Kızlar benim de göbek çıktı ama bol giyince hafif göbek var gibi yani hamile gibi durmuyor. Ama son günlerde mideme doğru benim de şişkinlik arttı. Geceleri uyutmuyor çok zorluyor sanci yapıyor. Aksam yürüyüş yapıyorum nöbetçi değilsem. Yine de gaz sancısı ve şişkinlik çok var. Bi de 2. Trimester enerji gelir derler benim aşırı düştü son günlerde. Demir ferritin d vitamini baktırdım da yerlerde resmen. O kadar ki hemoglobinim bile bayağı düşmüş. Dahiliye Dr u serum takalım dedi kan ilacını. Demir hapı içemiyorum çünkü mideme oldum olası dokunuyor ama kadın dogumcuma sormadan yapmayayım dedim salı günü kontrole gidince soracağım kadin dogum dr uma. Aşırı halsizlik uyku hali falan varsa vitaminlere baktırın derim. Gerekli takviyeyi önerir kadın dogumcunuz.
Bi de idrar yolu enfeksiyonu çekenler eğer günlük ped kullanıyorsanız asla kullanmayın, tamamen pamuklu ic çamaşırı giyinin sık sık değiştirin, bol su için ve idrarinizi ertelemeyin hemen gidin hissedince. Çalışan kişilerde extra dikkat gerekiyor toplu tuvalet kullanıldığı için