2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yüz için yaptığım maya maskesinden bildiriyorum ,saçımda da var ya şimdi maya ,
1- ay içim bayıldı maya kokusundan ,
2- kızarıklıklar geçti (hassas cilt sebebi ile imiş demek ki )
3-satenimsi bir dokunuş var yüzde
4-cin can uyandı
5-uyanan cin can pişpişlandı
6-pişpişla uyumayan cin can (kendisi memede uyuyor da ) anne tarafından kucağa alınıp sallandı.
7-kucakta sallanmak cin can ı kesmedi , anneyi taciz etti( memede uyuma sebebi ile kol , boyun olmadı omuz emme çalışmaları )
8- cin can ın meme ile mutlu sona erip uykuya geçmesi
9-acıktım ben şimdi herkes te diyet te bende mi yemesem ki düşünceleri

Ne güzel herkes diyete başladı. Aynada kendini güzel görmek ayrı bir enerji veriyor insana. İnşallah hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşabiliriz. Durmak yok yola devam. Şuarada yaza ne kaldı.
Örrttmenim birşey sorcam
Hani şu uzayan yoğurt vardı ya onda hangi marka yoğurt ve süt kullanmıştınız :122:
Bende sekin sütüyle sütaşın bebe yoğurdundan mayalıyorum bir haftadır. Dediğin gibi uzuyor. Ama onu bebeğim daha bi severek yiyor. Biraz şekerli gibi olyor sanki tadı.

Pinarin organik sutunu ve sutasin bebe yogurdunu, ancak bi puf noktasi var. Yogurdu ben mayaladim Annem mayalayinca iyi oluyor.
Hadi ya.:26: Bende bebe yoğurdundan kaynaklanıyor sanıyordum. O zaman ben de biyerde hata yapıyorum.

Kuruyemişte çok kalori var diye biliyorum. Sadece aralarda sayıyla tüketilmelidir deniyor. Örneğin 10 fındık 3 ceviz gibi.

Yani aslında tadıda fena değildi :) Sek kutu günlük süt ve pınar süt ikisinide ilk defa kullanmıştım. Yoğurttan şüphe ettim, aynı sütten tekrar mayaladım öyle olmadı gercekten. Ben yine sütaş yoğurt alayım ya zaten ben başkasında üretim tarihi göremiyorum hiç nedense

Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda [/QUOTE]

Canım benim, evet benimki el çırpıyor. 2 gündür de cozuttu sürekli alkış modunda! Ben de sizlere dönmelerini sormuştum ya... Yamaç Alp dönmek dışında tüm mağrifetlerini sergiliyo! Forumdaki çoğu bebemiz de dönüyo bildiğim kadarıyla.. Demek ki her bebek aynı dönemlerde de olsa farklı zamanlarda yapıyolar bazı şeyleri. Amaaann nasılsa her şeyi öğrencekler Allah'ın izniyle.. Takılmamaya çalışalım! (Gerçi ben bugün baya idman yaptırdım oğluşa yine.. Ama cııkk dönmüyo! Anca sağa sola yarım manevralar!)

Canım çemen otu şu içtiğimiz emziren anne çayı var ya hani ...umana still (sanki böyle anlaşılmıcak ne marka olduğu), onun içinde de var.. Ben de ısırgan otu alıcam o baya dolduruyomuş. Artık yetmiyo sütler!:18: Ben bi de 2 gündür İbrahim Saraçoğlunun süt artırma kürüne başladım, 21 gün yapıcam bakalım inş. artar..Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Anne stn artran besinler Bu linkteki "doğal bitki 4"ü uyguluyorum..

Aslında armutta değişik türden aldım ama elmada o yeşil elmadan denemeye cesaret edemedim. İki değişik kırmızı elma vardı, ikisinide sevmedi. Yeşil elma denesem mi ki?
ekşi seviyor mu? bi dene gene de nolcak. bazı bebeler sever ekşiyi
Ee tamsmmi simdi diyettemiyuk son kararimizmi?
yes canım benim

aynen şekerim oturuorum şuan ve karnımdaki yağlar katlanıo resmen iki kat olmuş son kararm benim
veee ben de misafirliğe gittim ve tabi ki de açtım. bildiriyorum 2 küçük dilim börek yedim. onun dışında sadece salata yedim. gene de fena diildim yani. 2 gün önce olsa bi bu kadar daha yerdim. bu da ii bi gelişme bence, diyete devam
aynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
ay süper ya ben dayanamadım ya uff
evet yarın oluyo bu 3. gün benim için. ve dışarda gezmemiz var. yemek de yicez ben iyisi mi salataya abanıyım
ay sen de bendensin ya. ama olsun bak sen nutella yemedin. ben de abartıp daha fazla börek yemedim. en azında bi 200 kalori karım vardır yani :18::18::18: inşallah
kız ne diyorum ben 87 yim ayyh düşündükçe sinir basıyo beni. boyum da 1.70

