2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hafızana hayran kaldım valla ne diyim cunku pek giremiyorum anca telden bakiniyorum oyle evet romanyadayim

normalde berbattırda sen kalmıssın aklımda valla çünkü yalnızım felen dıyodun bunalıyodun bebişten
olsun arada gel gelebildiğince telden çok zor bilirim ama bekleriz herzaman

bence pembe olanı alsencim
onlar yenmese de oluyo, bizde hala duruyo arkadaşımın gönderdiği hatta pembe pusetleri aynı
süs ve hatıra niyetine saklıyorum 1 yıl oldu hala tık yok

ah iriscanımmmmmm hayalet olmuş geziniyo kıyamam
neyseki az vaktin kaldı, word de yaz yazacaklarını 3 ten sonra bombardıman başlasın

slm kızlar yaa..benım kız 2 gundur cok huysuz dun ıstıfra ettı bu gun atesı var..gece sık sık uyanıo aglıo..normalde hıc böle bı kız degıldı..sanırım dıs cıkarıo ..ben ılac olarak calpol kullanıodum ama calpolu nette arastırdıgım kadarıyla cok onermıolar.mecbur bu gun fıtıl kullandım ama fıtılde ıyı degıl.atesı 39 a yakın.esımde evde yok saglık ocagına gıdemıorm.bana onerecegınız ates dusurucu agrı kesıcı surup var mı

canım biz calpol kullandık bide fitil çok geçmiş olsunnn yaa öneremedim bişee

bence doktora gitmeden kendi kafana göre ilaç verme
kusma ve ateş diyorsun, enfeksiyon da olabilir. eğer mümkünse doktora götür derim ben

saolun kızlar verdıgınız cevaplar ıcın...sımdı ustunde tek cıtcıtlı atlet var kahvaltısını yaptırdım mısıl mısıl uyudu..annemı cagırdım annemde gelecek bırazdan ..baktım atesı dusmuo hemen goturecem doktora..kusma dun oldu ateste bu gun ..usutmuste olabılır sanırım yaa cok gaz var karnında sureklı gaz cıkarıo .ılk defa böle oldugu ıcın ne yapacagımı bılemedım.

haklısın insan panik oluyor ama dediğim gibi tatlım bence beğendiğin bi ilaç vermektense doktora danış derim ben.
bazen boğazına takılıyor yedikleri ya da fazla geliyor, hatta çok hareket etmekten de kusabiliyorlar, ama ateş düşündürüyor işte...
aman nazar değmesin güler yüzlümüze
sen wavy teyzesine kulak ver, uyanınca bol su içir ve doğru doktora canım

Berfenur wavy katılıyorum dr git ama benim ve cevremin tecrubelerine göre dolven iyi bi ateş düşürücü calpolle dönüşümlü kullanıyorum. Artık havalar sıcak at kuvete hem ateşi düşsün hem keyıflı olsun. Fitili 39 dan önce verme gerek yok. Bu bünye yağmurda 39.9 u gördu allahın izniylede bişe olmaz sok kuvete suya en guzeli

çok saol wavy teyzesı zaten kızım uyanır uyanmaz dırek suya sarıldı bol bol ıctı ..ıcı yanmıs sanırım..gecede yatarken hafıf ınlemelerı vardı.sımdı baktım atesı dusmus ama cok sukur..ya bu bı kac gundur zaten bı rahat gunum olmadı yaa..gecenlerde kızım koltuktan dustu neysekı yerde halı vardı bıse olmadı..bı de ben yanındaydım yanı nasıl oldu anlamadım..bı kac gun sonra arkadasımın yanına gıttım mısafırlıge bu sefer benım ayagım takıldı merdıvenden dustum doga nıl de kucagımdaydı neysekı anı bı hareketle kızı kurtardım ustume geldı benım kalca ve dızde morluklar olustu tabı..dun hep huysuzdu kustu falan bu gun ateslndı ne oluo anlamadım yaa..

geldi mi üst üste gelir zaten
nazar vardır güzelliğinize, ama ne kadar dikkatli olsak da mutlaka bunlar başımıza gelecek işte gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…