Bende sekin sütüyle sütaşın bebe yoğurdundan mayalıyorum bir haftadır. Dediğin gibi uzuyor. Ama onu bebeğim daha bi severek yiyor. Biraz şekerli gibi olyor sanki tadı.Örrttmenim birşey sorcam
Hani şu uzayan yoğurt vardı ya onda hangi marka yoğurt ve süt kullanmıştınız :122:
Hadi ya.:26: Bende bebe yoğurdundan kaynaklanıyor sanıyordum. O zaman ben de biyerde hata yapıyorum.Pinarin organik sutunu ve sutasin bebe yogurdunu, ancak bi puf noktasi var. Yogurdu ben mayaladimAnnem mayalayinca iyi oluyor.
Kuruyemişte çok kalori var diye biliyorum. Sadece aralarda sayıyla tüketilmelidir deniyor. Örneğin 10 fındık 3 ceviz gibi.Karatay diyetini inceleyin derim, ekmek yememek koyuyor biraz ama 3. gunu de atlattim ben. Yani uc saat sonra atlaticam :)) Ekmek yerine kuruyemis yiyin diyor, ceviz findik bade. m... Benim kafama yatti bayagi ki kolay kolay diyet uygulayabilen biri de degilim
Ne güzel herkes diyete başladı. Aynada kendini güzel görmek ayrı bir enerji veriyor insana. İnşallah hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşabiliriz. Durmak yok yola devam.Şuarada yaza ne kaldı.
Bende sekin sütüyle sütaşın bebe yoğurdundan mayalıyorum bir haftadır. Dediğin gibi uzuyor. Ama onu bebeğim daha bi severek yiyor. Biraz şekerli gibi olyor sanki tadı.
Hadi ya.:26: Bende bebe yoğurdundan kaynaklanıyor sanıyordum. O zaman ben de biyerde hata yapıyorum.
Benimde küçük :) Kaç aydır evdeyken 5defa ancak kucağımda emzirmişimdir, gündüz bile yatarak emziriyorum ben. İnsan kucakta cok yoruluyor.
Bende bazen pışpışlıyorum,sarılıyorum falan ama neremi yakalarsa kemiriyor
Bilmiyorum ki canım bana yeme içme farketmiyor,sadece dinlenince farkediyor. Bazı şeyler düzenli kullanımda birkac gunde etki ediyor bazı seyler kısa surede etki ediyor sanırım. Belki de bünyeye görede değişir.Şimdi bende süt ile ilgili birşey yazmak için girmiştim
Çemen otu hapı yada çemen otu tohumu ile ilgili çok güzel yorumlar var. Süt konusunda araştırıp denemek isteyen arkadaşlar olursa..
ekşi seviyor mu? bi dene gene de nolcak. bazı bebeler sever ekşiyiAslında armutta değişik türden aldım ama elmada o yeşil elmadan denemeye cesaret edemedim. İki değişik kırmızı elma vardı, ikisinide sevmedi. Yeşil elma denesem mi ki?
yes canım benimEe tamsmmi simdi diyettemiyuk son kararimizmi?
veee ben de misafirliğe gittim ve tabi ki de açtım. bildiriyorum 2 küçük dilim börek yedim. onun dışında sadece salata yedim. gene de fena diildim yani. 2 gün önce olsa bi bu kadar daha yerdim. bu da ii bi gelişme bence, diyete devamaynen şekerim oturuorum şuan ve karnımdaki yağlar katlanıo resmen iki kat olmuş son kararm benim
ay süper ya ben dayanamadım ya uffaynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
evet yarın oluyo bu 3. gün benim için. ve dışarda gezmemiz var. yemek de yicez3'ncü ve 7'nci günler beynin karar verdiği kararlara karşı en direnç gösterdiği günlerdir. kırılma noktası çok hasastırmesela dürtüler hormonlarla birleşerek git nutell.a yeeee git nutell.a diyebilir senin yapman gereken direnç göstermek ve o sırada hormon savaşı başlar ,zayıf taraf kaybeder genelde nutell.a kazanıyor sonra pişmanlıklar hööfler pöffleer daha fazla yeme güdümü gelişiyor.Neden? çünkü yeni bir diyet için söz verilir ve o zaman kadar free time ilan edilir ve daha çok homini gırtlak psikolojisine girilir. sonuç aniden ve sinsice fazla kilolar bu işte kadınların en büyük kısır döngüsüdür o yüzden 3 ve 7 nci günler liiiitfen şeytana uymayalım
ay sen de bendensin ya. ama olsun bak sen nutella yemedin. ben de abartıp daha fazla börek yemedim. en azında bi 200 kalori karım vardır yani :18::18::18: inşallahOoo masallah cnm sana tebrik ediyorum
Eweettt oglusum engel oldu yemedim. Bi kriz ani gecti simdi digerlerini atlatmakta is
Ay insalllah uymayacam ve ozellikle dikkat edicem.
