2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gidim yemek yiyeyim bari irissss desene tüm yurtta şenlikler temmuzda başlayacak anamm sizin partiden çalıntılar yaparık bizdeeee

Öyle bi kayınvalideye mi yapıcan bunu
Oscar alırsın şekerim ,salak demiyim de ,saf diyim hadi

gidim yemek yiyeyim bari irissss desene tüm yurtta şenlikler temmuzda başlayacak anamm sizin partiden çalıntılar yaparık bizdeeee

Benden yapmasan daha iyi olur kız ,hiç anlamam öyle işlerden ...Bizmkinin doğum günüsü 1907 ya ,dünya fenerbahçeleiler günü ,babası da fenerli ,o gün de kutlamalr olucak ya ,araya kaynarım diye düşünüyorum ,babasını tribün grubu var ,orya gideriz ,beleşe getiririz
Ben de yemek yiyim lan acıktım

Yazmıştım görmemişsin heralde.TOSUNCAN

ben şimdiden başladım parti hazırlıklarına çok uzun iş şimdi kıyafet tasarlama aşamasındayım ooo sizinkide iyimiş sizi beleşciler sizi.. al bir forma stada at kendini

Bizde tavsiyeler çok olunca iki gün önce aldık mama sandalyesini. İyi hoş güzel de bebeği oturttururken zorlanıyorum. Ayak girecek yeri biraz dar gibi geldi bana, ayaklarını kasıyor oturtturmaya çalışırken uzatmıyor. Bi arkadaşım da kullanıyor onu aradım hemen acaba bizim zıpır mı öyle yapıyor diye. O da aynısını dedi iki kişi oturtturuyoruz biz, biri bebeği tutarken diğeri alttan ayaklarını çekip düzeltiyormuş hala kızı 1,5 yaşında. Acaba başka bi tane daha alsammı diye düşünüyorum. Ama onun dışında çok iyi aslında. Oturdu mu çığlıklar gülücükler gırla. Kalkmak istemiyor hiç.

dediğin gibi karışık birazannesiyle konuştuğunda yanında ben yoktum Allah bilir nasıl anlattılar eşim bana hak veryo hatta kendinede kızıyo ama iş işten geçtikten sonra benim aileme karşıda öyledir ama benim ailem eşime bi hata yaptımı eşimi araya sokmam ben hallederim eğişm bunu beceremiyo beni muhattap etmemedi lazım bu sefer hatasını anlamıştır marım

Hayatımda en fazla istediğim şeylerden biri torun görmek ve sevmek. Bana bu torunları kızım değil gelinlerim doğuracak eğer ileriki yıllarda bir de kızım olmazsa :) Allah görmeyi nasip ederse ay kurban olurum o toruna da, anasına da ben :)

Vıcık vıcık bir ilişki istemem, zaten sokulmam o kadar, ancak toruna bakar mısın derlerse - o zamana emekli olursam tabii :) seve seve bakarım, ay ağzım kulaklarıma varır :) Hem kendi kafama göre değil gelinim ne istiyorsa ona göre bakarım. Sonuçta annesi o, sorumlusu o. Ben gelinime de bakarım, ne işi olsa (yapar mısın dedikleri) yaparım hiç de gocunmam. Kendim çok çektim zamanında kafamı kaşıyamazdım yoğunluktan bir tek anam anladı derdimden o yüzden çalışırsa yanında olurum her şekilde. Yeter ki sağlık olsun görelim o günleri. Şimdiden heyecanlanıyorum ben düşündükçe...

Ama gelinim tercih etmezse yakın olmayı çocuk baktırmayı hediyemi alır giderim severim, bana geldiğinde hoş tutarım.

:) Allah o günleri göstersin hepimize.

Sosyolojik bir araştırma konusu anneanne fedakarlığı ve babaanne umursamazlığı bence :)

Son düzenleme:
ben şimdiden başladım parti hazırlıklarına çok uzun iş şimdi kıyafet tasarlama aşamasındayım ooo sizinkide iyimiş sizi beleşciler sizi.. al bir forma stada at kendini
Neeee şimdiden kıyafet tasarlama mı Çok paspal gördüm kendimi yaa , o kadar uzun zaman öncesinden hayatta plan yapamam ben , düğün için saç provasına bile üşenmiş bir insanım lan ben

Oooo bizim kıpırcanı da zor oturturuz desene ,bakalım deniycez akşama ,sorun olmaz inşallah canım... Biz de alıcaz malıcaz diyoduk ,annem abimle gitmişti haftasonu ikeaya alıp gelmişler.

