ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı![]()
20 tam geliyor kız bebeklerin daha kücük olur belki
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı![]()
Keçi sütü peyniri deneyebilirsin
Protein içinde bol bol et ver bari
Sabah için pek alternatifin kalmıyor meyv içine ceviz rendeleyebilirsin pekmez kaşık mamalarından 1 yaşına kadar idare edersin![]()
Keci sutunden lor yapabilirsin canim. Yanina biraz pekmez biraz zyag verebilrisin mesela
ee siz buluşltunuz da sormadınız mı ne iş yapıyosun diye . bende aysenin ne iş yaptıgını bilmiyorum
19 küçük oluyo 20 de büyük oluyo şimdilik bizim durum budur :44:ya kızlar bebeklerınıze kac numara ayakabı gıydırıosunuz dun annem almıs benım kıza 21 22 buyuk geldı![]()
eskişehir e tren kalktı biliom haydarpaşa bakıma felen girdi gibi bişi vardı da, :26:
tatlişkom ben aslen muhasebeciyim yaklaşık 10-12 senel muhasebe yaptım sonra ik ya devam ettim , sonra hayatın anlamsızlığını keşfedip 2 sene gibidir de organizasyon düzenleme içinde yer aldım![]()
ben 20 almıştım boy olarak büyük ama ayagının üst kısmı şişko oldugu için iki de bir çıkıyor yürüteçte
napacagımı şaşırdım![]()
sorduk canım ,erp uzmanlığı kısmına havalı dedim
19 küçük oluyo 20 de büyük oluyo şimdilik bizim durum budur :44:
hee haydarpaşayı otelimsi yapacaklar sanırım
ne iş olsa yaparım diyon
kız karam avatar değişmiş ,bu da kim diyom g.tünü başını oynatıyo ,nerden düştü bizim seviyeli topiğimize![]()
amacını zaten aşmış ya burası ben de dedim battı balık yan goyun
kalplerimiz çalınmış ya naptıgımı şaşırdım bir nevi protesto ediyom![]()
Kazen de cevap yazmadı daha ,bizden aldığı kalpleri dağıtıyo heralde![]()
hala suyu kaynatıp içiriyorum ben yaa..sizde durumlar nasıl?
ben 6. ayda hayat sulardan içirmeye başladım direk, hiç kaynatmadım.
minnoşcanım dondurma yiyo lannnnn
anasının kızıııı![]()
herkesler kayboldu sankim, yarın hava güzel olursa yıldıza götüreyim kızı gezmeklere![]()
bızımda pazar gunu planımız var..sabah kahvaltıya gıdecez ..bızım burda selalelerle dolu harıka bı yer..umarım hava guzel olur![]()