kızlar hepiniz saolun vallaha içim rahatladı birazz neden insanlar böyle anlamaıyorum bende düşündümkü kv baksın bakıcıya verceğim parayı biriktirir evine mobilya istiodu süpriz yapar onu alırım çok mu salağım
gidim yemek yiyeyim bari irissss desene tüm yurtta şenlikler temmuzda başlayacak anamm sizin partiden çalıntılar yaparık bizdeeee
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan
ice_daisy- fincan
alsen- zıpırcanlar
yaren- köpükcan
Benden yapmasan daha iyi olur kız ,hiç anlamam öyle işlerden ...Bizmkinin doğum günüsü 1907 ya ,dünya fenerbahçeleiler günü ,babası da fenerli ,o gün de kutlamalr olucak ya ,araya kaynarım diye düşünüyorum ,babasını tribün grubu var ,orya gideriz ,beleşe getiririz
Ben de yemek yiyim lan acıktım
Bizde tavsiyeler çok olunca iki gün önce aldık mama sandalyesini. İyi hoş güzel de bebeği oturttururken zorlanıyorum. Ayak girecek yeri biraz dar gibi geldi bana, ayaklarını kasıyor oturtturmaya çalışırken uzatmıyor. Bi arkadaşım da kullanıyor onu aradım hemen acaba bizim zıpır mı öyle yapıyor diye. O da aynısını dedi iki kişi oturtturuyoruz biz, biri bebeği tutarken diğeri alttan ayaklarını çekip düzeltiyormuş hala kızı 1,5 yaşında. Acaba başka bi tane daha alsammı diye düşünüyorum. Ama onun dışında çok iyi aslında. Oturdu mu çığlıklar gülücükler gırla. Kalkmak istemiyor hiç.mutlusu 'dan mama sandalyesi kritiği beklerken haftasonu annem ikeadan almış , benim herif dün maça gittiği için monte edemedik ,bu akşam kurup fikirlerimi sabaha iletirim inşallah
Memnun olan arkadaşlar çokçaydı ,inşallah bizim Kıpırcan da sever
"Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir "canım , iyi niyet de neymiş ,yok öyle bişey ,adam dediğin adaletli olacak,tarafsız olacak ,hatta eşi ve annesi arasına hiç girmeyecek....
Eltin kendi çocuğuna mı bakamıyo lan bu arada yanlış mı anladım ben :44: çüş bile diyemiyorum ,şehirdışından kv ye mi getiriyor bakmak için
Kimden korkmuşlar ki eltinden mi , bu nasıl iş be çözemedim :44: İyi olmuş her açıdan ,bakamayacağı zaten belliymiş , senin ailenin yanında sorun çıkarmalarından da seviyeleri hakkında fikir sahibi olabiliyorum malesef ... Eşin de tavır koymalı bence ,ailenin yanında daha saygılı davranmalılar .Ben aile konusunda fazla hassasımdır ,saygısızlık olursa şuurumu kaybedebilirim yani o derece
Neeee şimdiden kıyafet tasarlama mıben şimdiden başladım parti hazırlıklarına çok uzun iş şimdi kıyafet tasarlama aşamasındayımooo sizinkide iyimiş sizi beleşciler sizi.. al bir forma stada at kendini
Oooo bizim kıpırcanı da zor oturturuz desene ,bakalım deniycez akşama ,sorun olmaz inşallah canım... Biz de alıcaz malıcaz diyoduk ,annem abimle gitmişti haftasonu ikeaya alıp gelmişler.Bizde tavsiyeler çok olunca iki gün önce aldık mama sandalyesini. İyi hoş güzel de bebeği oturttururken zorlanıyorum. Ayak girecek yeri biraz dar gibi geldi bana, ayaklarını kasıyor oturtturmaya çalışırken uzatmıyor. Bi arkadaşım da kullanıyor onu aradım hemen acaba bizim zıpır mı öyle yapıyor diye. O da aynısını dedi iki kişi oturtturuyoruz biz, biri bebeği tutarken diğeri alttan ayaklarını çekip düzeltiyormuş hala kızı 1,5 yaşında. Acaba başka bi tane daha alsammı diye düşünüyorum. Ama onun dışında çok iyi aslında. Oturdu mu çığlıklar gülücükler gırla. Kalkmak istemiyor hiç.