Son cümle tam olmuş ; anneanne fedakarlığı ve babaanne umursamazlığı
Bu herkes için geçerli değildir elbette ama malesef istisna...Misal benim annem ,memleketteki abimin iki çocuğuna da baktı, onlar da öğretmen senin gibi ,hem de seve seve ,çocuklara üzüldüğü için bakıcıya bırakmak istemedi ,hele ikinciye bakarken biz çok kızdık ,yapamıyosun edemiyosun,yaşlandın artık diye ama dinlemedi , gelinimiz fazlaca problemli olduğu halde ,"o beni ilgilendirmez ,ben çocuğumun hatırına yapıyorum, oda onun annesi neticede" dedi hep ...
Mesele evlat sevgisi bence , oğlunu seven anneler gelinlerine saygılı oluyolar ,benim gözlemlediğim tek şey bu , annelik kutsal evet ama doğuran herkes anne olamıyor ,klasik olacak ama "köpekler de doğuruyor" neticede ,hatta biçok insandan daha iyi bakıyolar...Sadece süt vermeyle ,karnını doyurmayla anne olunmuyor ,zor olan insan yetiştirmek...

Ben cok kullandim ve halada kullanirim hatta birazdan kahvaltida yicem. Ever kesinlikle zayiflatiyo. Emzirmiyosan gunde 2 ogun yap. Tabi acliktan bayilmazsan.

emzirmiyorum zaten. o yüzden düşündüm yapmayı.tatlışkom kesinlikle zayıflatıyor demişssin ya mesela 14 günde kaç kilo gider?birde arkadaşlar 14 günden sonra devam edilebiliyormu acep?aman başlıcam bu kilolara haaa, gelirken sessiz sedasız geliyorlar, ama bi türlü gitmek bilmiyorlar yaw.

ay bence emziriyosan dayanamazsın. ben kahvaltıda yiyorum, 3 saat sonra acıkıyorum. bi de akşam yersem bütün gece dolanırım açım diye

.

allah yardımcın olsun canım.ama varya içini ferah tut ne bakıcılar var, ne kadarda güzel bakıyorlar kendi evlatları gibi.yeterki karşındaki insanın içinde alah korkusu olsun.bu çok önemli.kayınvlidelerin hepsinin köküne kibrit suyu diyeceğim.en iyisinin bile(sanki ben hiç kayınvalide olmayacağım haaa)

elendil okadar güzel anlatmışsınki, acelesinden bi kız yapıp senin oğlana veresim geldi:)

Sesin çıkmıyo yaaa ,geçmişi mi okuyon napıyon

elaayshe - senaysen - cipskolam ne zamandır yok - tatlişkom da bi görünüyo bi kayboluyo - ouzi - ve daha niceleri ,nerdesiniz yau :44:

naber canım ,sizin İstanbul işi nooldu ,ne zaman geliyosunuz

Allah o zamana kadar bunatmasın, aklımı fikrimi alıp çocuklarıma ve gelinlerime çektirmesin canım benim :)

amin aminnn...
burdaki erkek analarının içine yavaştan sürahi hanım kaçıyo ama benden söylemesi

işte benim o dediğim kuzenim de benzer bir durum yaşamıştı. kv.si görümcesinin oğluna bakmış büyütmüş, bu da benim kızıma da bakar diye düşünüyordu. sonra kv.si ay ben bakamam yaşlandım falan bisürü bahane öne sürdü, bir sene sonra görümcesinin bir de kızı oldu kadın gitti ona bakıyor şimdi.. e şimdi bu kızcağız kadına kafayı takmasın da napsın ama dediğim gibi rahat etti bakıcısıyla.
bi ben bulamadım kafama göre bi bakıcı

benim tatlı mı tatlı bir kızım var elendil teyzesi aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…