Günaydın güzel anneler,
Bende bugün oğluma ilk defa kahvaltı verdim. Yoğurt dşında başka hiçbirşeyi iki kaşıktan fazla yemez. Dualala başladık Allah'ım ne olur sevsin diye.:18: Havuç suyuyla ıslatılmış bir dilim bebe ekmeği, çeyrek yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı labne ve biraz da kaymak (daha önceden tattırdığımda çok sevmişti o yüzden verdim) Hepsini yedi, çok mutlu oldum.Annesi gibi kahvaltıyı daha çok sevecek kıkırcanım da galiba.
Bizde de bugün temizlik günü. Bi pazara çıkacağız sadece o kadar. Oğluşa yeni sebzeler deneyeceğim hafta içi.
Gunaydin nasilsinizzz . Pazar bugun sayfalar ilerlemez) kimse yok gibi.
Tatliskom bisiyi yoktur insallah kizinin.
Pazar kahvaltisi hazirlicam bakalim. Nekadar tutucam kendimi. Encok sevdigim sey kahvalti tatlidan bile cok severim m.
Gezme yok bize bugun evde birikmis cok isim var yetistiremem ama hayirlisi bakalim
maşallah kıkırcana.bende bebe ekmeği aldım ve geçenlerde yayla çorbasına kattım ve kustu hep ağırmı geldi diye düşündündüm dahada vermedim.sen ilk defamı verdin canım bide hangi ekmekten aldın
Evet canım ilk defa verdim, kahvaltı için aldım. Cici bebenin ekmeği. Çorbasına 7 tahıl karışımından katıyorum ben. Hoş yemiyor ayrı konu. Sen de kahvaltıda dene istersen bir de.
Verdim cnm icti yemek ayirt etme gibi bi luksu yok.Bende yemeği zorla yediğini bildiğimden ondan mı kustu diyecektim. Hasta değildir inşallah, İçer mi ıhlamur, ballı süt falan? Boğazı kötüyse yumuşatır. Tabi prenses seçici biraz içer mi bilmem :)
Ben hepimize kahvalti tabagi yaptim doyurucu oldu. Hafta ici kahvaltisi oldu boreksiz ama olsun su 1 haftayi atlatalimHafta sonu kahvaltılarını bende kaçırıyorum biraz. Ekmek iki dilimi geçmiyor da yememem gerekenleri yiyorum. Kaymak, tereyağı, tuzlu çökelek falan. Amam öğle ve akşam yemeğinde daha az yiyerek dengelemeye çalışıyorum. Birde haftada bir gün belirledim yemeyi çok istediğim bir şeyi yiyorum tabi miktarını abartmadan. Hem nefsi köreltiyor hem de kendini asla yiyeyeceğim diye sıkmıyorsun. Bütün hafta içi acaba bu hafta ne yesem diye düşünmek de ayrı bi güzel
Bwnde yarim caybardagi kadar suya 3 cicibebe, yarim yum. Sarisi , 1 cay kas. Pekmez tahin, birazda peyniri karistirdim yedirdim. Azdi ama zaten emzirmistim. Vakiyim yicekmi diye bakti. Arada yedi arada yuzunu burusturdy. Puturleri atmata calisti. Bogulacagi anlarda yagmura yaptigim elma cayindan verdim yutmasina yarfimci oldubende cici bebenin aldım kahvaltıda yumurta sarısı labne biraz pekmez veriyorum bazen cicibebe biskivi koyuyorum içine doğrudüzgün yemiyo bide ekmekli deniym bakalım
uyumak yok kimseye, evde iki cingözcan oluncaherkese günaydınama kimse yok , pazar sabahı uyunur mu yawww mutlu pazarlar biz şimdi yürümeye gidiyoruz kızımla
Sabah sabah bende temizledim buyugunkini hemde
geçmiş olsun ya, zencefilli bal çok ii geliyo öksürüğe, arada 1-2 çay kaşığı ver, rahatlar belki birazYemegi 2 saatte yer gel kizim dur kizim gerdi beni. Belliki oda gerildi. Zorla yutmaya calisti. Gerci sabah yatakta fena oksurdu. Bigazim aciyo demisti hastami olacak yine yaaa:18:
vay hamarat tuba. ben dün öle şafardan bi temizlik yaptım, ama cam felan çok kötü ya, hiç yapasım da yok. bugün müzeye gitcezz, kültür pazarı ilan ettik bugünügünaydıııın.antalyadan bildiriyorum havaasüper.bahar havası.ama bize gezmek yok bugün.bende sabah sabah 2 odanın camlarını sildim.evi sildim süpürdüm sonracıma kahvaltı yaptım.ve kahvaltıda sadece 1 dilim kepek ekmegi yedim.coook mutluyum.1 dilimle bile doyabiliyomuşum.bugün başka ekmek yemek yok.öpüyorum herkesiiiiiii
Bende kultur pazari ilan ettim muzeye gidecez ordan da bi luna park yapariz yuppiiiuyumak yok kimseye, evde iki cingözcan olunca
kahvaltı vırt zırt, internetten çok indirimliymiş bi sandalet bi bluz aldım toplam 28 tl ye çok mutlu oldum hehe.