Hayatımda en fazla istediğim şeylerden biri torun görmek ve sevmek. Bana bu torunları kızım değil gelinlerim doğuracak eğer ileriki yıllarda bir de kızım olmazsa :) Allah görmeyi nasip ederse ay kurban olurum o toruna da, anasına da ben :)
Vıcık vıcık bir ilişki istemem, zaten sokulmam o kadar, ancak toruna bakar mısın derlerse - o zamana emekli olursam tabii :) seve seve bakarım, ay ağzım kulaklarıma varır :) Hem kendi kafama göre değil gelinim ne istiyorsa ona göre bakarım. Sonuçta annesi o, sorumlusu o. Ben gelinime de bakarım, ne işi olsa (yapar mısın dedikleri) yaparım hiç de gocunmam. Kendim çok çektim zamanında kafamı kaşıyamazdım yoğunluktan bir tek anam anladı derdimden o yüzden çalışırsa yanında olurum her şekilde. Yeter ki sağlık olsun görelim o günleri. Şimdiden heyecanlanıyorum ben düşündükçe...
Ama gelinim tercih etmezse yakın olmayı çocuk baktırmayı hediyemi alır giderim severim, bana geldiğinde hoş tutarım.
:) Allah o günleri göstersin hepimize.
Sosyolojik bir araştırma konusu anneanne fedakarlığı ve babaanne umursamazlığı bence :)
Ben cok kullandim ve halada kullanirim hatta birazdan kahvaltida yicem. Ever kesinlikle zayiflatiyo. Emzirmiyosan gunde 2 ogun yap. Tabi acliktan bayilmazsan.
emzirmiyorum zaten. o yüzden düşündüm yapmayı.tatlışkom kesinlikle zayıflatıyor demişssin ya mesela 14 günde kaç kilo gider?birde arkadaşlar 14 günden sonra devam edilebiliyormu acep?aman başlıcam bu kilolara haaa, gelirken sessiz sedasız geliyorlar, ama bi türlü gitmek bilmiyorlar yaw.Canım, ablam ikizlere doğum yaptıktan sonra denemişti bi süre.. (zaten enim konum yemek yemeye vakit bulamadığı için pratik iyi oluyodu) Kilo da vermişti ama sonra sıkıldı bıraktı!Sanırım düzenli kullanınca etkisi olur. 14 günle kalmamak lazım tabi.. Kiloyu verince dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Bi ömür ondan da yenmez ki yav!
ay bence emziriyosan dayanamazsın. ben kahvaltıda yiyorum, 3 saat sonra acıkıyorum. bi de akşam yersem bütün gece dolanırım açım diye
.
