Tramwayda çekilen miii ,bilyom onu ben yavrimmmm ,yöentmeni benim dermişimmmmSana biber gazindan korunma yontemleriyle ilgili bi gorsel gondermeye calistim ama gitmiyo
Selam kizlar. Ust dis ates yapti oglusa biraz ciplak gezdiriyorum zaten havada cok sicak. Kv ilk gun biraz taktim hala takigim az kaldi ama gun sayiyorum cunku oglum beni cok ozluyor. Haaa ewin icinde olmam yeterli yuzume bakmiyor ya neyse gerci bakcak olsada firsat verilmiyor ya neyse
Yine dustuk yollara yollara yollara
Ankara yolundan gunaydin toppikler
Gece de sessizmis burasi. Acilis da benden oldu bu sabah, yarin sabah da benden olur yuksek ihtimalle.
Ankaraya indigimizde hizli internete ulasinca gorusuruk
ben yazmış olabilirimgünaydınnn biride face e sabah uykusuna ruhumu satarım yazmıs bizim yerimizde olsa napcak acaba
Günaydınnnnnn...
Bugün cuma:)))))) Bugün geçsin haftasonu gezmece.. Gerçî yarın sabahtan doktor kontrollerimiz var. Ela 10 aylık oluyor, kontrole gîdeceğiz. Doktora sormak istediğiniz birşey varsa sorayım yarın, bu ay pek sorum yok benim.. Şu menenjit aşısını konuşacağım..
Yarın ben de diyabet hastanesine gideceğim. Hamilelikte şeker vardı, sonra geçmîşti aslında arada ölçüyordum normal çıkıyordu.. Ama son zamanlarda birkaç kere tatlıyı fazla kaçırınca ölçtüm yüksek çıktı, bir gîdip kontrol ettireyim bakalım ne durumdayım.. Ailede de hiç yok, kilom da az ama nerden benî buldu bilmiyorum..
Herkese güzel günler:))
Pislik tatlişkommm
:119::119::119::119: heyooo bana hergün cumaaaa:119::119::119:
Günaydın kızlar
iriss kızma tatlişkom kahvaltı yapıyor
Kızı okula bıraktım markete uğradım geldim du bakayım ne yazdın bize her yer kk
yeni bir topik açmış kazen dün gece ,sabah gördüm ben de ,yine bu satış matış mevzuuu , dayanadım yazdım , gene mapus yolları görünebilir ,üstüme gelirlerse açacam bayramlık ağzımı
Birazdan taksime gidiyom arkadaşlar ,forumdan değil de taksimden mapusa düşebilirim .....
Ağaç gölgesi hepimize lazım değil miiiii
tam da ben sana Taksime gidiyonmu dicektim, sen önce davrandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?