• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlaar nasılsınız, 2 gündür fenayım, bel ağrısı ve kasık ağrısı kötü oluyor.
Bugün kafamı kaldıramadım yataktan, ayrıca yatak su gibi olmuş, ilkkez bu kadar terlemişim, doktoru aradık.
Hemen tansiyonunu ölçtür dedi, sağlık ocağına gittik çok düşük çıktı, dinlen ve bol su iç dediler.
Şuanda da belim ağırıyori nedense sıkıldım ben yaa :(
Oğlum gelsin istiyorum artık :(

Kızlar sezeryan yasası geçti mi onaydan yoksa hala onay mı bekliyor.eğer öyleyse fiyatlar da değişir.benim normal ve sez. Arasında 50-100 tl bir fark vardı bu tasarıdan önce.ama sonrasında ne olur bilemem.500 dü biri öteki de 550 idi sanki

merhabalar; pazartesiden beri her sabah hastahanedeyim, hafta sonu ayaklarımdaki şişlik kaval kemiğime yayılınca hemen acile gitmiş ve preeklampsiden şüphelenmiştim.
24 saatlik idrar testimde protein 300 çıkınca preeklampsi başlangıcı tanısı kondu; henüz tansiyonumda yükselme olmadı..

bebek 3500 gr, sancılarım 100; plesenta sağlam, su iyi, bebek hareketleri düzgün, çatı muayenesi yapıldı pelvis geniş doğum yapamamam için hiçbir sebep yok. Aslında teknik olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen bebek bir türlü kanala girmiyor ve boş sancılarım rahim içi basıcı arttırıyor.

Doktor salıya kadar bebek inmezse beni sezeryana alacağını söyledi.. kararsız kaldım

fikri olan??? bu bebek nasıl iner yahu!!!

Ablamda gebelik zehirlenmesi yaşadı,protein,şişlik,yüksek tansiyon şikayeti. 2 hafta kadar hastanede yattı gözetim aldındaydı,ama durumu ciddileştiği için 33. haftada sezaryanla bebeği adlılar 2100 grmdı. doktorun kararı doğru,çünkü bebeğe bir zararı yok sana zararı olduğu için tehlikeye girdiğinden dolayı sonlandırıyolar gebeliği.

Kızlar sezeryan yasası geçti mi onaydan yoksa hala onay mı bekliyor.eğer öyleyse fiyatlar da değişir.benim normal ve sez. Arasında 50-100 tl bir fark vardı bu tasarıdan önce.ama sonrasında ne olur bilemem.500 dü biri öteki de 550 idi sanki

Doğum fiyatlarında değişme yok diye biliyorum, sadece istek üzere yapılan sezeryanı sgk karşılamıyor.
Benim gittiğim hastanede fiyatlar aynı...

Ablamda gebelik zehirlenmesi yaşadı,protein,şişlik,yüksek tansiyon şikayeti. 2 hafta kadar hastanede yattı gözetim aldındaydı,ama durumu ciddileştiği için 33. haftada sezaryanla bebeği adlılar 2100 grmdı. doktorun kararı doğru,çünkü bebeğe bir zararı yok sana zararı olduğu için tehlikeye girdiğinden dolayı sonlandırıyolar gebeliği.

Canım bendende yarın için kan istediler, sebebi ne olabilirki.
Tansiyonum çok düşük çıktı, gebelik zehirlenmesi falan olmaz dimi?
Çünkü şişlikte var...

benim hastanedede değişmedi tasarıdan sonra

Doğum fiyatlarında değişme yok diye biliyorum, sadece istek üzere yapılan sezeryanı sgk karşılamıyor.
Benim gittiğim hastanede fiyatlar aynı...

Canım bendende yarın için kan istediler, sebebi ne olabilirki.
Tansiyonum çok düşük çıktı, gebelik zehirlenmesi falan olmaz dimi?
Çünkü şişlikte var...

idrar istemedilerse sanmıyorum ben. kanın daha önceden düşükse tekrar bakmak için istemiş olabilirler. şişlik abartımı,elde ayakta bileklerin yüzün ablamda aşırıydı.

yeşilimsi canım bak benim eşimde orada doğur diyordu şimdi hatırladım memnunmusun hastanenden doktorum iyimi fiyat oğrenirsen banada yaz olmazmı

yeşilimsi canım bak benim eşimde orada doğur diyordu şimdi hatırladım memnunmusun hastanenden doktorum iyimi fiyat oğrenirsen banada yaz olmazmı

olar tatlım yazarım.

Ben başından beri oraya gidiyorum Muhabbet hanım var çok tatlı b bayan,memnunum kısmtse orda doğurtçak beni:)

Benim de Sultan Hanım :)) En küçük paketi bir albüm veriyorlar içinde 20 tane basılı fotoğrafla birlikte ve baskıya hazır şekilde 150 tane fotoğraf ve aynı fotoğrafların siyah beyaz versiyonlarını veriyorlar bu paket 400 tl

fiyatı makulmuş.olmadı bende isteyebilirim

canım sen ne pekmezi içiyosun ? Bende her sabah 2 yemek kaşığı kara dut pekmezi yiyorum :44:
Eylül hanımın güzel annesiiii..
keçiboynuzu pekmeziydi benm yediğim ama bitirdim :27:
dut pekmezine geçtim şimdi.
keçiboynuzu 1 haftada 250 gr aldırdı kızıma,
inş dut pekmezide işe yararda ptesi mutlu dönerm kontrolden..

Eylül hanımın güzel annesiiii..
keçiboynuzu pekmeziydi benm yediğim ama bitirdim :27:
dut pekmezine geçtim şimdi.
keçiboynuzu 1 haftada 250 gr aldırdı kızıma,
inş dut pekmezide işe yararda ptesi mutlu dönerm kontrolden..

ay inşallah yaramıştır canım bebişler kilo alsın diye yemediğimiz şey kalmadı ben pekmezi ağzıma sürmüş insan değildim şimdiye kadar :37:
benimki de bitmek üzere ondan sonra tahin pekmeze geçicem :1:

ay inşallah yaramıştır canım bebişler kilo alsın diye yemediğimiz şey kalmadı ben pekmezi ağzıma sürmüş insan değildim şimdiye kadar :37:
benimki de bitmek üzere ondan sonra tahin pekmeze geçicem :1:

canm yemek zor olur pekmezi kaşıkla..kıvamı koyu ya yutamam herhalde.
ben bardağa 2 parmak kadr pekmez koyuyorm üzerine güzelce soğuk suyu ekliyorm
sonrada fondiiiiiiiipppp :27:

Back
X