iriss biz kısmetse 24- yada 25 inde ereğliye  gitcess, vayw de akçakoca mıydı neydi oradan dönemk üzere olucak , sende belki düzce ye gelirsin ,  belkimortak bir nokta da buluşuruk  wayyyyyy tam olaraktan ne zaman dönücen sen ?
 belkimortak bir nokta da buluşuruk  wayyyyyy tam olaraktan ne zaman dönücen sen ? 
zambak ta 26 sında gelior pazar günü yani,haftaiçi zor olur organizasyon ,zambak ne zaman dönücek takvimi belirlesin de , ona göre bir ortak organizasyon ayarlarız hemen

alsen bu arada sabah sabah ne güldüm yaa,kızına nazar değmesin

bunların akıllarıyla yarışamıycağız biz

bir şey daha takıldı aklıma , ben şimdi ara ara sülüman a :)) çizgi film izletiyorum ama ingilizce , ablam dedi ki geçenlerde , ana dilini karıştırabilir , ilk önce ana dilini öğrenmesi gerekir gibi gibi,sizin düşünceleriniz neler , bana her ikiside mantıklı geldi de

belkimortak bir nokta da buluşuruk  wayyyyyy tam olaraktan ne zaman dönücen sen ?
 belkimortak bir nokta da buluşuruk  wayyyyyy tam olaraktan ne zaman dönücen sen ? zambak ta 26 sında gelior pazar günü yani,haftaiçi zor olur organizasyon ,zambak ne zaman dönücek takvimi belirlesin de , ona göre bir ortak organizasyon ayarlarız hemen

alsen bu arada sabah sabah ne güldüm yaa,kızına nazar değmesin

bir şey daha takıldı aklıma , ben şimdi ara ara sülüman a :)) çizgi film izletiyorum ama ingilizce , ablam dedi ki geçenlerde , ana dilini karıştırabilir , ilk önce ana dilini öğrenmesi gerekir gibi gibi,sizin düşünceleriniz neler , bana her ikiside mantıklı geldi de

buluşun anam ben seviniyorum sizi öyle görünce.
 buluşun anam ben seviniyorum sizi öyle görünce.