Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeker çok şeker olmuş cnmgözün aydın bızımkıde bugun gelıcek
![]()
hadi gözün aydın canım ayaklarına da kavuştun sonunda
![]()
gunaydın kızlar
ben bu saatten sonra doktorumu degıstırme kararı aldım daha dogrusu bazı aksılıkler cıktı mecbur kaldım
ve yenı dr um 90 km uzakta baska bır ılde
hakkımda hayırlısı olsun
cumartesı gıdıyoruz hem tanısmaya hem görusmeye kontrole
ınsallah memnun kalırım ve normal dogum yapabılırım
1-2 saat ıcınde dogurmam heralde sancım gelırse dımı
bakalım dr ne dıyecek
bir de aydur diye biri vardı.o mu acaba.biri bizim aybur biri de sonradan katılan aydur isimli kişi.hangisi ki
inanmıyorummm yaaaaaa aybur doğum mu yaptı.
Canm benm sağlıkla büyütsn kuzusunu inş.
Darısı başımıza![]()
ben kendime ve bebeğe 2,5 çanta yaptım.bir de hemşirelere doğuma girmeden 1 poşetini vericem.bezi ayrı koymuştum.cologne gibi aynı poşete atayım iyi fikirslm arkadaşlar
nasılsınız, hava çok sıcak ya
Bende allah izin verirse bu hafta sonu oğluşumun cicilerini yıkayıp ütüleyeceğim
birde arkadaşlarhem kendimiz hemde bebek için ayrı iki çanta mı yaptınız yoksa tek çantaya mı koydunuz
(bebeğin ilk giyeceğini bir poşete koyup mesela )
canım revolocıon dün öyle yazmıştı yanlış mı hatırlıyorummuffinciğim revolouction da mı doğum yapıcak ne zaman ben kaçırmışım yahu onu:44: Aybur da hiç bahsetmiyordu demek ki bir anda oldu inşallah kolay olmuşturdarısı bizlere...
dereotu ve incir dedi saraçoğluuu.duuurrr ondan mı eşim incir aldı bana geçen.etinden sütünden yününden demekk![]()
canm son dakikada doktor değiştirmek büyük cesaret.
inş gittiğinde herşy içine sinerde memnun kalırsn.
sancn gelse bile 1 saatin yolda geçmesi bence güzel açılman artar iyice gidene kadr
hem demiyolarmı normal doğum isteyenler evde sancılarını çeksinler hemen gitmesnler hast. diye..
banio yapı market var cnm burda oradan aldık fıyatıda gayet uygunlamba-abajur nerden aldınız cnm?
günaydın kızlarsize güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün
çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu
allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim
![]()
ooooo bi bebekte daha katıldı aramıza demek maş.allah nazarlardan saklasın
![]()
saol canım dasırı başına:)))
sorma yaaa ayak ayak diye diye ayaklarımm benimm,kokmuyo kız:))
güle güle dağıt canım oğlun da kokoş olacak.benim kızımın da hastane çıkışı gs store dan.aileler anlaşır takım açısından.ee benimkii de kokoş.şimdiden tokaları 1 yaş elbiseleri bile hazır.verdim gitti![]()
hay senin ayaklarına ya sus kızım zaten bebek midemin üstüne oturmuş saolsun kalkamıo da kuzumsürekli öğğğ öğğğ moddayım bir de koku moku diyorsun
çok şekerler sağlıkla büyüsün Ege bey...![]()
günaydın kızlarsize güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün
çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu
allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim
![]()
saol şekerr sorma kokoş erkeğim benim:))) ooooooooo bu bi evlilik teklifimi hahahaha:))