2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnn bu cuma işe başlıyorum hem mutlu hem hüzünlüyüm oğlum bana bu ara daha bir düşkün oldu ayrılacağımızımı anladı bilemiyorum bide üstüne başka bir sorun güya oğluma 1yaşına kadar kv bakacaktı bakıcı ayarlamamıştım ama geçen hafta aramızda tatsızlık çıkınca ben vazgeçtim baktırmaktan ertesi gün bir bakıcıyla anlaştım Allahtan annem memleketten geldi yanımda 10 gün falan bakıcıyla o kalcak üzüntüden sütüm azaldı eşimle aram iyice bzuldu çok şükür şimdi biraz daha iiz ama hiç ailesini görmek istemiyorum bide eşime ağlayıp zaten karın bize baktırmak istemiyodu diyip ağlamış Allah herkesin gçnlüne göre versin offff çok bunalmışım gerçekten.son olarakta bizde netten aldık mama sandelyesini daha gelmedi Crystal Baby Enjoy Mama Sandalyesi Yeşil markası bakalım nasıl çıkcak

hayırlı olsun canm inşallah sever kıpırcan biz 1 ay önce falan aldık e bebek den çok memnunum mutfakta yemek falan yaparken de yanımda oluyor büyük kurtarıcıı

ayy canım Allah yardımcın olsun aranızdaki tatsızlığı keske çocuga yansıtmasaymıssınz bu aileler ne ister gelinlerden anlamıyorum sıkma canını böylesi belki d aha ii olmusdur herseyde wardır bir hayır kv ile yorumları da irise bırakıyorum o var iken bana düşmez benim annem ve kv bakıyor ama oda dert bakıcı daha iyi bence

aslında baştan beri biliyodum böyle olacağını ama yinede bakıcıdan daha iyi bakardiye bir umut kabul ettim nese hayırlısı buymuş demekki

ayy amin canım inşallah ağustos ayı şenlik ayı
Yok yok temmuzda başlıyoruz şekerim ,senaysen 10 temmuz ,kıpırcanım 19 temmuz

Tatsızlık olmasına üzüldüm ama bir yandan da sevindim itiraf ediyorum Nedenini açıklayım ; kv baksaydı bile mutlaka sorun olacaktı , baştan olduğu daha iyi olmuş diğer türlü pat diye ortada kalıcaktı yavrum yazık.Annen de geliyomuş işte ne güzel ,bakıcıya göz kulak olur , umarım eşin duyarsız değildir ,annesiyle tartıştın diye o da senin annene mesafeli davranmaz ( o tip dangalaklar da çokça malesef ) ... Kv nin eşine ağlayıp zırlamasına da diyecek bişey bulamıyorum ,biraz anne kuzusu sanırım eşin ( ağır konuşmuyorumdur umarım ),yoksa onun ağzına bakıp seninle problem yaşamazdı ...
Sorun yaşamış olsanız bile kararlı davran bence ,hem eşine hem de kv ne...Baştan olmaması daha iyi ,problemli bi tipse zaten bakımla ilgili de sürekli sorun olucaktı , seninle çözemeyince eşine anlatıp şikayet edicekti falan filan ,en iyisi olmuş canım ,hiç dert etme.Eşin de çok uzatıyosa ,konuyu anlatırsın ,haklı olduğunu ve tavrından vazgeçmeyeceğini söylersin hatta en önemlisi ,kv ile sorun yaşadığın zaman müdahil olmamasını söylemelisin bence ,ben başından beri bunu yaptım ,hiç karışmaz benimki.Eşin olaya karışmazsa ,kv de ona gidip zırlamaktan vazgeçer bir süre sonra...
Bir de bu tiplere borçlu kalmamak en güzeli ,o da ayrı ve çok önemli bir mevzu bence...

Oğlunun evinde de söz sahibi olmak istiyolar canım ,oğlumu hala ben yönetiyorum demek istiyolar , o evin oğlunun ve eşinin olduğunu asla kabul etmiyolar , sadece adamın sanıyola embesiller

Bende evde oturanlardanim. Muzeyle lunapark yalan oldu. Bi turlu cikamadik bide utuye basladim zaten ben saat 3 4 den sonra cikamam guneste gidiyo oturduk kaldik. Ama mavisle oynamasi cok eglenceliydi

kız tatlişkom, sizde bu genler varken bence iki çocukta kalmayın maşallah ikisine de

çıtırım ne kadar tatlı çıkmışsın sen yaa, kaşlara kirpiklere bak sen

valla benim de acilen taşa toprağa çayıra çimene basmam gerekiyor anormal elektrik yüklüyüm.. insanlar bana bişey uzatmaya çekiniyor anında çarpıyorum :111:
Bir de kıpırcan yapalım sabah sabah ,haftaya öyle başlayalım ,teyzoşlara selamlar

Eki Görüntüle 641173
kıpırcanıma öpücükler

Eki Görüntüle 641191

buda benim CANcan'ım ayaklarımızla derdimiz büyük çorap tutmuyoruz ayakta
oyy parmaklara bakkk

hayırlı olsun mama sandalyeniz

bu arada ancak toparlanabildim pazartesi pazartesi. az sonra bikaç foto da kolikcandan gelecek

hayırlısı olsun canım. sıkma canını.. inşallah çok çok iyi çıkar bakıcınız da rahat edersin. benim kuzenim de kv bakmak istemedi diye çok üzülmüştü başlarda. sonra iyş bi bakıcı buldu 2,5 yaşına kadar o baktı. çok da memnundu, iyi ki aileden bir bakmamış kafam rahat dedi hep.. darısı başına, başımıza diyelim..