allah yardımcın olsun canım.ama varya içini ferah tut ne bakıcılar var, ne kadarda güzel bakıyorlar kendi evlatları gibi.yeterki karşındaki insanın içinde alah korkusu olsun.bu çok önemli.kayınvlidelerin hepsinin köküne kibrit suyu diyeceğim.en iyisinin bile(sanki ben hiç kayınvalide olmayacağım haaa)herkese günaydınnnn bu cuma işe başlıyorum hem mutlu hem hüzünlüyüm oğlum bana bu ara daha bir düşkün oldu ayrılacağımızımı anladı bilemiyorum bide üstüne başka bir sorun güya oğluma 1yaşına kadar kv bakacaktı bakıcı ayarlamamıştım ama geçen hafta aramızda tatsızlık çıkınca ben vazgeçtim baktırmaktan ertesi gün bir bakıcıyla anlaştım Allahtan annem memleketten geldi yanımda 10 gün falan bakıcıyla o kalcak üzüntüden sütüm azaldı eşimle aram iyice bzuldu çok şükür şimdi biraz daha iiz ama hiç ailesini görmek istemiyorum bide eşime ağlayıp zaten karın bize baktırmak istemiyodu diyip ağlamış Allah herkesin gçnlüne göre versin offff çok bunalmışım gerçekten.son olarakta bizde netten aldık mama sandelyesini daha gelmedi Crystal Baby Enjoy Mama Sandalyesi Yeşil markası bakalım nasıl çıkcak
elendil okadar güzel anlatmışsınki, acelesinden bi kız yapıp senin oğlana veresim geldi:)Hayatımda en fazla istediğim şeylerden biri torun görmek ve sevmek. Bana bu torunları kızım değil gelinlerim doğuracak eğer ileriki yıllarda bir de kızım olmazsa :) Allah görmeyi nasip ederse ay kurban olurum o toruna da, anasına da ben :)
Vıcık vıcık bir ilişki istemem, zaten sokulmam o kadar, ancak toruna bakar mısın derlerse - o zamana emekli olursam tabii :) seve seve bakarım, ay ağzım kulaklarıma varır :) Hem kendi kafama göre değil gelinim ne istiyorsa ona göre bakarım. Sonuçta annesi o, sorumlusu o. Ben gelinime de bakarım, ne işi olsa (yapar mısın dedikleri) yaparım hiç de gocunmam. Kendim çok çektim zamanında kafamı kaşıyamazdım yoğunluktan bir tek anam anladı derdimden o yüzden çalışırsa yanında olurum her şekilde. Yeter ki sağlık olsun görelim o günleri. Şimdiden heyecanlanıyorum ben düşündükçe...
Ama gelinim tercih etmezse yakın olmayı çocuk baktırmayı hediyemi alır giderim severim, bana geldiğinde hoş tutarım.
Sosyolojik bir araştırma konusu anneanne fedakarlığı ve babaanne umursamazlığı bence :)
elendil okadar güzel anlatmışsınki, acelesinden bi kız yapıp senin oğlana veresim geldi:)
naber canım ,sizin İstanbul işi nooldu ,ne zaman geliyosunuz
Allah o zamana kadar bunatmasın, aklımı fikrimi alıp çocuklarıma ve gelinlerime çektirmesin canım benim :)
Ha geldik
Martta di da esim daha elinde ki isi bitiremedi bakalim
aynen canım artık onlara bağlı olmıcam enazından eşim çok iyi niyetlidir hatta çok saf kim ne derse inanır sadece kendi ailesine değil herkese karşı o yüzden hepte üzülür arada kaldı o da aslında beni haklı buluyo ama ben biraz ağır konuştum sinirle ondan aramız açıldı sinirim biraz geçsin kv konuşcam anlasın karşısındaki oğlu kadar saf değil bunların hepsibide ailemin yanında oldu bizimkiler artık nefret ediyo eşimin ailesinden ne kadar zor ya.konuda çok basit eşimin abisi baka ilde ve 2.5 yaşında oğlu var bakıcısıda var biraz yaramaz bazı aylar abisinin semineri olduğunda 1 hafta çocuğu buaraya bırakıyolar eltim tek başına bakamadığı için bende 2 sine aynı anda bakamayacaklarını söyledim ama onlar ses çıkaramadılar abisine getirme diyemediler daha korkudan demire bakacakalrını bile söylememişler bende rest çektim bunun zer,ne sonuçta bizim daha çok ihtiyacımız var
Hayatımda en fazla istediğim şeylerden biri torun görmek ve sevmek. Bana bu torunları kızım değil gelinlerim doğuracak eğer ileriki yıllarda bir de kızım olmazsa :) Allah görmeyi nasip ederse ay kurban olurum o toruna da, anasına da ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?