yok henüz. ben öyle bir eğitim vermedim kendisine. versem belki öğrenebilir bilemiyorum, yarın bi bakıyım

hoşgeldiin canım,
niye bu kadar sevindiysem

El çırpma 9aylıkken falan yapılır diye düşünmüştüm kendi kendime, tıbbi bir kaynak değil kendimceydi tabi bu tahmin
Sağlıkları yerinde olsunda dediğin gibi bunlara takmamak gerek fazla, Allahın izniyle hepsi yapcak bunları.
Seninkide dönmeye başlayınca aman nerden döndü dersin kaşla göz arasında dönüveriyorlar

İnşallah işe yarar canım herkeste
ekşi seviyor mu? bi dene gene de nolcak. bazı bebeler sever ekşiyi

Ben anlamadım ki bu velet neyi seviyor neyi sevmiyor Galiba tatlı sevmiyor, ekşi seviyor...

Anaaammm bugun nutllya bı as erdim ki sorma oncehayir dedim sonra sanırım kan sekerim düşmüştür bahanesiyle huplettim (

Anaaammm bugun nutllya bı as erdim ki sorma oncehayir dedim sonra sanırım kan sekerim düşmüştür bahanesiyle huplettim (
He he kan sekeridir o dusen irade degildir
herkese günaydın ama kimse yok , pazar sabahı uyunur mu yawww mutlu pazarlar biz şimdi yürümeye gidiyoruz kızımla
Yok zaten ne uyumasi 7 de uyandik bende girdim kimse yoktu ciktim. Ohhh sefaniz olsun bizde cikariz hava super

Günaydın herkese, bugun hava çok güzel. İnşallah tüm şehirlerde öyledir :)

Nesi var ki canım hasta mı
Yemegi 2 saatte yer gel kizim dur kizim gerdi beni. Belliki oda gerildi. Zorla yutmaya calisti. Gerci sabah yatakta fena oksurdu. Bigazim aciyo demisti hastami olacak yine yaaa:18:

Yemegi 2 saatte yer gel kizim dur kizim gerdi beni. Belliki oda gerildi. Zorla yutmaya calisti. Gerci sabah yatakta fena oksurdu. Bigazim aciyo demisti hastami olacak yine yaaa:18:

Bende yemeği zorla yediğini bildiğimden ondan mı kustu diyecektim. Hasta değildir inşallah, İçer mi ıhlamur, ballı süt falan? Boğazı kötüyse yumuşatır. Tabi prenses seçici biraz içer mi bilmem :)

Gunaydin nasilsinizzz . Pazar bugun sayfalar ilerlemez ) kimse yok gibi.
Tatliskom bisiyi yoktur insallah kizinin.
Pazar kahvaltisi hazirlicam bakalim. Nekadar tutucam kendimi. Encok sevdigim sey kahvalti tatlidan bile cok severim m.
Gezme yok bize bugun evde birikmis cok isim var yetistiremem ama hayirlisi bakalim

günaydıııın.antalyadan bildiriyorum havaasüper.bahar havası.ama bize gezmek yok bugün.bende sabah sabah 2 odanın camlarını sildim.evi sildim süpürdüm sonracıma kahvaltı yaptım.ve kahvaltıda sadece 1 dilim kepek ekmegi yedim.coook mutluyum.1 dilimle bile doyabiliyomuşum.bugün başka ekmek yemek yok.öpüyorum herkesiiiiiii

istanbuldada hava süper bizde bugün teyzemize gidicez.benim köpükcan sabahın 5 buçuğunda hortladı gülüyo bağırıyo uyutmadı sıpa şimdide beyefendi uyuyo bende zombi modeli dolanıyorum ..diyete başlayanları tebrik ederim pek bi hırslı gördüm sizi

Son düzenleme:

ayın 10 unda 6 aylık oldu bizimki.doktor kıyma verebilirsin dedi.yani çorbayı yemediğini söyleyince içine karıştır dedi.doktordan doktora değişiyor demekki..bence zararı yok.ceviz ve fındık nasıl veriliyor.rende mi yapıyosun..yada havanda mı eziyosun iyice..hiç duymadım bizim doktordan da merak ettim doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…