• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kızlar sizin adet olacakmış gibi şiddetli olan ağrılarınızda azalma var mı? Sadece uzun süre ayakta durunca hafif bi bel ağrısı oluyor artık.
7+5 deyim bu haftaya kadar vardı kesildi bazen ara ara iğne batması gibi oluyor dizindeki gecti

Güzel anneler merhaba hepiniz gebeliği hayırlı olsun sağ salim kucaklarınıza alın inşallah. Sizlere sorum olacaktı günüm 2 gün geçti adet adet günümde frelyy marka test yaptım silik çıktı ama bazı yorumlarda güvenilir olmadiği söyleniyor kullananız varmı güvenirliği nedir acaba

Kızlar benim göğüslerim şişmişti gebeliği öğrendiğimden beri şişti ve hassastı bugün şiş gitmiş hassasda değil bir sorun olabilirmi acaba yaşayan varmı ?

Güzel anneler merhaba hepiniz gebeliği hayırlı olsun sağ salim kucaklarınıza alın inşallah. Sizlere sorum olacaktı günüm 2 gün geçti adet adet günümde frelyy marka test yaptım silik çıktı ama bazı yorumlarda güvenilir olmadiği söyleniyor kullananız varmı güvenirliği nedir acaba
Benim testte aynıydı doğru çıktı canım bendede silik çizgi çıkmıştı

Back
X