Benimde küçük :) Kaç aydır evdeyken 5defa ancak kucağımda emzirmişimdir, gündüz bile yatarak emziriyorum ben. İnsan kucakta cok yoruluyor.
Bende bazen pışpışlıyorum,sarılıyorum falan ama neremi yakalarsa kemiriyor
Bilmiyorum ki canım bana yeme içme farketmiyor,sadece dinlenince farkediyor. Bazı şeyler düzenli kullanımda birkac gunde etki ediyor bazı seyler kısa surede etki ediyor sanırım. Belki de bünyeye görede değişir.Şimdi bende süt ile ilgili birşey yazmak için girmiştim
Çemen otu hapı yada çemen otu tohumu ile ilgili çok güzel yorumlar var. Süt konusunda araştırıp denemek isteyen arkadaşlar olursa..
Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda
Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi
Bende cok severim ama bahce olmazsa olmaz yaa. Kiz hasta burda kopek parki var gidip takiliyoruz onlarla. Hevesini aliyo. Kiz fena yaaa. Simdiden kizin elindeki tablete telefona daliyo. Cok kavga cikacakkk cokkyav tatlişkom bir köpek bakmayı çok istiyorum çok hevesliyim de , cesaret edemedim bu fotoları görünce daha da hevesleniyorum , prenses te ne kadan güzel öyle , senin oburcan ablama yan bakmayın diye dolaşıcak maşallah
Afiyet olsun civciv oğlanayarım ınce dılım balkabagı
1yemek kasıgı gogly pırınc unu
55ml su
yapılısı:
balkabagı dılımlenıp az suda(bazısı su ıstemıyormus kabagına gore degısıyormus) haslanır catalla ıyıce ezılır
su ıle pırıncunlu mama hazırlanır balkabagı ıle karıstırılır ciğerparelere yedırılır....şifa olsun
sen actıgın topıge ekle ısterasen tatlım
Valla canım benim derdim sütünmiktarı değil de,anason uyku yapsın uyusun diye:))çok sadist gördüm kendimi:))
Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi
Masallah kizinin saclarinaaaaBende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi
Massllahh yaa azimliyiz bakiyorum. Bende bugun ekmek yemedim ama turevini yedim biraz. Ekmeksiz zor doyarim. Alisicsm ama. Bu kilolar gitmeli. Hala tartilcam ben. Tartinin pili yok bulamadik da. Ne dandik tartiymis yaaYarın dersime müfettiş gelecek. Nedense peek bir rahat gördüm kendimi. Çocuklar deney yapacaklardı zaten eh ben de aralarında dolanırım artık :) Eskiden ders anlatan hoca makbuldü, şimdi ise çocuklara her şeyi yaptıran hoca makbul :)
Akşam yemeğe gittik, herkes pideli köfte yedi, bense sadece köftesini :) Devam devam devam.... :)
Yarın 5. gün ağzıma ekmek, tatlı sürmedim... :) Bugün çok daha kolaydı, pek acıkmadım, kahvaltıyı geç ettiğimiz için öğle yemeğini bir avuç kuruyemişle geçiştirdim. Yarın öğleden sonra okuldan arkadaşlarla gün var, neyse ki bir lokantaya gidiyoruz, herkes istediğini yiyebiliyor, yine yırttım :)
Oğlanı salıncakta salladım, tuttum kaydıraktan kaydırdım, kaydırağa bayıldı, ağzı kulaklarına vardı kuzucanın :)
alkış için erken yaa.senin doktor abartmış bence.daha yeni dönmeyi becerdiler.benimkinin marifetleri şöyle; dönüyo ama geri dnemiyo öyle kalıyo,sonra mama sandalyesine pat pat vruyo.çıkan sesi dinliyo bence.bide bikaç gündür hayır yapar gibi kafayı iki yana sallayıp duruyo:))
ya güzelim zaten haftada bir çıkıyom, üzüldüm valla şimdiohh ya herkes müzede lunaparkta.çok asosyal hissettim kendimi.ben evde köss köss
benim de oğlan ömmmrümü yidi bitirdi. len bütün gün azmettim ekmek ve aburcubur yemedim, saat onda sinirimden bi çokoprens yedim nalet osssuuunnn irademeahy bu rejim ömrümü yidi
oo süpersin valla, tebrikler. çok pasaklı mıyım neyim yaa:44:Bu pazari evde gecirenlerdenimmmm. Guyaa ew isi yaptim ama tabikiiii isleri yarilamadim bile., kucakcanin odasinin camini sildim perdesini yikadim astim kotugunu halisini sildim tozunu aldim. Butun ewi supurdum silemedim ama olsun. Halilari topladim kaldirdim aksam gelip alirlarsa yikanir insallah. Simdi cok acim. Sabah ekmek yemedim ama tostosuma tattirmak icin kuymak ysptim ekmek yerine onu yedim. Simdi ne yesemm yemek de yok.) rejim ayagina arada sut ictim acligimi bastirsin die. İsleride spora sayarsak. Ooo cok iyi. 3. Gun yarin napcaz bakalimm.
ee resimler yooookk. bu arada bu etiket sevdası bizde de var. oyuncakla oynamıyo etiketle oynuyo. ilginç yani.merhaba biz gezdik tozduk geldiktam gün dışardaydık... kızımı bu gün cafeye götürdüm bizimle takıldı Pırlantam biz kahvelerimizi içtik o muzlu muhallebisini meyvesini yedi sürekli etrafı kesti ajan gibi sonra ona aldığımız şapkanın etiketini inceleyip durdu profesör hanım acaba pamuk muuuu polyester mı makinada yıkanır mı yıkanmaz mıııı tabi arada da da şapkanın tadına da bakıldı yenir miii yenmez mi diye sıpa işte...kısacası çoook enfes bir gündü çekirdek aile olarak çok mutlu olduk resimler az sonraaaa
bizim kültür pazarı yalan oldu, çünküüü müze kapalıyımış, internette açık yazıyodu oysa. gıcık oldum ya gıcıkk. neyse biz de dolaştık baya. temiz hava almış olduk en azından.Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?