2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnnnnnn bütün CAN'lara canların analarına
günaydın canım sana daaaa
nerde bu devlet nerde bu millleeeettttttt ya herkes nerde neden neden hadi sıkılıyorum ama pazartesi sendromuna girecem bakın
burdayız hemen sendromlanma
Günaydın arkadaşlar ,
bi tuhaf İstanbul sabahından herkese selamlar ,ne biçim hava lan bu pazartesi pazartesi
Sabah kötü ama haftasonunuz iyi geçmiştir umarım
Bir de kıpırcan yapalım sabah sabah ,haftaya öyle başlayalım ,teyzoşlara selamlar
Eki Görüntüle 641173
iris hoşgeldin sen de, kıpırcan da çok sevimli. maşallah diyorum.

haftasonumuz iyiydi bizim, planları tam tutturamasak da. olsun ama. sağlık olsun herkeseeee. bütün can lara ve abilerine ve ablalarına ve annişlerine. güsel güsel bi hafta geçirelimm

tesekürler canım sanada çok geçmiş olsun geçenlerde benimde olmusdu antibiyotik içmessen geçmiyor kolay kolay

Çok geçmiş olsun canım yaa! Benim de 2 gündür ağrıyo! İnş. bebişlere geçmeden atlatırız..

Bebelere gecmez insalah. İlac icmeyi hic sevmem gerek olmaz umarim. Ben iki gece islak sacla yattim ondan olmustur da ogluma gecmez diyorum umarim. Kendim ettim kendim buldum

Ben sana hoşgeldin diyene kadar sen kaynaşmışsın topiğe şekerim
Pırlantan çok tatlı annesi ,maşallah kuzuya
Mina isminin de çok severim,seçeneklerimiz arasındaydı ...

Bu diyet beni mutsuz etti
demin kuzenim revani yaptim cok guzel oldu dedi
oburcanin da mizmizligi tuttu zaten acim tahammulum yok
Oyy hemşom kıyamam ,ama moral bozmak yok ,ben de katılıcam aranıza

Eki Görüntüle 639971
bu kız anasından da süslü olacak
Ortak kullanırsınız takıları ,kıyafetleri işte fena mı

Ben de varım ama martta başlıycam ben yaa banane
Dün abimde tartıldım bu arada ,69 lannnnn....
ilk kilo bilgisi de benden olsun bu arada , 55 olmam lazım

Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi
KIz tatlişkom senin kızın da maşallahı var yau ,o ne güzel saçlar nasıl bir karizma ,maşallah maşallah

Balböceği seniiii ,topiğimize hoşgeldin

Çok muzurcan yaa hakkaten resimlerden belli ,maşallah kuzuma

Çıtırım benimmm ,gezmelere mi gitmişşş ,yerimmmm

nerde bu devlet nerde bu millleeeettttttt ya herkes nerde neden neden hadi sıkılıyorum ama pazartesi sendromuna girecem bakın
Nerde olucak geçmişi okuyoruz ,çeneniz düşmüş lannn ,oku oku bitmedi ...
Artık haftasonları da girmem lazım yaaa ,yetişemiyorum ,pazartesi sendromu oluyorummmm

öyle canım ben bu hafta sonu fırsat buldukça girdim yoksa bende yetişemiyorummm gel gel burda tüm dertlerden arınıyorsun spa mübarek ewet canım gezdik ve ilk defa ağplamadı

Offf yaa cnm sIkIldi hic kilo almamis boyu uzamis 9000 kg 72 cm. katiya basla dedi. Corba felan.

O da mı diyete başladı kız yoksa ,belki de bu bir işaret ,ailecek rejimdeyiz mesajı
Boyu uzamış işte ne güzel yavruya ,sıkma canını şekerim
Bu arada yemekteyiz yerine diyetteyiz programı olsa ya , hatta vardı di mi , yeni bir hayat mıydı neydi adı ,bisürü tombulcan kampa falan girmişti.

Offf yaa cnm sIkIldi hic kilo almamis boyu uzamis 9000 kg 72 cm. katiya basla dedi. Corba felan.

canını nie sıkıyosun canım boyu uzamıs bak gelişimi iyi demekki başla canım da çorba işide muamma bizde biraz içmiyor inş sewerse içer seninkisi oburcan dedin çocuğa bak annesinin gözü değdi..

mutlusu 'dan mama sandalyesi kritiği beklerken haftasonu annem ikeadan almış , benim herif dün maça gittiği için monte edemedik ,bu akşam kurup fikirlerimi sabaha iletirim inşallah
Memnun olan arkadaşlar çokçaydı ,inşallah bizim Kıpırcan da sever

oleyy ben her daim yetişiyorum bu arada dün 6 aylık olduk ve 2 numara mamaya geçdim durum şaşırtıcı

:119::119::119: Çıtırcan'ımın buçukuncu yaşı kutlu olsunnnnnnn yaşını da kutlarız inşallah :119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…