünmiktarı değil de,anason uyku yapsın uyusun diye:))çok sadist gördüm kendimi:))

Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda

Canım benim, evet benimki el çırpıyor. 2 gündür de cozuttu sürekli alkış modunda! Ben de sizlere dönmelerini sormuştum ya... Yamaç Alp dönmek dışında tüm mağrifetlerini sergiliyo! Forumdaki çoğu bebemiz de dönüyo bildiğim kadarıyla.. Demek ki her bebek aynı dönemlerde de olsa farklı zamanlarda yapıyolar bazı şeyleri. Amaaann nasılsa her şeyi öğrencekler Allah'ın izniyle.. Takılmamaya çalışalım! (Gerçi ben bugün baya idman yaptırdım oğluşa yine.. Ama cııkk dönmüyo! Anca sağa sola yarım manevralar!)[/QUOTE]

Benimki de dönmüyor 4 aylıkken birkaç gün döndü sonra bıraktı,ama çene süper calisiyo akşama kadar çığlık atıp guluyo kendine.

Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi

Eklentiler

• $image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi

yav tatlişkom bir köpek bakmayı çok istiyorum çok hevesliyim de , cesaret edemedim bu fotoları görünce daha da hevesleniyorum , prenses te ne kadan güzel öyle , senin oburcan ablama yan bakmayın diye dolaşıcak maşallah

Yarın dersime müfettiş gelecek. Nedense peek bir rahat gördüm kendimi. Çocuklar deney yapacaklardı zaten eh ben de aralarında dolanırım artık :) Eskiden ders anlatan hoca makbuldü, şimdi ise çocuklara her şeyi yaptıran hoca makbul :)

Akşam yemeğe gittik, herkes pideli köfte yedi, bense sadece köftesini :) Devam devam devam.... :)
Yarın 5. gün ağzıma ekmek, tatlı sürmedim... :) Bugün çok daha kolaydı, pek acıkmadım, kahvaltıyı geç ettiğimiz için öğle yemeğini bir avuç kuruyemişle geçiştirdim. Yarın öğleden sonra okuldan arkadaşlarla gün var, neyse ki bir lokantaya gidiyoruz, herkes istediğini yiyebiliyor, yine yırttım :)

Oğlanı salıncakta salladım, tuttum kaydıraktan kaydırdım, kaydırağa bayıldı, ağzı kulaklarına vardı kuzucanın :)

ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ? bilir misin ...

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!

Bende cok severim ama bahce olmazsa olmaz yaa. Kiz hasta burda kopek parki var gidip takiliyoruz onlarla. Hevesini aliyo. Kiz fena yaaa. Simdiden kizin elindeki tablete telefona daliyo. Cok kavga cikacakkk cokk

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır...

Bunu ilk bebemde çok yaşadım. Çok şükür ki bunda daha makul saatlerde çalışıyorum. Çok uzun çalışmak zorunda olan annelere Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Bu arada biraz biraz Karatay diyetinden bahsetmeye devam edeyim aklımda kaldığı kadarıyla. Glisemik İndeksi düşük yiyeceklerle beslenmeyi uygun buluyor (Et, özellikle kuruyemişler) Burada amaç kan şekerini çabuk yükseltmemek. Bol bol yumurta, et tüketin, her gün mutlaka tüketin diyor. Karbonhidratı da tamamen kesin diyor. Yani basit şeker, ekmek, tatlı bu tür şeyleri. Meyve az yemek gerekiyor, meyve suyu yok. Yağı asla kesmeyin vücuttaki yağlar ancak yağ ile yakılır diyor.
Ben sabah iki yumurta, peynir, 10 tane zeytin, bir çay bardağı ceviz ve fındık, domates yedim, ekmeksiz. Akşama kadar çok acıktım denemez. yumurta çok tok tutuyor. yumurta hakkında bilinen herşeyin yanlış olduğunu savunuyor. Ayn şey kırmızı et için de geçerli.

Tek sorun sabah 7:20 de okulda olmam lazım, kalkıp kahvaltı hazırlamak çoook zor :) Ama işe yarayacak gibi görünüyor bu diyet, o yüzden 15 dakika erkene kurdum saati...

İyi geceler herkese
Bugün biz gezenlerdendik, sahile gittik.Oğlum slingte uyudu yürüyüş sırasında
Ne çok hamile gördüm hep eşleriyle yürüyüş yapıyorlardı Hamile bir bayan ve eşi geldi, ne kadarlık biziimde yarın kızımız doğacak diye yanaştılar, ne kadar heyecanlıydılar Hey gidi günler hey

Cam silen arkadaşlar tebrikler Bana para verseler zor silerim camları, sanırım ben çok tembelim
Afiyet olsun civciv oğlana Müsait olunca ekle canımcım tarifini İlk ağızdan duymak daha iyidir herzaman
Valla canım benim derdim sütünmiktarı değil de,anason uyku yapsın uyusun diye:))çok sadist gördüm kendimi:))
Bence uyumayacak çocuğa bunlar fayda etmez, vız gelir tırıs gider

Bizimkide annemgilde sürekli kuşlara bakıyor onları takip ediyor :)
Tatlışkom maşallah kızın çok güzel ya biz herkesi bırakıp senin kıza mı talip olsak, hem kendinden büyük hanım alan zengin olurmuş Kızımdan ayrılamam dersen biz Mersine geliriz, babası lojistik sektorunde uygundur bize oralar

Masallah kizinin saclarinaaaa
Massllahh yaa azimliyiz bakiyorum. Bende bugun ekmek yemedim ama turevini yedim biraz. Ekmeksiz zor doyarim. Alisicsm ama. Bu kilolar gitmeli. Hala tartilcam ben. Tartinin pili yok bulamadik da. Ne dandik tartiymis yaa

ilk resimde minik tavşancık dişlerimiz görünüyooor bir yerde de etiketi inceliyor etiketi incelerken daha çok resmi var ,belki bir ara yayınlarım herkese huzurlu geceler...ve güzel mutlu şans dolu ve bebeklerimizle muhteşem anıların olucağı bir hafta diliyorum

Valla ben de bu kadar erken beklemiyodum ama öğrenmiş muzurcanım! Büyükler gibi "şapşap" ses çıkaramasa da hafif "patpat" ses bile geliyo o minnak ellerinden! Doktorların her söylediklerine takılmamak lazım nitekim benimki de dönmüyo.. Sadece sağa sola yarım dönüyo sonra hoop eski pozisyonuna! Her bebek farklı.. Bazı şeyleri öğretmeye çalışsak da geç öğrenebiliyolar ya da biz çok üstüne düşmeden bi bakıyoruz öğrenmişler.. Maşallah senin kuzuna da bu arada..

ohh ya herkes müzede lunaparkta.çok asosyal hissettim kendimi.ben evde köss köss
ya güzelim zaten haftada bir çıkıyom, üzüldüm valla şimdi
ahy bu rejim ömrümü yidi
benim de oğlan ömmmrümü yidi bitirdi. len bütün gün azmettim ekmek ve aburcubur yemedim, saat onda sinirimden bi çokoprens yedim nalet osssuuunnn irademe
oo süpersin valla, tebrikler. çok pasaklı mıyım neyim yaa:44:
ee resimler yooookk. bu arada bu etiket sevdası bizde de var. oyuncakla oynamıyo etiketle oynuyo. ilginç yani.
bizim kültür pazarı yalan oldu, çünküüü müze kapalıyımış, internette açık yazıyodu oysa. gıcık oldum ya gıcıkk. neyse biz de dolaştık baya. temiz hava almış olduk en azından.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…