kahvaltıda da 1-1.5 dilim bişey yedim, tam bilemedim, kıza da hiafi verdiim için arada anlamadım ne kadar yediğimi.
bi de bissürü şekersiz çay içtim, fena diilmiş yani, içebilirim artık
geçmiş olsun ya, zencefilli bal çok ii geliyo öksürüğe, arada 1-2 çay kaşığı ver, rahatlar belki biraz
vay hamarat tuba. ben dün öle şafardan bi temizlik yaptım, ama cam felan çok kötü ya, hiç yapasım da yok. bugün müzeye gitcezz, kültür pazarı ilan ettik bugünü
Nasıl yaptın nasıl yaptın
Ben geçenlere 2gün mayalamadım. Mayayı yenileyim dedim benimki ekşimiştir diye. Daha öncede arada yenilediğim olmuştu. Eşime ufak yoğurt al dedim, pınar almış. Sütümde ogün ilk defa sekin kutu günlük sütüydü. Bir baktım uzayıp gidiyorSonra acaba hngisinden dedim, hemen tekrar aynı sütle ama eski kendi mayamla yaptım. Sonuç iyiydi. Yani çamur atmak gibi olmasın ama pınarın yoğurt bize yaramadı :)
Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda
Daha doğrusu Fulia diye hatırlıyorum, başka kimsede yok diye biliyorum :)
Birde ouzi oyuncak arıyor arkasından ağlıyor mu gibi birşey sormustu. 2gündür elindne oyuncak düşünce ne biçim ağlıyor gercekten. Önce kafasına gözüne vurdu sandım oderece ağlıyor düşünce.Önceden düşürüyordu baksada ağlamıyordu. Sonrada gönlü geciveriyordu.
Buzdolabi posetine koyup sise ile ezip un haline getiriyorum. Ben buyuk kuzucana ceviz vermistim, bunda ceviz findik yapicaz artik. Omega 3 acisindan zengin oldugu icin tavsiye ettigini soyledi.ayın 10 unda 6 aylık oldu bizimki.doktor kıyma verebilirsin dedi.yani çorbayı yemediğini söyleyince içine karıştır dedi.doktordan doktora değişiyor demekki..bence zararı yok.ceviz ve fındık nasıl veriliyor.rende mi yapıyosun..yada havanda mı eziyosun iyice..hiç duymadım bizim doktordan da merak ettim doğrusu..
uyumak yok kimseye, evde iki cingözcan olunca
kahvaltı vırt zırt, internetten çok indirimliymiş bi sandalet bi bluz aldım toplam 28 tl ye çok mutlu oldum hehe.
kahvaltıda da 1-1.5 dilim bişey yedim, tam bilemedim, kıza da hiafi verdiim için arada anlamadım ne kadar yediğimi.
bi de bissürü şekersiz çay içtim, fena diilmiş yani, içebilirim artık
geçmiş olsun ya, zencefilli bal çok ii geliyo öksürüğe, arada 1-2 çay kaşığı ver, rahatlar belki biraz
vay hamarat tuba. ben dün öle şafardan bi temizlik yaptım, ama cam felan çok kötü ya, hiç yapasım da yok. bugün müzeye gitcezz, kültür pazarı ilan ettik bugünü
Bende kultur pazari ilan ettim muzeye gidecez ordan da bi luna park yapariz yuppiii
Bana da erken gibi geliyor Fulianin yavruya alkis ve masallah.
Yere atiyor arkasindan bakiyor. Ama aglama yok. Gerci benim kuzucan fazla aglamiyor oyle, sakincene bir can
Buzdolabi posetine koyup sise ile ezip un haline getiriyorum. Ben buyuk kuzucana ceviz vermistim, bunda ceviz findik yapicaz artik. Omega 3 acisindan zengin oldugu icin tavsiye ettigini soyledi.
ahy bu rejim ömrümü yidi
Ağustos annesiyiz, kararlıyız, başaracağızzzzz :))
Nasıl yaptın nasıl yaptın
Ben geçenlere 2gün mayalamadım. Mayayı yenileyim dedim benimki ekşimiştir diye. Daha öncede arada yenilediğim olmuştu. Eşime ufak yoğurt al dedim, pınar almış. Sütümde ogün ilk defa sekin kutu günlük sütüydü. Bir baktım uzayıp gidiyorSonra acaba hngisinden dedim, hemen tekrar aynı sütle ama eski kendi mayamla yaptım. Sonuç iyiydi. Yani çamur atmak gibi olmasın ama pınarın yoğurt bize yaramadı :)
Bunu ouzi sordu bizde erken daha diye yazdık hep. Fulia yazdı onunki çırpıyormuş.Başkada kimsede yok öyle bir gelişme şuanda
Iyi aksamlar anneler
Bu cocuklar ne yedirsem kaka olarak cikariyor bugun ikiser kere kaka yaptilar b.k temizlemekten fenaluk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?