2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnn...
Bugün cuma:)))))) Bugün geçsin haftasonu gezmece.. Gerçî yarın sabahtan doktor kontrollerimiz var. Ela 10 aylık oluyor, kontrole gîdeceğiz. Doktora sormak istediğiniz birşey varsa sorayım yarın, bu ay pek sorum yok benim.. Şu menenjit aşısını konuşacağım..
Yarın ben de diyabet hastanesine gideceğim. Hamilelikte şeker vardı, sonra geçmîşti aslında arada ölçüyordum normal çıkıyordu.. Ama son zamanlarda birkaç kere tatlıyı fazla kaçırınca ölçtüm yüksek çıktı, bir gîdip kontrol ettireyim bakalım ne durumdayım.. Ailede de hiç yok, kilom da az ama nerden benî buldu bilmiyorum..
Herkese güzel günler:))

Misssssssssss gibi bir sabah ,niyekine dedim , o da ne ; :119::119::119::119::119::119::119: YAŞASIN CUMA :119::119::119::119::119::119::119::119: gelmiş ,haberim olmamış......

Sana biber gazindan korunma yontemleriyle ilgili bi gorsel gondermeye calistim ama gitmiyo
Tramwayda çekilen miii ,bilyom onu ben yavrimmmm ,yöentmeni benim dermişimmmm

Sana var ya burdan beri dalasım var , şurda kaç gün kalacak kadın ,ne güzel durumu fırsata çevirsene,bırak oyalansın sen de rahat et....Ahhhh ah ,biri olsa da akşam yarım saat oyalasa ,sabah biraz baksa da uyusam diyom ben de iki dak. dinleneyim ama yokkk ,sabahın köründe kalkar zaten , akşam da yatana kadar enerji bombası hiçbir iş yapamıyorum ,ev bomba düşmüş gibi , kişisel bakım yapmak için bile birilerini bekliyom beeeeee......

Yine dustuk yollara yollara yollara
Ankara yolundan gunaydin toppikler
Gece de sessizmis burasi. Acilis da benden oldu bu sabah, yarin sabah da benden olur yuksek ihtimalle.
Ankaraya indigimizde hizli internete ulasinca gorusuruk

iyi yolculuklaaaaaaaarrrrrr ,kolikim uslu dursun inşallah amin yarebbim

günaydınnn biride face e sabah uykusuna ruhumu satarım yazmıs bizim yerimizde olsa napcak acaba
ben yazmış olabilirim

Kilo da aldın mı kız tatlıları yiyince

:119::119::119::119: heyooo bana hergün cumaaaa:119::119::119:

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn bunu görmemiştimmm...pislik tatlişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm deliye de hergün bayram zaten

yeni bir topik açmış kazen dün gece ,sabah gördüm ben de ,yine bu satış matış mevzuuu , dayanadım yazdım , gene mapus yolları görünebilir ,üstüme gelirlerse açacam bayramlık ağzımı

yeni bir topik açmış kazen dün gece ,sabah gördüm ben de ,yine bu satış matış mevzuuu , dayanadım yazdım , gene mapus yolları görünebilir ,üstüme gelirlerse açacam bayramlık ağzımı

günaydınlar osssunnn
laaan ne topiği o bi bakıyım
2 gündür ceza yemedim ya

Birazdan taksime gidiyom arkadaşlar ,forumdan değil de taksimden mapusa düşebilirim .....

Ağaç gölgesi hepimize lazım değil miiiii

öbür topiği de boş bırakmayın laaa , arkamdan atıp tutmasınlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…