Kv yüzünden eşler arasında sıkıntı yaşandı mı fitil oluyorum. Nasıl da duygu sömürüsü yapmış. İnşallah annesi ağladı diye eşin sana gelip bişey dememiştir. Sıkma canını bence de bakıcı daha iyi. Bebek bakımında kvlere söz geçmiyor. Sen işe gidince yine bildiğini okurdu. Bişey de diyemezdin. Böylesi daha hayırlı olur inşallah.

Dünkü güzel havada Kadıköy gezmesi yaptım yaaa ,uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun aradan sonra ,hamileliğimden önce gittiydim en son Hava çok güzeldi ,nasıl iyi geldi anlatamam,kızkardeşimle dolandık durduk ,alışveriş yaptık ...Kıpırcanın arabasını da slingi de unutmuşum evde onu gezdiremedim ,annemle abime bırakmıştım ,onlar da dayısıyla parka gitmiş ,kucak gezmesi yapmış....

aynen canım artık onlara bağlı olmıcam enazından eşim çok iyi niyetlidir hatta çok saf kim ne derse inanır sadece kendi ailesine değil herkese karşı o yüzden hepte üzülür arada kaldı o da aslında beni haklı buluyo ama ben biraz ağır konuştum sinirle ondan aramız açıldı sinirim biraz geçsin kv konuşcam anlasın karşısındaki oğlu kadar saf değil bunların hepsibide ailemin yanında oldu bizimkiler artık nefret ediyo eşimin ailesinden ne kadar zor ya.konuda çok basit eşimin abisi baka ilde ve 2.5 yaşında oğlu var bakıcısıda var biraz yaramaz bazı aylar abisinin semineri olduğunda 1 hafta çocuğu buaraya bırakıyolar eltim tek başına bakamadığı için bende 2 sine aynı anda bakamayacaklarını söyledim ama onlar ses çıkaramadılar abisine getirme diyemediler daha korkudan demire bakacakalrını bile söylememişler bende rest çektim bunun zer,ne sonuçta bizim daha çok ihtiyacımız var

benim de kv bakıyor ayda birde annem geliyor çocuk açısından belki anneanne babaanne daha iyi olabilir ama bizim açımızdan büyüklerin bakması sorun oluyor bakıcı daha iyi ben de katılıyorum

super_muh 'cum ; kv bakma durumlarında son hep aynı ( çok çok az istisnai durumlar dışında ) ... anne sıyırır ,bir bakıcı bulunur ,sorun çözülür ...sen baştan çözmüşsün olayı ,sevinmelisin canım

Dalga geçer gibi da bakmış sıpaaaaa , nasıl da uyutmadım der gibi ,vur popişine şaplağı annesiiiii

vuruyorum vurmazmıyım nasıl olsa arkada tampon var nasıl hoşuna gidiyor totosuna vurunca bide gece babama ağlayarak bizi şikayet ediyor dudağını büzmüş bişiler anlatıyor arada banada ters ters bakıyor bu yaptı der gibi

tesekkür ederiz teyzesi aman hemen soy kendini at kumlara öyle basmakla bitmez gibi seninki tüm vucudunla debelenn

kızlar hepiniz saolun vallaha içim rahatladı birazz neden insanlar böyle anlamaıyorum bende düşündümkü kv baksın bakıcıya verceğim parayı biriktirir evine mobilya istiodu süpriz yapar onu alırım çok mu salağım

benim de kv bakıyor ayda birde annem geliyor çocuk açısından belki anneanne babaanne daha iyi olabilir ama bizim açımızdan büyüklerin bakması sorun oluyor bakıcı daha iyi ben de katılıyorum

aynen sana şiddetle katılıyorum çocuklar açısından iyi olabilir ama biz çok yıpranıyoruz of of

"Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir "canım , iyi niyet de neymiş ,yok öyle bişey ,adam dediğin adaletli olacak,tarafsız olacak ,hatta eşi ve annesi arasına hiç girmeyecek....
Eltin kendi çocuğuna mı bakamıyo lan bu arada yanlış mı anladım ben :44: çüş bile diyemiyorum ,şehirdışından kv ye mi getiriyor bakmak için
Kimden korkmuşlar ki eltinden mi , bu nasıl iş be çözemedim :44: İyi olmuş her açıdan ,bakamayacağı zaten belliymiş , senin ailenin yanında sorun çıkarmalarından da seviyeleri hakkında fikir sahibi olabiliyorum malesef ... Eşin de tavır koymalı bence ,ailenin yanında daha saygılı davranmalılar . Ben aile konusunda fazla hassasımdır ,saygısızlık olursa şuurumu kaybedebilirim yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…