Mutlu olacam tabiiiii

Bana oyle geliyo ki gecenin yarisinda bile bu kadar ziyaretcimiz olmasi da bizi terkedip giden arkadaslar sebebiylen
Hee ,burdan takip edip ,diğer topiklerde dedikodunun dibini buluyolar ama resmiyetten uzaklaşmadan

heee seneye bir daha doguralimmm
Sen tekiz doğur ama gözünü seveyim :18:
ıce daisy ben gördum bacım kaynımın oğlu 4.5 yaşında kahvaltıyı hala bulamac yiyo ama pilavida yiyo.
bana heidi klum olmak için o 3 sey kurtarmaz baştan yaratmak lazım yada 1 hafta suren bir dizi estetik operasyon duzelt duzelt bitmez.
Sen benim gönlümün heidi klumusun bacım yaaaaa ,bırak düzeltme bişei

benimde eşim buyuk balık sevmez o yokken yaptım bende. balık yapıyorum kıza irisin dediği gibi inşallah pişer az yağda ızgara gibi. dışı kızardı ama içi

hiç sanmıyorum yapamadım sanırsam. bide salata yapıyım yanına
çizik atmadın mı karnına , gayet de iyi pişer , orta ateş ama çok harlı olmasın...hemi de yeni seramik tavanda ,ohhh miss gibi olur...
evet evet pişmiş ama hiç zevk almadım cunku 1 balık küçüktü 2:kız mızmız yedi 3: oğlan dişleri kaşınıyo diyo kollarıma daldı ısırdı cırmdı canımı acıttı anlıcan ne yedim bilemedi. şimdi ortalığı toparlayayım görüşürüz akşam
benim kıpır uyutmaya çalışırken hep tırmalıyo ,yüzüm boynum hep tırmık
ne ayıp yahu , birde aynı forum sitesinde yapma bari :)))
"o kadar gidiyom dedim ,bi güle güle diyen olmadı " ,gidesi yokmuş ,blöf çekmiş de kal diyen olmayınca içinde kalmış ,yazııııkkkkk

Ahhh kuzum ya çok geçmiş olsun telaş yapma antibiotikle 2 güne toplar ateşi çıktıkca mudahale et mutlaka
Tez zamanda iyileşsin inşallah
Laaaannnnnnn sen benim g.tümü nerden gördün hıııı bi kere bugün o koca ..... 38 beden pantolon oldu naberrr
Kimin dötü büyükkkk belli oluyor şekerim

yarım kg çık seninki büyük
Kız fenistil sür bişi olmaz

söylediğim spreyi kullandınmı işe yaramıyormu
Ayıp etmiş valla

ouzi hep belli saatlerde giriyor arka arkaya yazıyor çıkıyordu anında cevap istiyorsa bekleyecek
Aman boşverin ya kim ne hâli varsa görsün
Maşallah kuzua

Allah onu size bağışlasın hep mutlu olun inşallah

Senin kız akıllı anlattıklarına bakılırsa benim kız çok fena evin içinde dört dönüyor her yeri mosmor oldu
Canım beni de aramadılar ama ben yarın gidip yaptıracağım

Kimisi işini hakkıyla yapıyor kimisi yapmıyor onlarda para kazanıyor bizde
Oldu mu kız hakkaten 38 beden , çok pis kıskandım
ii akşmlr bn geldm oğlum uyuyr kız sabhtn bri uyumadı ateşini yeni 37ye indrdim bu akşm yne nöbetteym alsenim teşkkr ederm şu kızamık aşısı olyı ne anlmadm bn bnm ki bu ay olacak geçn ay aşı yok dediler ypmadılr 11de 9 aylık oluyrz bu arada istnbul anneleri agustosta herkz istnbulda mı eşim dn kıza çok dogum gunu prtisi ypcaz şu kadnlr kulubundeki arkadşlrınıda çğır dedi 

Hadi geçmiş olsun canım....
Toplaşıp Geliriz valla neden olmasın doğum gunu nu kutlarız harra bence bi duğun salonu tutsak topunu aradan çıkarırız
Bence de toplu organizasyon

