sen salı gunumu gidecen gideceksen oğuz beye gurusuruz belki bide saat kaç gibi gideceneylem oğuz beyden randevvu aldım salı gününe verdiler
çarşamba hastanede olmıcakmış bilgin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen salı gunumu gidecen gideceksen oğuz beye gurusuruz belki bide saat kaç gibi gideceneylem oğuz beyden randevvu aldım salı gününe verdiler
Sezeryanin hiç lafı edilmedi. Zaten ikinci doğumum olacak insaallah . İlki normaldi inssaallah buda normal olur
Benim bebeğim iri o yüzden beklemiyor doktorum. Her kontrolde kadın korkuyor . En son Çarşamba gunu gittik 4.156 gr dıtam tosun yani
nasil doguracaksam
Sagol canim insaallah seninki de kendi gelir de suni sancıyı çekmezsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inssallah
eylem oğuz beyden randevvu aldım salı gününe verdiler
Sezeryanin hiç lafı edilmedi. Zaten ikinci doğumum olacak insaallah . İlki normaldi inssaallah buda normal olur
bende hiç hoşlanmam emrivakiden cnm,ne diyeyim allah sabır versincanım çok sıtkın benim temizlik yaptığımı duyan kaynanamla kaynatam bugun gelip benim temizliğimi yapacaklarmıs ama ben istemiyorum ya onlar burdayken ben daha cok yoruluyorum haldur huldur iş yapıyorlar temizde yapmıyorlar onların arkasını topla bişeyler hazırla derken ben bitiyorum birde ben kafama gore dinlene dinlene yapıyorum kafama gore offf sağolsunlar ama birde insana sorsunlar musaitmisin diye belki ben bugun dinlenecem hamileyim sonucta boyle emrivakilerden nefret ediyorummm
sen salı gunumu gidecen gideceksen oğuz beye gurusuruz belki bide saat kaç gibi gidecen
cibinlik tüllerinizi ütülediniz mi?![]()
ben 5 gibi giderim anca eşim işten o saatte geliyor bensiz gitme diyor sağol sordugun için canımmçarşamba orda olmıcanı sölediler salı yada perşembe hangisini istersiniz dediler
bende beklemek istemiyorum zman kaybı olur benım için saat 1 buçuğa randevu verdiler
cibinlik tüllerinizi ütülediniz mi?![]()
yıkadık, ütüledik astık![]()
çok ciddiyim dolmuş durumdayım patlayacam hiç anlayıs yok eşim aramıs eylem bugun dinlenecek haftaya hallederiz illa yok biz gider yaparız o yatsın ya ben nasıl yatayım siz burdayken ben belki tv karsısında uzanarak dinlenecem ustum basım belki musait olmayacak şimdi giyin bekle offfffbende hiç hoşlanmam emrivakiden cnm,ne diyeyim allah sabır versin![]()
benimki daha gelmedi bakalım paketten nasıl cıkıcak ama sanki çokta ütülencek gibi bişey değil canım..
yıkadık, ütüledik astık![]()
demircanım yamanın odasının resimlerini görmedik ama bizzzz![]()
Benim bebeğim iri o yüzden beklemiyor doktorum. Her kontrolde kadın korkuyor . En son Çarşamba gunu gittik 4.156 gr dıtam tosun yani
nasil doguracaksam
Sagol canim insaallah seninki de kendi gelir de suni sancıyı çekmezsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inssallah
saol şeker,aynıymış demkki o 650 tl diyen kadını vurmak lazım:))![]()
valla bebiş annem istanbuldan aldı çarşamba gelirkene getircek bakalım ikea dan almıs ama görces bakalım nasıl bişeymişe gelsin artık:)) niye nasıl bişey ki düzmü tülü yavru?
sen hızlısın zaten democan:)) ben yıkadım ütüledim daha,halılarım gelsin o zaman ütüleyip odayı tamamlıycam diye düşündüm. zorlandınmı ütülerken
evet boş halini çekmiştimbugün çeker eklerim canım
e gelsin artık:)) niye nasıl bişey ki düzmü tülü yavru?
sen hızlısın zaten democan:)) ben yıkadım ütüledim daha,halılarım gelsin o zaman ütüleyip odayı tamamlıycam diye düşündüm. zorlandınmı ütülerken