Ay benim esim varyaa ben bir o iki engel oluyor kilo vermeme. Butun abur cubur cikolatalari o tasir ewe ve ozellikle alma dedigim halde alir nie sefil kalmiyim die o yemiyor die beni mahrum birakmak istemiyormus.)) cok aciktim gecikme ewe gel yemek yapcam dedim sicak pogacs almis gelmis. ) ekmek yerine pogaca yedim aksam. )
kız ne diyorum ben 87 yim ayyh düşündükçe sinir basıyo beni. boyum da 1.70kızlarrrr
bu diyet işi iyi hoş da ben korkuyorum süt işinden yaaaa...:105:
zaten akşam dellendim
kokoşcan hem doğru düzgün yemiyo, hem de o kadar uğraş pişir hazırla, yedirmeye uğraş bi de uykuda geçen süre derken emme sürelerinin arası açıldı iyice, süt azalıyor.
ama tartı azalmıyor.
benim durum hepinizinkinden vahimdir herhalde.
doğum kiloma 3 kilo kalmış
aynada şöyle bi kendime baktım da, nerde eski wavy nerde bu kadın dedim valla :108: ojelerimi, topuklularımı, maşalı saçlarımı özlediiiiim
yok henüz. ben öyle bir eğitim vermedim kendisine. versem belki öğrenebilir bilemiyorum, yarın bi bakıyımBu arada gecen hafta nihayet 6 ay kontrolune gittik. Doktorumu cevizle birlikte iki findik da ilave edelim kahvaltiya dedi, labne peniri en kisa zamanda beyaz peynir yapalim dedi. Kiyma 7,5 aylikken dedi, ben veriyorum demedim tabii bunun ustuneAma bence 7,5 ay gec kiyma icin. Bir de el cirpiyor mu diye sordu. Ya bebegi el cirpan var mi? Biraz erken degil mi 14 unde 6 aylik olduk daha....
dayandın mı gercekten
bız cook zor yollardan geldık taslı cakıllı...ozamanlarda olsaydın bıze manevı destek,bılımseldestek verırdın cancazımmm oyuzden dedımm hosgeldın artık bırakmayız zaten
artık burdayız Pırlantamla...tam destek buradayız
Canım benim, evet benimki el çırpıyor. 2 gündür de cozuttu sürekli alkış modunda!Ben de sizlere dönmelerini sormuştum ya... Yamaç Alp dönmek dışında tüm mağrifetlerini sergiliyo! Forumdaki çoğu bebemiz de dönüyo bildiğim kadarıyla.. Demek ki her bebek aynı dönemlerde de olsa farklı zamanlarda yapıyolar bazı şeyleri. Amaaann nasılsa her şeyi öğrencekler Allah'ın izniyle.. Takılmamaya çalışalım! (Gerçi ben bugün baya idman yaptırdım oğluşa yine.. Ama cııkk dönmüyo! Anca sağa sola yarım manevralar! )
İnşallah işe yarar canım herkesteCanım çemen otu şu içtiğimiz emziren anne çayı var ya hani ...umana still (sanki böyle anlaşılmıcak ne marka olduğu), onun içinde de var.. Ben de ısırgan otu alıcam o baya dolduruyomuş. Artık yetmiyo sütler!:18: Ben bi de 2 gündür İbrahim Saraçoğlunun süt artırma kürüne başladım, 21 gün yapıcam bakalım inş. artar..Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Anne stn artran besinler Bu linkteki "doğal bitki 4"ü uyguluyorum..
ekşi seviyor mu? bi dene gene de nolcak. bazı bebeler sever ekşiyi
3'ncü ve 7'nci günler beynin karar verdiği kararlara karşı en direnç gösterdiği günlerdir. kırılma noktası çok hasastırmesela dürtüler hormonlarla birleşerek git nutell.a yeeee git nutell.a diyebilir senin yapman gereken direnç göstermek ve o sırada hormon savaşı başlar ,zayıf taraf kaybeder genelde nutell.a kazanıyor sonra pişmanlıklar hööfler pöffleer daha fazla yeme güdümü gelişiyor.Neden? çünkü yeni bir diyet için söz verilir ve o zaman kadar free time ilan edilir ve daha çok homini gırtlak psikolojisine girilir. sonuç aniden ve sinsice fazla kilolar bu işte kadınların en büyük kısır döngüsüdür o yüzden 3 ve 7 nci günler liiiitfen şeytana uymayalım
Sabah sabah bende temizledim buyugunkini hemdeaynen canım kusmuk temizlemekten bıktım ewet canm reale gittik kıza bişeler alacaktık aradan çıkaralım dedik
Nesi var ki canım hasta mıSabah sabah bende temizledim buyugunkini hemde
He he kan sekeridir o dusen irade degildirAnaaammm bugun nutllya bı as erdim ki sorma oncehayir dedim sonra sanırım kan sekerim düşmüştür bahanesiyle huplettim(
Yok zaten ne uyumasi 7 de uyandik bende girdim kimse yoktu ciktim. Ohhh sefaniz olsun bizde cikariz hava superherkese günaydınama kimse yok , pazar sabahı uyunur mu yawww mutlu pazarlar biz şimdi yürümeye gidiyoruz kızımla
Yemegi 2 saatte yer gel kizim dur kizim gerdi beni. Belliki oda gerildi. Zorla yutmaya calisti. Gerci sabah yatakta fena oksurdu. Bigazim aciyo demisti hastami olacak yine yaaaGünaydın herkese, bugun hava çok güzel. İnşallah tüm şehirlerde öyledir :)
Nesi var ki canım hasta mı
Yemegi 2 saatte yer gel kizim dur kizim gerdi beni. Belliki oda gerildi. Zorla yutmaya calisti. Gerci sabah yatakta fena oksurdu. Bigazim aciyo demisti hastami olacak yine yaaa:18:
Bu arada gecen hafta nihayet 6 ay kontrolune gittik. Doktorumu cevizle birlikte iki findik da ilave edelim kahvaltiya dedi, labne peniri en kisa zamanda beyaz peynir yapalim dedi. Kiyma 7,5 aylikken dedi, ben veriyorum demedim tabii bunun ustuneAma bence 7,5 ay gec kiyma icin. Bir de el cirpiyor mu diye sordu. Ya bebegi el cirpan var mi? Biraz erken degil mi 14 unde 6 aylik olduk daha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?