Sancilar cikti derken sen hissetmiyormusun. Hissetmiyorsan masallah sana. Hayirli haberlerle gel insallah1*5 cm açılmam varmış sancılar çıktı yarın gel ultrason da bakayim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancilar cikti derken sen hissetmiyormusun. Hissetmiyorsan masallah sana. Hayirli haberlerle gel insallah1*5 cm açılmam varmış sancılar çıktı yarın gel ultrason da bakayim dedi
ınşallah aminayyy hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inşallahh :):)
ağrın sancın çok mu canım??
slm hatun larr, ve bebişlerii , nasıl herkesle ara ara baktım ama yeni eklenen doğum yok sanırım, ben kendimi yordum galiba dün akşşam son gaz sosyalleşme çabası ile (daha sonra gezemiyceğiz ya :)) turkcel in açık hava sinemasına bilet almıştık , oraya gittik , film izlerken değilde dönüş sorundu yaa araç bulana kadar,, ııığ , sonra niyeyse bana bugün bir enerji geldi, yada düşün düşün ne nasıl olucak derdi ile, mutfak dolaplarını bayağı bir ayrıntı ile temizledim , dün de banyoya girip dolapları temizlemiştim,duvalarını da silmiştim. halılarım da geldi ama açmadım hem sıcakta hiç cazip gelmiyor hemde son temizlik ten geçer öyle,,hatta bana kalırsa doğum yaparım eve gelir halıları öyle sererim , ve ciddi çok güzel temizlenmiş, benimkiler shagy idi , böle bir kabarmışş, ooooooo mis
şimdi de ayaklarım ağrıyorrrrrrrrrrr
![]()
biirde ben hastane çantasına biberon , pişik kremi, mama, süt arttrıcı çay vb.şeyler koymadımsizin çantalara konulanları okudukça kafam karışıyor :44: ama bir yandan da iyi oluyor
![]()
Poyraz la birlikte öpüyoruz sizleriii..........
gözün aydınnnnnn..... nihayet baslamıs dogum belirtilerin sevınmıssındır sanırım1*5 cm açılmam varmış sancılar çıktı yarın gel ultrason da bakayim dedi
canım bız 70e 110 aldık.60 a 120 olanlar sallanırken tak tuk tak tuk ses cıkartıyormus.malum apartman hayatı sorun olmasın dedık.satan magazalarda hep 70 e 110 onerdı.Park Yatak alan arkadaslar acaba hangi boyutları aldılar. Sadece netten baktıgım için emin olamıyorum hangis daha kullanışlı?
70-110 mu yoksa 60-120 mi daha kullanışlı acaba?
canım ılkkez duydum ama bas assagı duran bebeklerın pozısyonu genellıkle sırt solda eller ayaklar sagda olurmus..umarım kolay ve saglıklı bır dogumun olurkızlar bugün doktor kontrollümüz vardı herşey yolunda kızım baş aşağı duruyo en normal doğum düşünüyorum deyince doktorum bebeğin sırtı sol tarafında senin doğumun kolay olur dedi sırtı sağda olan bebekler zor doğar dedi bunu daha önce duyan var mı çok merak ettim :)
ınşallah aminayyy hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inşallahh :):)
ağrın sancın çok mu canım??
bende mama, süt artırıcı şeyler falan koymadım. zaten bebekler doğar doğmaz 2 gun boyunca hiç sütümüz gelmese bile durabilecekleri şekilde doğuyormuş. illaki de gerekirse bi koşu alıverir kocalar napalım. hastane eve 5 dk, alışveriş merkezleri hastaneye 2 dk....boyle olmayanlar tedbirli davranıp herşeyi koyuyor olabilir. hatta benim gittiğim hastanede hastane çıkışını bile vermiyorsun ellerine, onlar kendi hastane çıkışlarını giydiriyorlar bebeğe. bebeğin altını falanda gelip her defasında kendileri temizliyorlarmış
![]()
Ne kadar benimsersiniz bilmiyorum ama ilk sıpamı kırkına kadar zeytinyağıyla yağladık biz, hala cildi ipek gibidir maşallah okşamaya doyamam kuzumu. Baştan çok itiraz ettim, mis kokulu bebe yağları dururken bununla mı yağlanır diye ama annemin vardır bir bildiği diye razı oldum. Ama ısıtılması gerektiğini burada okudum, bu sefer ısıtıp süreriz :)
Her akşam yağladık, zaten hemen emiyor vücudu, iki tane takımı da geceleri giydirdik sürekli, onlar yağlık takımlarımız oldu, zaten sabaha yağın kalıntısı bile gidiyor :)
hangi hastane hangi ilseninkisi, oraya geliyim bennn , hiç sevmiyoruum fazla bişiler taşımayı , tatilimide bir parmak arası terlik bir babet le geçiririm ben
ben daha ebelerle felen görüşmedim yada doktororda soramadım ne getirelim diye, kararsızlık birazda ondan ,
bir şey daha sorucağım hatunlar aklıma takıldı , sütü en çok su arttırır diye okudum hep , ee bu çay ne için :26:
datlum içinde vitamin ve bitkiler var sanırım onların etkisiyle sütaş ineğine döndürüyor sütsüz anne adayını.artık mö leriz hastanede.![]()
Sancilar cikti derken sen hissetmiyormusun. Hissetmiyorsan masallah sana. Hayirli haberlerle gel insallah
Sancilar cikti derken sen hissetmiyormusun. Hissetmiyorsan masallah sana. Hayirli haberlerle gel insallah
EMZIKLI-50-ADET-BEBEK-SEKERI-35-TL__60242081_0.jpg 87.9 KB (Kilobyte)
BUYUK-EMZIK-BEBEK
hangi hastane hangi ilseninkisi, oraya geliyim bennn , hiç sevmiyoruum fazla bişiler taşımayı , tatilimide bir parmak arası terlik bir babet le geçiririm ben
ben daha ebelerle felen görüşmedim yada doktororda soramadım ne getirelim diye, kararsızlık birazda ondan ,
bir şey daha sorucağım hatunlar aklıma takıldı , sütü en çok su arttırır diye okudum hep , ee bu çay ne için :26:
EMZIKLI-50-ADET-BEBEK-SEKERI-35-TL__60242081_0.jpg 87.9 KB (Kilobyte)
BUYUK-EMZIK-BEBEK
selam annişlerrvar mı yeni gelişmeler dünden beriiiii ???
biz dün akşam kontroldeydik yine, çok şükür herşey yolunda, dr umun rahatlığı da ayrıca öldürecek beniiiiii..
yine doğumdan konuştuk biraz, eşim hastanede çok uzun sürermi sancı çekmesi falan diyince dr um kaç cm açıklıkla geldiği çok önemli dedi, ben de o yüzden sancılarımı evde çekip artık son anda gelmeyi düşünüyorum dedim, bu sefer o da en güzeli o zaten ben de seni buna alıştırmaya çalışıyorum yoksa sancıların başlamış ama böyle hafiften hafif sancı çekmen yavaş yavaş açılmanın olması çok iyi olur dedi
merhaba kıslarr.. bugün kontrolüm vardı nst de hareketleri yavas cıktı biraz da suyumda azalma varmıs. bebek kanala girmemis daha persembe bi daha bakalım girmemisse cuma sezeryan düsünüyo. ben de yarın baska bi dr a gideceim.. bu hafta girmesse zor girer dciyor. sizin bebekler ne alemde??
canım senin bebis kanala girmismi?