• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hastane çantasına ne koyacağımı da bilemiyorum ki... ona da sinir olmuş durumdayım... hastane çıkışımız 1 adet fenerli var diğerleri takım değil... kendime gecelik almam lazım aslında zor değil sanırım ama bana çok zor geliyor :26::26::26:

Canım Dagi de indirim var hamile giyimde ben bi gecelik aldım cok model kalmamıştı sen bi bak istersen yine de :)

dün hastaneye gittik genel kontrollerimiz ve izin için
teyzeleri kızımız biraz yorgun düştü sıcaktan sanırım nst de hiç hareket etmedi
dr ablası tekrar istedi hemsire ablamızda çikolata ye diince bende vur dedım öldürdüm
1 kavanoz çokokremi götürdüm:))
sonra yerinde durmadı bizim yaramaz anca korkutsun benı
ben beklerken 3 bebek geldi dünyaya gözlerim dolu dolu oldu
birde doğumhaneye giden biri vardı onun bebişi göremedim ama :((
bazen dıorum zamanında gelsın bazende böle görünce hadi gel artık dıorum
heycan ve korku bır arada nasıl olur ne yaparım telaşı var bende
sizler ne durumdasınız

Merhaba kızlar,
Şu sıcaklar mahvetti bizi.Bu gece yine uyku uyuyamadım terlemekten.Gece yarısı kalkıp duş aldım.Oda değiştirdim.Ama nafile.Allahım ne zormuş bu sıcaklarda hamile olmak.
Bir de son günlerde doğum korkusu başladı bende.Sancılar var ara ara sanırım ondan artık.Şimdiye kadar bir şikayetim yoktu.Ama artık başladı yavaş yavaş.
Allahım hayırlısıyla doğurup bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.

canım bende her ihtimale karşı aldım hem emziğini hem biberonu biberonu cam aldım küçüklerinden bir suluk aldım. aklıma gelmişken hem dalinin bakım setini aldım. kafama takıntı acaba sebamed mi alsaydım diye
dalin,sebamed,chicco,bübchen,jonhsbaby ne bılıyım hepsıde ıyıdır heralde sonucta hepsıde bebekler ıcın uretıyorlar rıske atmazlar kendilerini tahmınımce,ben cok düşünmeden herşeyını nerdeyse chiccodan aldım gectım valla bahtımıza ne cıkarsa oglumla artık :1:

Merhaba kızlar,
Şu sıcaklar mahvetti bizi.Bu gece yine uyku uyuyamadım terlemekten.Gece yarısı kalkıp duş aldım.Oda değiştirdim.Ama nafile.Allahım ne zormuş bu sıcaklarda hamile olmak.
Bir de son günlerde doğum korkusu başladı bende.Sancılar var ara ara sanırım ondan artık.Şimdiye kadar bir şikayetim yoktu.Ama artık başladı yavaş yavaş.
Allahım hayırlısıyla doğurup bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.

ahhh ahhh aynen artık üstümdeki kıyafetler su gibi oluyo zaten bel ağrıları falan derken uyku yok bize :((

Canim fazla zamanında kalmamis bir gayret hazırlıklarını tamamla bence . Ama ilk once neyi nerden alacağını kararlastirki birde onun icin yorma kendini . Bebek icin ben 2 tane hastane çıkışı koydum biri tam takım digeri 5 parçadan oluşuyor . Haricinde kısa kollu badi ve patikli alt koydum. Sende benim gibi yapabilirsin.

evet canım bence de artık tamamlamam gerek de.... yapamıyorum bugün park yatak almaya gidicez kısmetse bakalım bikaç bişey alırım sanırım... önerine kulak vereceğim:34:

BEBEK

1. 2 tulum,4 kısa kol çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi,1 kolsuz çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi
2. 3 çorap
3. 2 eldiven-şapka
4. Yan yatış yastığı
5. Mama(ne olur ne olmaz-süt gelmezse vb)
6. Biberon 3 tane-4 küçük süt saklama şişesi(lansinoh aldım)
7. Prima premiumcare 1 nolu bez
8. Islak mendil(unibaby)
9. Pişik kremi
10. 2-3 battaniye
11. Pratik alt açma
12. Beşiğe sermek için temiz bir örtü
13. Ana kucağı
14. Ağız mendili
15. Süt için kaşık
16. Çıkışta anakucağına örtmek için tülbent

ANNE
17. Çorap(o sıcakta üşürmüyüm bilmem)
18. Terlik
19. Göğüs pompası
20. Göğüs pedi
21. Göğüs kremi
22. Foto Makine-Şarj-Pil-Hafıza kart-Cep tel-şarj
23. Hasta bezi-ped
24. Su ısıtıcı
25. Emzirme atleti
26. 3 gecelik
27. 1 pijama
28. Sabahlık
29. Lohusa tacı
30. Makyaj malz-tarak-ayna-diş fırça-macun
31. Aile cüzdanı
32. Nüfus cüzdanı
33. 5-6 tane iç çamaşır veya kullan at çamaşır
34. Sıvı sabun
35. 4-5 temiz poşet
36. Saç maşası
37. Yastık kılıfı, çarşaf
38. Islak mendil-havlu kağıt
39. Çıkış için lacivert elbise
40. Gebelik takip dosyası
41. Parfüm
42. Süt artırıcı çay
43. Havlu
44. kolonya

bu benim çantam canım çoğu gitti azı kaldı

muffinnn bitanesin sağol listeye ihtiyacım vardı:38:

Allah hepimize güç versin kızlar tek başına çok zor oluyor herşey gözümde büyüyor benim yaaa... napıcam ben böyle...

BEBEK

1. 2 tulum,4 kısa kol çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi,1 kolsuz çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi
2. 3 çorap
3. 2 eldiven-şapka
4. Prima premiumcare 2 nolu bez 10 tane
5. Islak mendil
6. Pişik kremi
7. 2-3 battaniye
8. Pratik alt açma
9. Ana kucağı
10. Ağız mendili

ANNE
1. Terlik
2. Göğüs kremi
3. Hasta bezi-ped
4. 2 pijama takımı
5. Lohusa tacı
6. 2-3 tane iç çamaşır veya kullan at çamaşır
7. Islak mendil-havlu kağıt
8. Çıkış için elbise
9. Parfüm

bu da benim çantam :emir_bebek::9:

Bebiş gelıo olabilir dikkat et dr.unu ara bence

ağrımda var belimde kasıklarımda ama çok hafif gelip gelip gidiyorlar 2 gündür soğuk soğuk terliyorum
perşembe randevumum bakalım hiç olmadı yarın giderim

bana da göbeğin aşağıda diolar yaklaşık 3 haftadır falan bu halde geziniyorum
ya yolda yada iş yerinde doğurıcam :))
bu arada ben 3 hafta beklersem çocuk 10 aylık olur sanırım :37::37:

kızlar inşallah sütümüzde bir sorun çıkmaz yeter ama olurda yetmezse hangi mamalardan vermeyi düşünürsünüz,birde o var :26:

tatlım ben sma aldım internette çok yerde okudum forumlarda vb.dr ların çoğu önermiş bayanlara.benim arkadaşım da kullandı kaliteli bir markaymış.

bilmniyorum kii :S:S arasammı anneme sorayım :S

bence ara cnm suyun hafif geldiyse korkma ama hafif hafif gelip bebeğin suyu azalabilir. Nişan gelmiş olsa onda bekleyebilirsin nişandan sonra bi kaç gün içinde doğum olur diyorlar sen ara dr.unu için de rahat etsin bize de haber ver bak merak ettim

Back
X