2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde nerde o kalp hırsızı çıksın ortaya:47:
:60::60::60::60::60:
Alsen ne güldüm ya:)) helal olsun boncuğa
Tatlişkom emeklemek stil meselesi galiba, ille popomu kaldırcam diyenler daha geç emekliyo, bizimki bi aydır komando stili heryere gidiyor, ama poposunu 3 gündür kaldırıp ileri geri sallanıyo, sanırım onu da emeklemek için değil de tırmanmak için gerekli gördü, sepetlerin filan üstüne çıkmakta kullanıyo:)
Ulen kalp niye geri alınır ya? Belki onu alıp yıldızlı pekiyi filan vereceklerdir:) başka topiktekilere baktınız mı?

Yaw o stillr hep mi bizi bulur. Çok canım sıkkın feli gitti kalpler :5::5::5:

Gunaydınn
Ayyy hala kalplerım yerıne gelmemiş :14: ben onları çenemin gücüyle almıştım
O kalpler 3 saat içinde burda olmazsa bu topiği havaya uçururum :47::47::47:
eheheheeee tatlışkom bak bende daha çok kalp ver :33::33::33::33::33:
Sabah sabah başımagelene bakın
Kızıma yer yatağı yapmıştım ya uyanmış mutfağa gitmiş çekmeceyi açmış orda kağıt Muffin kalıpları vardı bi güzel yemiş:52:
Gözümü bi açtım kız yok bide ne göreyim :53:
bi de sessiz sedasız yapmış bak işi de biliyo sıpa:52:
neyse kağıt yemiş en azından benimki de buldumu yiyo valla, elinden alınca gırrr diye kızıyo. bi de nna nnn nnaaaa nanannan diye söleniyo
benimkine diyom bak saydırıyo bize:52:

bizde 9 aylık oldukkkkkk ,bu arada Poyraz ın hiç ama hiç emekleme girişimi yok hatta sürünme bile (yerlerde sürünmez oğlum öle :P)
tamam direkt yürüyenlerde varmış ta emeklemeden kalkmayı nasıl öğrenecek ki :26:

Topik cemaatine selam ve sevgilerimi sunaraktan dalıyorum :3::3::3:

Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı :43::43::43:

Laaaaaannn kalplere ne olmuş lan ,geçmiş yapmaya başlıycam bi eksiklik var diyom :53::53::53:

O kadar halay çektik ,çene çaldık ,kandırıldık mı lannnnnn :47::47::47:

Durun ben Kazen'i bulayım bi :10::10::10:

Kıpırım biraz sümüklü , gece biraz tıkandı , fizyolojik falan sıktım ama çok sık uyandı ,sabah da sümüklüydü ....Ateşi falan yok ,mızmızlığı da yok ,sadece uyurken burnu tıkanıyo ,doktora gitsem mi , kendi yöntemlerimle mi çözsem , bildiğiniz yöntem var mı :43::43::43:

Günaydın canım
Başka bir sıkıntısı yoksa burnunu sık sık temizlemekten başka çare yok:50:

bizde 9 aylık oldukkkkkk ,bu arada Poyraz ın hiç ama hiç emekleme girişimi yok hatta sürünme bile (yerlerde sürünmez oğlum öle :P)
tamam direkt yürüyenlerde varmış ta emeklemeden kalkmayı nasıl öğrenecek ki :26:

koskoca sülüman yerde mi sürünsün hakkaten yaaa ,maraba mı bizim gibi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sık sık temizlemek başka çözümü yok:5:efenin de öyle devamlı temizliyorum otri bebeyi görünce bagırıyor aglıyor :5:

Günaydın canım
Başka bir sıkıntısı yoksa burnunu sık sık temizlemekten başka çare yok:50:

sık sık temizlemek başka çözümü yok:5:efenin de öyle devamlı temizliyorum otri bebeyi görünce bagırıyor aglıyor :5:

Öyle yapıcam artık ,sık sık fırt fırt , ciyak ciyak da bağrınıyo lan :36::36::36:

iris geçmiş olsunnn kıpırıma , havalarda pis ya soğukmu sıcak mı belli değil,

Sağol çakma hürremim , havadan sanırım ya üşüttük çocuğu , naapalım arada sümüklü de olacak ,sümüklenmeyecekse o burun niye orda di mi :43:

Back
X