• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryanin hiç lafı edilmedi. Zaten ikinci doğumum olacak insaallah . İlki normaldi inssaallah buda normal olur

anladım canım,genelde doktorlar 4 ve üstünü normal yapmıyor. ama iklici olduğu için olması yüksektir heralde. hayırlısı olsun bakalım.

Birde kızlar Allah nasip kısmet ederse doğumun baslangici ve bitiminde her evreyi sizinle paylaşmayı cok istiyorum. Hastaneden canlı yayın gibi :1:

Benim bebeğim iri o yüzden beklemiyor doktorum. Her kontrolde kadın korkuyor . En son Çarşamba gunu gittik 4.156 gr dı :nazar: tam tosun yani :1: nasil doguracaksam

Sagol canim insaallah seninki de kendi gelir de suni sancıyı çekmezsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inssallah

Ay maşallah:nazar: Benimkide öle olacak heralde.2 hafta önden gidiyor kilosu çünkü.4kg ı geçerse sezeryan yapıyor şimdi doktorlar.Sana da sez. yolu gözüktü sanorım.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

Sezeryanin hiç lafı edilmedi. Zaten ikinci doğumum olacak insaallah . İlki normaldi inssaallah buda normal olur

O arkadasımında ikinci, ilki normal olmustu bizde ona guveniyor diyoruz catına baglı falanda demedi normal olarak. kilo gittikce yuksek cıkıyor ama doktoru cok rahat bakıyor olaya ilk olsa farklı yaklaşabilirdi

canım çok sıtkın benim temizlik yaptığımı duyan kaynanamla kaynatam bugun gelip benim temizliğimi yapacaklarmıs ama ben istemiyorum ya onlar burdayken ben daha cok yoruluyorum haldur huldur iş yapıyorlar temizde yapmıyorlar onların arkasını topla bişeyler hazırla derken ben bitiyorum birde ben kafama gore dinlene dinlene yapıyorum kafama gore offf sağolsunlar ama birde insana sorsunlar musaitmisin diye belki ben bugun dinlenecem hamileyim sonucta boyle emrivakilerden nefret ediyorummm
bende hiç hoşlanmam emrivakiden cnm,ne diyeyim allah sabır versin :34::14:

çarşamba orda olmıcanı sölediler salı yada perşembe hangisini istersiniz dediler
bende beklemek istemiyorum zman kaybı olur benım için saat 1 buçuğa randevu verdiler
ben 5 gibi giderim anca eşim işten o saatte geliyor bensiz gitme diyor sağol sordugun için canımm

bende hiç hoşlanmam emrivakiden cnm,ne diyeyim allah sabır versin :34::14:
çok ciddiyim dolmuş durumdayım patlayacam hiç anlayıs yok eşim aramıs eylem bugun dinlenecek haftaya hallederiz illa yok biz gider yaparız o yatsın ya ben nasıl yatayım siz burdayken ben belki tv karsısında uzanarak dinlenecem ustum basım belki musait olmayacak şimdi giyin bekle offfff

benimki daha gelmedi bakalım paketten nasıl cıkıcak ama sanki çokta ütülencek gibi bişey değil canım..

e gelsin artık:)) niye nasıl bişey ki düzmü tülü yavru?

yıkadık, ütüledik astık:21::21::21:

sen hızlısın zaten democan:)) ben yıkadım ütüledim daha,halılarım gelsin o zaman ütüleyip odayı tamamlıycam diye düşündüm. zorlandınmı ütülerken

Benim bebeğim iri o yüzden beklemiyor doktorum. Her kontrolde kadın korkuyor . En son Çarşamba gunu gittik 4.156 gr dı :nazar: tam tosun yani :1: nasil doguracaksam
Sagol canim insaallah seninki de kendi gelir de suni sancıyı çekmezsin . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inssallah

canım hayırlısıyla sağlıkla doğsun.

saol şeker,aynıymış demkki o 650 tl diyen kadını vurmak lazım:)):33::33:

aniden akşam sancılansak dr gelir mi evden.özelde düşünüyrum ama dr um keyifçi biraz.iyi olduğunu biliyor ondan böyle

sen hızlısın zaten democan:)) ben yıkadım ütüledim daha,halılarım gelsin o zaman ütüleyip odayı tamamlıycam diye düşündüm. zorlandınmı ütülerken
valla bebiş annem istanbuldan aldı çarşamba gelirkene getircek bakalım ikea dan almıs ama görces bakalım nasıl bişeymiş :52:
evet boş halini çekmiştim :1: bugün çeker eklerim canım

ekle eklee merak neyin ettik biz :1:

Son düzenleme:

hiiiiiç zorlanmadım tatlım, sağolsun ablam ütüledi :9:

Back
X