ayy cnm aynı düşünce bendede var hadi ramazanmııı bayrammı bayram sonrasımı ee fıstıkların keyfine kalmışgünaaaydıın hayırlı ramazanlar herkeseebakalım benim kızım ramazandamııı bayramdamıı yoksaa bayram bitimimi gelmeyi tercih edecek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm aynı düşünce bendede var hadi ramazanmııı bayrammı bayram sonrasımı ee fıstıkların keyfine kalmışgünaaaydıın hayırlı ramazanlar herkeseebakalım benim kızım ramazandamııı bayramdamıı yoksaa bayram bitimimi gelmeyi tercih edecek
![]()
sederkcim yukarı bak attım.bu araada benimkinin sözde beldesteği gibi bişey vardı içinde ama üfürüktendi.düzleştirdi baya.boyun desteği de olması güzel.içinden emniyet kemeri geçmesi de.senin dünkü yolladığın sitedeki kazık bence.emniyet kemeri geçmiyor ondan alma.aynı fiyata bunu al derim.
yok canım canını sıkma bazen saçma sapan şeyler yazabiliyor çok önemseme oku geç ve unut
canım günaydın hayırlı ramazanlar dün ben Hande hanımla görüştüm çok cici cana yakın bir hatun kendi web sitesinden(Hande Ürkmez) bir görüş istersen telini vs alıp benim eşim sürpriz yaptığı için tüm görüşmeleri o yaptı teli de eşimde kaldı haliylebirkaç arkadaşım da düşünüyor dedim (içinde sende dahil
)mutlaka birşeyler yaparım dedi bilgine...
tatlım şimdi ona bakıyordum netten ya merakla bekliyorum
günaydın Pepik'cim yahu daha temmuzdayız patır patır gidiyor millet Allahtan kötü haberler gelmiyor maşallahbakalım bizler ne zaman doğuracağız ben okudukça haber aldıkça su halden kendimi alamıyorum
![]()
![]()
Keske şu iki gun icinde dogurabilirsin denebilseydi. Belirsizlik cok kotuymus gercekten. Helede temmuzun yarisinda dogum haberleri almaya baslamisken. Artik heran olabilir die bi psikoloji sardi beni.ew temiz olsun ben temiz olim disari ciksam suyum pat die gelirmi.... Ayyyy ne cok stres altindayiz:44:
bende bugün evi silip süpürüp toz alma planları kuruyordum şimdi![]()
günaydın annişlerrhayırlı ramazanlar herkese... ahh içim gidiyor ama oruç tutamadımmmmmm
bugün yine felaket sıcak burası, Allah yardımcımız olsun..
bu arada dün gece anladım ki bebişim geldiğinde bu ay çok zor gececek çünkü sağolsun ramazan davulcumuz sanki evin içinde çalıyoreminim her gece oğlum da ona çığlık çığlığa ağlamalarıyla eşlik edecek
![]()
sederkcmm iyi cesaret walla sendeki..
ben dört gözle annemleri bekliyorm.
toz neysede sil süpür çok zor benm için..:26:
neyseki ptesi burda annemler![]()
günaydın annişlerrhayırlı ramazanlar herkese... ahh içim gidiyor ama oruç tutamadımmmmmm
bugün yine felaket sıcak burası, Allah yardımcımız olsun..
bu arada dün gece anladım ki bebişim geldiğinde bu ay çok zor gececek çünkü sağolsun ramazan davulcumuz sanki evin içinde çalıyoreminim her gece oğlum da ona çığlık çığlığa ağlamalarıyla eşlik edecek
![]()
demmir-caaannnn senin doğumuna 10 gün kalmş..
doğum çizelgeni görünce heyecanlandm.
Allahm bi alsaydk şu sıpaları kucaklarımıza
son günler zor geçiyomş gerçkten..
evet canım hayırlısıyla bir atlatsaydık,
valla günler yaklaştıkça benim sakinlikten eser kalmamaya başladı, heran ağlamaya hazır ve nazırım
kendime bile çaktırmıyorum ama galiba bayaa korkuyorum:18:
Kızlar dün bel ağrısıyla acile gittim.nstde çok az sancım çıktı. Kum döküyormuşum. Doktor böbreklerimede baktı sağolsun herhangi bi sorun çıkmadı.Benim ilki sezeryan olduğu için normal doğuramam o yüzden sancılardan korkuyorum.Birde orda başka hamileleri gördüm karınları benimkinin 3 katı falandı doktor siz güzel bi hamilelik geçirmişsiniz karnınız ufak diye üzülmeyin kilonuz az olduğu için böyle dedi ama benim karnım onların yanında 5 aylık gibiydi.Bebişim iyi durumda erken doğum yapma ihtimalim hala var.Hayırlısıyla kurtulsaydık bi...![]()