• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar
ben bu saatten sonra doktorumu degıstırme kararı aldım daha dogrusu bazı aksılıkler cıktı mecbur kaldım
ve yenı dr um 90 km uzakta baska bır ılde
hakkımda hayırlısı olsun
cumartesı gıdıyoruz hem tanısmaya hem görusmeye kontrole
ınsallah memnun kalırım ve normal dogum yapabılırım
1-2 saat ıcınde dogurmam heralde sancım gelırse dımı
bakalım dr ne dıyecek

gunaydın kızlar
ben bu saatten sonra doktorumu degıstırme kararı aldım daha dogrusu bazı aksılıkler cıktı mecbur kaldım
ve yenı dr um 90 km uzakta baska bır ılde
hakkımda hayırlısı olsun
cumartesı gıdıyoruz hem tanısmaya hem görusmeye kontrole
ınsallah memnun kalırım ve normal dogum yapabılırım
1-2 saat ıcınde dogurmam heralde sancım gelırse dımı
bakalım dr ne dıyecek

canm son dakikada doktor değiştirmek büyük cesaret.
inş gittiğinde herşy içine sinerde memnun kalırsn.
sancn gelse bile 1 saatin yolda geçmesi bence güzel açılman artar iyice gidene kadr:9:
hem demiyolarmı normal doğum isteyenler evde sancılarını çeksinler hemen gitmesnler hast. diye..

inanmıyorummm yaaaaaa aybur doğum mu yaptı.
Canm benm sağlıkla büyütsn kuzusunu inş.
Darısı başımıza:nazar::emir_bebek:
bir de aydur diye biri vardı.o mu acaba.biri bizim aybur biri de sonradan katılan aydur isimli kişi.hangisi ki
bir de elendil doğumdan sonra masaj yapmayı kasdediyor canım.karışıklık olmasın.

slm arkadaşlar
nasılsınız, hava çok sıcak ya :37:
Bende allah izin verirse bu hafta sonu oğluşumun cicilerini yıkayıp ütüleyeceğim
birde arkadaşlarhem kendimiz hemde bebek için ayrı iki çanta mı yaptınız yoksa tek çantaya mı koydunuz
(bebeğin ilk giyeceğini bir poşete koyup mesela )
ben kendime ve bebeğe 2,5 çanta yaptım.bir de hemşirelere doğuma girmeden 1 poşetini vericem.bezi ayrı koymuştum.cologne gibi aynı poşete atayım iyi fikir

muffinciğim revolouction da mı doğum yapıcak ne zaman ben kaçırmışım yahu onu:44: Aybur da hiç bahsetmiyordu demek ki bir anda oldu inşallah kolay olmuştur:49:darısı bizlere...
canım revolocıon dün öyle yazmıştı yanlış mı hatırlıyorum

bir de kızlar hemşirelere vereceğim hastane çıkışı patikli pantolon şeklinde altı.üstüne bir de çorap mı giydirilecek.yanıma aldım gerçi de

$DSCF7385.webp $DSCF7387.webp $DSCF7392.webp $DSCF7393.webp $DSCF7400.webp $DSCF7403.webp $DSCF7404.webp $DSCF7406.webp $DSCF7408.webp $DSCF7409.webp $DSCF7410.webp :49:

oleyyyyyyyyy

bir zil çaldı bir baktım aaaa kargo:)

şekerimiz geldiiiiiiiiii,çok güzel olmuş,açıp görünce çok duygulandım yaaaaaaaaaaa:)

güle güle dağıt canım oğlun da kokoş olacak.benim kızımın da hastane çıkışı gs store dan.aileler anlaşır takım açısından.ee benimkii de kokoş.şimdiden tokaları 1 yaş elbiseleri bile hazır.verdim gitti:52::52:

dereotu ve incir dedi saraçoğluuu.duuurrr ondan mı eşim incir aldı bana geçen.etinden sütünden yününden demekk:52::52::52:

kızlar helva en iyi gelen şey diyorlar. aklınızda olsun. deneyenlerde yada nette önerenlerde hep helva diyorlar. heer gün mutlaka
yenirse gözle görülür ciddi artış yapıyormuş. ayrıca bol su tüketimine dewam. bilg.

canm son dakikada doktor değiştirmek büyük cesaret.
inş gittiğinde herşy içine sinerde memnun kalırsn.
sancn gelse bile 1 saatin yolda geçmesi bence güzel açılman artar iyice gidene kadr:9:
hem demiyolarmı normal doğum isteyenler evde sancılarını çeksinler hemen gitmesnler hast. diye..

salı aksamı gözume uyku gırmedı
ama doktorum buyuk ıhtımalle doguma gıremeyecegını söyledı (hastanenın aldıgı karara göre o an hangı dr varsa o yaptırıyormus her dr un gunu varmıs ve bunu bıze yenı söyluyor:47::47:)
zaten burdakı devlette normal dogumu dusunmuyordum korkuyordumda ıyıce tırstım

en azından sımdıkı dr u tavsıye uzerıne gıdıyorum bıraz uzak ama olsun dedıgın gıbı 1 saatı yolda gecer hastaneye gıdınce hemen cıkıveır oglum:1:

günaydın kızlar :49::49::49: size güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün :16: çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu :nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim :46:

ooooo bi bebekte daha katıldı aramıza demek maş. :nazar: allah nazarlardan saklasın :nazar:

saol canım dasırı başına:)))

sorma yaaa ayak ayak diye diye ayaklarımm benimm,kokmuyo kız:))

hay senin ayaklarına ya sus kızım zaten bebek midemin üstüne oturmuş saolsun kalkamıo da kuzum :50:sürekli öğğğ öğğğ moddayım bir de koku moku diyorsun:20:

çok şekerler sağlıkla büyüsün Ege bey...:nazar:

güle güle dağıt canım oğlun da kokoş olacak.benim kızımın da hastane çıkışı gs store dan.aileler anlaşır takım açısından.ee benimkii de kokoş.şimdiden tokaları 1 yaş elbiseleri bile hazır.verdim gitti:52::52:

saol şekerr sorma kokoş erkeğim benim:))) ooooooooo bu bi evlilik teklifimi hahahaha:))

günaydın kızlar :49::49::49: size güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün :16: çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu :nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim :46:

Ayyy ne güzel bir habr sabah sabah.Allah analı babalı büyütsün.Allah uzun ömürler versin..

saol şekerr sorma kokoş erkeğim benim:))) ooooooooo bu bi evlilik teklifimi hahahaha:))

kokoşluktan zarar gelmez.benim 1, kızın 1,5 valizi var.kapı süsünü bile aldım.ihtiyacı bitmiyor hiç.sabah sabah kızımın kreasyonlarını paylaşayım sizlerle pampişler COŞTURDUNUZ BENİ EN SEVDİKLERİMİ EKLEYİM DEDİM.AİLELER GS LI OLUNCA BEŞİĞİNİ KERTERİZ DEDİMDİ.

$160120111061.webp $160120111062.webp $160120111064.webp $160120111065.webp $160120111066.webp $160120111068.webp $160120111069.webp $160120111070.webp $160120111071.webp $160120111072.webp $31012012888.webp $zz.webp $160120111067.webp $160120111073.webp

Son düzenleme:
Back
X