Kızlar milupanın sitesinde peynır ve yumurtayı dönüşümlü verın yazıyo siz öyle mi yapıyısunyz
ben hiç takılmıyom herşeyi veriyom
yemekleri de hepsini veriyom
yerse kendi bilir yemezse de
amaaan napıım ya rahat anne oldum artık
kafamda saç kalmıcak düşüne düşüne
Ben de tuzlu ve salçalı hariç hepsinden veriyom ,masaya asılıyo zaten...
Peynir ve yumurta nasıl dönüşümlü verilecek lan ,zaten sadece onları yiyo kıpır kahvaltıda :44:
Alıntı yapamıyorum bişeyler oldu, anlaşılmaz
Tatlişkom bana sağdan sağdan gelmeye başladılar artık ne yedireceğimizi düşünmekten. Gıda bişeysi beslenme uzmanı olmadığım için kafamı duvarlara vurup patlatacağım:) ben de yumurtayı hergün yedirmek karaciğerini yorar, ilerde sorun olur diye okumuştum. Ama harbîden bıktım içler dışlar çarpımı yapmaktan, ben hergün ikisini de veriyorum, bigün tam bigün yarısını bigün hiç yemiyo.. Heralde dengesini bilip formunu koruyo bizim kız:))
Ilık muhabbetine ne gülüyorum ya hala:) berfenur ben de en başını kaçırmıştım mevzunun ama ilik se düğme+ ilik ilişkisi daha uyar sanki:) ulen ouzilerin haline baya sesli gülüyorum allah günah yazmasın:) bu ne ciddiyet anacım kopenhag zirvesine geldim sandın da ağustos anneleri mi çıktı karşına:)) te allaam ya:)

Oğlum ilk defaaaa kendi başına uyudu büyüdümü ne teyzeleri

iyi geceler lanlar, naber?

....m meyve hazırlıyor- alevli olsun dedim o dalgasını geçti ama alsen ne güldüm anlatamam

size ilginç haberlerle geldim- taze gelişmeler
ayrıntıları yarın bi gün belli olacak olmakla beraber 19 mayıs- 25 mayıs arası Akçakoca'da olacağım. Var mı oralarda olan/olacak?
bi diger gelişme ise bugün arkadaşımdan bakıcı öneri telefonu geldi. yarın arayacağım kendisini, ve dönüşte tanışmaya davet edeceğim. umarım olur ya bu iş, çok umutlandım
Bu ara bi düsce seyahati pilanımız var ama o tarihe denk gelir mi bilmem ,gelirse kesin ordayım

Bakıcıyı çok seversin iaşşal wavymmmm
o ...m eki aidiyet ekiydi anacım, yanıldın

MSOEm

ankaradaki toppikler 26sında buluşalım diyorlardı, umarım pazar çıkmayız yola da gelebilirim onları da görmeye
Yok yok ,siz buluşamıycaksınız

Aklından hiç çıkmıyom wavy demi

Bugün mepgvn ile telefonda konuştuk sesi çok sıcak geldi mutlu oldum

Adreslerimizi verdik ben pek çıkamıyorum ama onun ablası bana yakın oturuyormuş ona geldiğinde uğrayacak banada
Kızım sen git yattt
Anaaaammmm ,angaralı topikolardan ilk buluşma haberini mi alcaz lannnnnn

Gunaydın hiççç kesintısız uyumadım hiç hemde
Sinek avı mı hemşom :44:
Günaydın

Bende, bende. Bebe birde tepiniyor. Bize tepip duruyor, koca yatağa yayılıyor. Alt pijama giydirince sabaha kesin çıkmış oluyor, kıçı başı durmuyor ki çıkıyor oda

11yada 11buçukta uyuyor 6.buçuk yada 7de kalkıyor velet kendini yetişkin sanıyor
Kesinitisiz mi uyuyor , ne güzel
Gunaydin toppikler
Ben ne kesintisiz uyudum ne 9da uyandim:84::84::84:
Ge tam iki saat salladim bebeyi bana misin demedi calpol verdim cunku devamli emzigini cikarip elini sokuyodu agzina. Dedim dis bu. Calpol bile 2 saat uyuttu yaa

sabah da 6da hortladi zombi
Coookk uykum vaarr. Eger ikinciyi dogurmayi dusunursem kazara bana bu gunleri hatirlatin

Bak simdi de kafasini oraya buraya koyuyo uykusu geldi tabi
Kıyamam kolikime yaaa ,bizde o kadar diş var hala sürekli mızır mızırrrrrr

Günaydınlar, tatlişkom duan bizde işe yaradı, 9:20 de kalktık, çok teşekkür:)
9:20 ye kadar uyudu mu gerçekten , rüyamda bile göremem sanırım o saate kadar uykuyu

geyiğin dibine vurmuşunuz
felixiii
sende de iyi bi geyik kapasitesi varmış, sevdirdin kendini
eferim
günaydınlar olsun herkese lan
akşamdan agresif yattım
sabah da agresif kalktım tebi
bu akşam devamını edecem kavganın hadi bakalım
" .....bir kavganın güzelliğinde sevdim seni......" Ceydammm

Ya da... Aaa geyik mi hayatta yapmam, ben düzeyli bi ilişki için buraya geldim ( içime ouzi kaçtı) ( titreyen kafa smile)
Geyik eti mi yediriyoruz bebelere

Hayırdır ceyda:44:aman hepimiz de oluyor agresyon durumları en çok ta bendemi ne
Kendim uymuş kadar sevindim yeminle
Hoşgeldin yayınımıza da biz erken açtık her zamanki gibi
Ben de erken açıyom alsenim ,saattlerimiz aynı da , ben yayına işten bağlanıyom ya ,bu saati buluyor gelmem