• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, benim de uykum var ve başım ağrıyor :50: kızım gece mıkırdadı gece üçte gözlerini bir açtı yarım saate yakın salladım ancak uyudu sabah da 6 da ayaktaydı hem de ağlamaklı mızmız :2: benim koca çocukla aynı odada dahi yatmaz ben kızımın odasında çekyatta yatıyorum beyfendi çift kişilik yatakta tek başına :47:

günaydın kızlar, benim de uykum var ve başım ağrıyor :50: kızım gece mıkırdadı gece üçte gözlerini bir açtı yarım saate yakın salladım ancak uyudu sabah da 6 da ayaktaydı hem de ağlamaklı mızmız :2: benim koca çocukla aynı odada dahi yatmaz ben kızımın odasında çekyatta yatıyorum beyfendi çift kişilik yatakta tek başına :47:

Bunların hepsinş bi odaya kapatıp uyutsak sabaha kadar acaba turlu mızmızlanırlarmın yoksaa deli deliyi görünce çomağını saklar hesaaabımıı olur

Selam topikolarımmmmmmmmmmmm :3::3::3:

Altyandişler de geliyor , bizim evde festival havası hiç bitmiyor :118::118::118::124::124::124::111::111::111::8::8::8:

Bana da kahve , nooluyo ,ben de hakettim , sabaha kadar nöbetteydim uçuklu uçuklu :47:

uçuğun uçsun gitsin annem en kısa zamanda :16:
ah yanımda olsanız, siz 2 dk kokoşu öperken ben size ne kahveler ne çikolatalar daaaaaaaa nerdeee
gerçi bugünlerde gelmeyin benim ev seninkinden hallice
çamaşırlar valizler ıvır zıvır ıyyyyyyyy
lan bekar evine çocukla gitmek de zor ha
cam rendesiydi zırtıydı pırtıydı herşeyi koyuyom mecburen :52:

Günaydın herkese:16: Havada kapalı ama sanırım şimdilik böyle açar gibi duruyor:8: Bugun temizlik yapcam nede mutluyum oh:8:

Dün kızı banyo yaptırırken küvete gözünü çarptı :5:kızımın göz altı şiş ve morarmış yavrum ya:50:
Geçmiş olsun canım. Sabahta benim ki yataktan uçtu. Halı falanda yoktu.:43: Ben düşsem benim bile heryerim acır. Rabbim onları ona göre yaratmış çok şükür.
Gunaydin ahaliiiii

Cnm yaa gecmis olsun.kiyamam kucuk kuzuya. Eskiden ekmek cigneyip koyarlardi aklima geldi simdi:1:
Pepikcim senin bir işin varmış tam çözemedim geçmişi tam okuyamadımda:10: Ondan sana kolay gelsin. Rabbim yardımcın olsun.
Gunaydin sekerler biz geldikk zannetmeyin bu saate kadar uyuduk :)
Alsenim gecmis olsun yarina bisiyi kalmaz prensesin artik o kadar hareketliler ki bi yerini tutsan diger tarafi carpiyor sipalar
pepikoyla tatliskomm anliyorum sizi bazen ben de bagiriyom dayanamayip onlar da bana bagiriyor sinra ya hep beraber agliyoruz ya da gulme krizine giriyoruzz :))
Hem bi de ben de 2+6 senelik evliyim len
Şenaysen sana herzaman kolay gelsin:10:
BAktım baktım , güzelmiş :46::46::46:
İriscim taşındın galiba sonunda:10: Sana hangi iş dayanır :9: Yeni evinizde mutlu, huzurlu günler görün inşallah. Kıpır kıpır :32:
iriscan sen minik wavy albümünü gördün mü :8:
Duur, bende bende :10:

Anamgillere uçak bileti alıp geliyom , 5 dak. müsaade :16:

Günaydın dicem ama öyle uykum varki. Suan içime şeytan girdi su oğlanı Allah bana bigün deli kuvveti versede ayağımdan tavana fırlatsam çiğ köfte gibi yapışsa oraya (cok uykum var saçmalıyırum mağzur gör wavyy)

Bnde ayni durumdayim cnim sabaha krsi yttim yattigim gibikiz klkti emzirip yttim oglnuyndi suttunu verdim gidip biberonu yikaym dedim gzler kpali gidiyrdum kafami dolaba carttim kafam sisti morardi smdide kynim gelecekmis :56:

alsen, senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
herkesi kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar

:118:

Back
X