2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler,
Bende bugün oğluma ilk defa kahvaltı verdim. Yoğurt dşında başka hiçbirşeyi iki kaşıktan fazla yemez. Dualala başladık Allah'ım ne olur sevsin diye.:18: Havuç suyuyla ıslatılmış bir dilim bebe ekmeği, çeyrek yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı labne ve biraz da kaymak (daha önceden tattırdığımda çok sevmişti o yüzden verdim) Hepsini yedi, çok mutlu oldum. Annesi gibi kahvaltıyı daha çok sevecek kıkırcanım da galiba.
Bizde de bugün temizlik günü. Bi pazara çıkacağız sadece o kadar. Oğluşa yeni sebzeler deneyeceğim hafta içi.

maşallah kıkırcana.bende bebe ekmeği aldım ve geçenlerde yayla çorbasına kattım ve kustu hep ağırmı geldi diye düşündündüm dahada vermedim.sen ilk defamı verdin canım bide hangi ekmekten aldın

Hafta sonu kahvaltılarını bende kaçırıyorum biraz. Ekmek iki dilimi geçmiyor da yememem gerekenleri yiyorum. Kaymak, tereyağı, tuzlu çökelek falan. Amam öğle ve akşam yemeğinde daha az yiyerek dengelemeye çalışıyorum. Birde haftada bir gün belirledim yemeyi çok istediğim bir şeyi yiyorum tabi miktarını abartmadan. Hem nefsi köreltiyor hem de kendini asla yiyeyeceğim diye sıkmıyorsun. Bütün hafta içi acaba bu hafta ne yesem diye düşünmek de ayrı bi güzel

Evet canım ilk defa verdim, kahvaltı için aldım. Cici bebenin ekmeği. Çorbasına 7 tahıl karışımından katıyorum ben. Hoş yemiyor ayrı konu. Sen de kahvaltıda dene istersen bir de.

Evet canım ilk defa verdim, kahvaltı için aldım. Cici bebenin ekmeği. Çorbasına 7 tahıl karışımından katıyorum ben. Hoş yemiyor ayrı konu. Sen de kahvaltıda dene istersen bir de.

bende cici bebenin aldım kahvaltıda yumurta sarısı labne biraz pekmez veriyorum bazen cicibebe biskivi koyuyorum içine doğrudüzgün yemiyo bide ekmekli deniym bakalım

Verdim cnm icti yemek ayirt etme gibi bi luksu yok.
Ben hepimize kahvalti tabagi yaptim doyurucu oldu. Hafta ici kahvaltisi oldu boreksiz ama olsun su 1 haftayi atlatalim

bende cici bebenin aldım kahvaltıda yumurta sarısı labne biraz pekmez veriyorum bazen cicibebe biskivi koyuyorum içine doğrudüzgün yemiyo bide ekmekli deniym bakalım
Bwnde yarim caybardagi kadar suya 3 cicibebe, yarim yum. Sarisi , 1 cay kas. Pekmez tahin, birazda peyniri karistirdim yedirdim. Azdi ama zaten emzirmistim. Vakiyim yicekmi diye bakti. Arada yedi arada yuzunu burusturdy. Puturleri atmata calisti. Bogulacagi anlarda yagmura yaptigim elma cayindan verdim yutmasina yarfimci oldu

herkese günaydın ama kimse yok , pazar sabahı uyunur mu yawww mutlu pazarlar biz şimdi yürümeye gidiyoruz kızımla
uyumak yok kimseye, evde iki cingözcan olunca
kahvaltı vırt zırt, internetten çok indirimliymiş bi sandalet bi bluz aldım toplam 28 tl ye çok mutlu oldum hehe.
kahvaltıda da 1-1.5 dilim bişey yedim, tam bilemedim, kıza da hiafi verdiim için arada anlamadım ne kadar yediğimi.
bi de bissürü şekersiz çay içtim, fena diilmiş yani, içebilirim artık
Sabah sabah bende temizledim buyugunkini hemde
Yemegi 2 saatte yer gel kizim dur kizim gerdi beni. Belliki oda gerildi. Zorla yutmaya calisti. Gerci sabah yatakta fena oksurdu. Bigazim aciyo demisti hastami olacak yine yaaa:18:
geçmiş olsun ya, zencefilli bal çok ii geliyo öksürüğe, arada 1-2 çay kaşığı ver, rahatlar belki biraz
vay hamarat tuba. ben dün öle şafardan bi temizlik yaptım, ama cam felan çok kötü ya, hiç yapasım da yok. bugün müzeye gitcezz, kültür pazarı ilan ettik bugünü

Bende kultur pazari ilan ettim muzeye gidecez ordan da bi luna park yapariz yuppiii

Bana da erken gibi geliyor Fulianin yavruya alkis ve masallah.

Yere atiyor arkasindan bakiyor. Ama aglama yok. Gerci benim kuzucan fazla aglamiyor oyle, sakincene bir can

Buzdolabi posetine koyup sise ile ezip un haline getiriyorum. Ben buyuk kuzucana ceviz vermistim, bunda ceviz findik yapicaz artik. Omega 3 acisindan zengin oldugu icin tavsiye ettigini soyledi.

Bende kultur pazari ilan ettim muzeye gidecez ordan da bi luna park yapariz yuppiii

ohh ya herkes müzede lunaparkta.çok asosyal hissettim kendimi.ben evde köss köss

alkış için erken yaa.senin doktor abartmış bence.daha yeni dönmeyi becerdiler.benimkinin marifetleri şöyle; dönüyo ama geri dnemiyo öyle kalıyo,sonra mama sandalyesine pat pat vruyo.çıkan sesi dinliyo bence.bide bikaç gündür hayır yapar gibi kafayı iki yana sallayıp duruyo:))

canım netten aldım tarıfı
BALKABAKLI PIRINC UNLU MUHALLEBİ
yarım ınce dılım balkabagı
1yemek kasıgı gogly pırınc unu
55ml su
yapılısı:
balkabagı dılımlenıp az suda(bazısı su ıstemıyormus kabagına gore degısıyormus) haslanır catalla ıyıce ezılır
su ıle pırıncunlu mama hazırlanır balkabagı ıle karıstırılır ciğerparelere yedırılır....şifa olsun
sen actıgın topıge ekle ısterasen tatlım

anam ben gunesı gordum bahar temızlıgı yaptım tabı anacıımın bana pasaklı demesınınde etkısı var bu konuda cam sıldım perdelerı yıkadım her haftakı genel ev temızlıgımı yaptım.sırada kıler gıbı kullandıgımız oda var kalabalık odası dıyolarya kı ıcıne gırsem kaybolurum...tabı bende bıraktıgı eser PAHA BICILEMEZ.....

Bu pazari evde gecirenlerdenimmmm. Guyaa ew isi yaptim ama tabikiiii isleri yarilamadim bile., kucakcanin odasinin camini sildim perdesini yikadim astim kotugunu halisini sildim tozunu aldim. Butun ewi supurdum silemedim ama olsun. Halilari topladim kaldirdim aksam gelip alirlarsa yikanir insallah. Simdi cok acim. Sabah ekmek yemedim ama tostosuma tattirmak icin kuymak ysptim ekmek yerine onu yedim. Simdi ne yesemm yemek de yok.) rejim ayagina arada sut ictim acligimi bastirsin die. İsleride spora sayarsak. Ooo cok iyi. 3. Gun yarin napcaz bakalimm.

Iyi aksamlar anneler
Bu cocuklar ne yedirsem kaka olarak cikariyor bugun ikiser kere kaka yaptilar b.k temizlemekten fenaluk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…