kızlar eve geldik bugün çok şükür dikiş ağrım azaldı.dayanılmayacak bişey değil.dr korse al medikalden dedi.iyiki demiş.hemen başla dedi.3. gün kullandım doğrulup eğilmek çok kolay oldu.yalnız benim tavsiyem şerit şeklindeki cırtlı her bedene uyan korse alın kilot gibi olanı değil.hatta onunla uyudum tek sorunumuz emmede zorlanıyor.çenesi güçlü değil.süt az olduğu için ağlıyor sinirlenip bırakıyor.dr mama takviyesi dedi.günde 2-3 kez ama önce emzir dedi.bir de gazını alıp karnı tok uyutup yatağa koyuyoruz başlıyor 10 dk sonra ağlamaya.ben de az önce emzik verdim avent yenidoğan.kızlar sinidirimi kolaylaştırıyormuş bir de emmeyi öğrenir diye verdim.her ağladığında bişey yokken nedensiz kucağa almaya alıştırmayım dedim.siz ne yaptınız.dr ununz ne diyor emzik konusunda sormayı unutttum dr a.
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürlü olsun.
Emzik için ilk bir ay önermiyoruz dediler. Ben yeni yeni veriyorum. Bebişi de çok rahatlatıyor.
Kizlar benim kizim emzik tutmuyo ya farkli 5 tane emzik aldim tutmuyo
Tutmasi icin bir onerisi plan varmi?
Oğlum hiç almamıştı benim de. Pırt atıyordu. Onun için aldığm emzikleri kızım alıyor zevkle hem de. Chicco nun silikon uçlu minik bir emziği var en güzel onu emiyor. Uyuyunca çıkarıyor zaten.