2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İs guvenligi cnm. Bende emİrirken uyuturken gelebiliyorum o da telden cok zor oluyor.
bende isocuyum ama evlendkten sonra calısmadim bekarken kalite sistemciydm kuzum
aynen telden zor oluyo suan teldn giriyorum pilavım tmm kocis gelmeden bakayim dedim

topikcanlar iyi akşamlar
incin top oynuyor burda :44:
ben iki bebeyle pek giremiyorum akşama pestilim çıkıyor

Kız ben anladım bazen internetten bişe bskıcak oluyorum ilk sayfa kk geliyo o yuzden online oluyorum. Hemen kapadığım içinde bi süre sanırım online görünüyorum.

istanbulda olmıyanlar için sadece şunu diyebilirim ,
tv kanallarında hiç ama hiç bir şey gösterilmiyor ,şu anda harbiyede halk barikat kurdu , polis plastik mermi ile ateş açıyor, panzer in ezdiği ve ne yazık ki hayatını kaybeden genç bir kız var, ve neyazıkki ölen sayısı 1 ile sınırlı değil ,ve tv lerde güzellik yarışması var,
twitter ı olanlar için lütfen gündemi oradaki güncel bölümündeki etiketler üzerinden takip edin, tabi twit şimdilik açık ,mobeseler kapatıldı ,kayıtlarara geçen hiç bir şey yok,

halk tv den takip et canım
bi de şurdan
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-umudum-bitti-gezi-parki-13.html#post30637075

halk tv açık canım ya , birde orda olan arkadaşlarımda var ,ve tepemde dolaşan helikopterler ,bugün metrodan çıkarken ıslıkla, alkışla, çeşitli gürültüler çıkaran protesto eden istanbul halkı ,ve ne yazıkki az da olsa bildiğin biber gazı soluyan ve gıkını bile çıkartmayan oğlum var ,

Kıyamam kuzum sanaa
İriste mi ordaydı inşallah iyidir.
Allah yardımcımız olsun, Allah ıslah etsin bunları.

gezi parkı topiği kapatılmış, neye istinaden bilemiyorum bir açıklama yapılmamış
zaten 1 saat kadar da siteye de giremedim

hiç yakıştıramadım kk ya

bundan sonra girermiyim girmezmiyim bilemem
açıklama yapılırsa düşünecem
hadi öptüm topikolarım
bebelerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…