Bir de kıpırcan yapalım sabah sabah ,haftaya öyle başlayalım ,teyzoşlara selamlar
Eki Görüntüle 641173
Bir de kıpırcan yapalım sabah sabah ,haftaya öyle başlayalım ,teyzoşlara selamlar
Eki Görüntüle 641173
günaydın canım sana daaaagünaydınnnnnnnnnnnnn bütün CAN'laracanların analarına
burdayız hemen sendromlanmanerde bu devlet nerde bu millleeeettttttt ya herkes nerde neden neden hadi sıkılıyorum ama pazartesi sendromuna girecem bakın
Günaydın arkadaşlar ,
bi tuhaf İstanbul sabahından herkese selamlar ,ne biçim hava lan bu pazartesi pazartesi
Sabah kötü ama haftasonunuz iyi geçmiştir umarım
iris hoşgeldin sen de, kıpırcan da çok sevimli. maşallah diyorum.Bir de kıpırcan yapalım sabah sabah ,haftaya öyle başlayalım ,teyzoşlara selamlar
Eki Görüntüle 641173
tesekürler canım sanada çok geçmiş olsun geçenlerde benimde olmusdu antibiyotik içmessen geçmiyor kolay kolay
Çok geçmiş olsun canım yaa!Benim de 2 gündür ağrıyo! İnş. bebişlere geçmeden atlatırız..
Bebelere gecmez insalah. İlac icmeyi hic sevmem gerek olmaz umarim. Ben iki gece islak sacla yattim ondan olmustur da ogluma gecmez diyorum umarim. Kendim ettim kendim buldumay bence emziriyosan dayanamazsın. ben kahvaltıda yiyorum, 3 saat sonra acıkıyorum. bi de akşam yersem bütün gece dolanırım açım diye
çok geçmiş olsun canım, bi doktora görün bari, uyuyamazsan dinlenemezsen nasıl bakıcan minnoşa.
didemcim kızın çok tatlı maşallah.
çıtırcanın anası günaydın
açım açççççççççççççççççççç
Eki Görüntüle 641173
Ben sana hoşgeldin diyene kadar sen kaynaşmışsın topiğe şekerimMerhaba arkadaşlar biz geldik, topiğin sessiz ama sıkı takipcisiEki Görüntüle 639773 Eki Görüntüle 639763 Eki Görüntüle 639765 Eki Görüntüle 639764
kızım Azra Mina 06/08/2012 doğumlu annesinin Pırlantası...ilk bebeğim ve mucize Aşkım...bizde aranıza aktif olarak katılıp isim istiyoruz.
bizde sizinle oynayabilirmiyiz
Oyy hemşom kıyamam ,ama moral bozmak yok ,ben de katılıcam aranızaBu diyet beni mutsuz etti
demin kuzenim revani yaptim cok guzel oldu dedi
oburcanin da mizmizligi tuttu zaten acim tahammulum yok
Ortak kullanırsınız takıları ,kıyafetleri işte fena mıEki Görüntüle 639971
bu kız anasından da süslü olacak
Ben de varım ama martta başlıycam ben yaa bananewavy den özenerek ben de diyete başlıcaklar listesi yapıyorum var mısınız kızlaaarrrr
1- cydkns
2- pepik
3- tatliskom
4- elaayshe
başka var mı gelennnn
didem ve hatice sizi de ekliyim mi, siz daha önce başladınız ama, ayrı gayrımız olmasın
iris sen ne diyosun?
KIz tatlişkom senin kızın da maşallahı var yau ,o ne güzel saçlar nasıl bir karizma ,maşallah maşallahBende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi
Çok muzurcan yaa hakkaten resimlerden belli ,maşallah kuzumaEki Görüntüle 640995 Eki Görüntüle 640996 Eki Görüntüle 640997 Eki Görüntüle 640998 Eki Görüntüle 640999 Bu Muzurcan da benim sarı, binbir surat oğluşum teyzeleri!
Çıtırım benimmm ,gezmelere mi gitmişşş ,yerimmmm
Nerde olucak geçmişi okuyoruz ,çeneniz düşmüş lannn ,oku oku bitmedi ...nerde bu devlet nerde bu millleeeettttttt ya herkes nerde neden neden hadi sıkılıyorum ama pazartesi sendromuna girecem bakın
Ben sana hoşgeldin diyene kadar sen kaynaşmışsın topiğe şekerim
Pırlantan çok tatlı annesi ,maşallah kuzuya
Mina isminin de çok severim,seçeneklerimiz arasındaydı ...
Oyy hemşom kıyamam ,ama moral bozmak yok ,ben de katılıcam aranıza
Ortak kullanırsınız takıları ,kıyafetleri işte fena mı
Ben de varım ama martta başlıycam ben yaa banane
Dün abimde tartıldım bu arada ,69 lannnnn....
ilk kilo bilgisi de benden olsun bu arada , 55 olmam lazım
KIz tatlişkom senin kızın da maşallahı var yau ,o ne güzel saçlar nasıl bir karizma ,maşallah maşallah
Balböceği seniiii ,topiğimize hoşgeldin
Çok muzurcan yaa hakkaten resimlerden belli ,maşallah kuzuma
Çıtırım benimmm ,gezmelere mi gitmişşş ,yerimmmm
Nerde olucak geçmişi okuyoruz ,çeneniz düşmüş lannn ,oku oku bitmedi ...
Artık haftasonları da girmem lazım yaaa ,yetişemiyorum ,pazartesi sendromu oluyorummmm
Offf yaa cnm sIkIldi hic kilo almamis boyu uzamis 9000 kg 72 cm. katiya basla dedi. Corba felan.
Offf yaa cnm sIkIldi hic kilo almamis boyu uzamis 9000 kg 72 cm. katiya basla dedi. Corba felan.
Cocuklar kudurdu tabi kimse giremiyo eskisi gibi calisan annelerde olmasa kalcaz iki sayfa
Yaa çalışmayan anneler de haftasonu çok konuşuyo yaa , oku oku anca geldim
oleyy ben her daim yetişiyorum bu arada dün 6 aylık olduk ve 2 numara mamaya geçdim durum şaşırtıcı
:119::119::119: Çıtırcan'ımın buçukuncu yaşı kutlu olsunnnnnnn yaşını da kutlarız inşallah :119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?