- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Cok guzel bir haber Hayirli olsun Ilk cocugun mu olacak
tebrikler
inşallah inşallah
benim bat 27 kasım bakalım nolcakkaptırmak istemiyorum kendimi ama insan heyecan yapmadan duramıyr ki
inşallah hepimiz bu topiğe adım attığımız gibi yazışmaya da devam ederiz önümüzdeki aylar boyunca
hayırlı olsun değerlerin iyi çıkar inşallah
ayy kızlar topik hayırlı olsun inşallah..
ben temmuz annesi olmak istedim olmadı.artık inşallah ağustos annesi olmaz istiyorum Allah ın izniyle...
bat 7-8 aralık gibi.inşallah gelmez benim kırmızılar bu ay da bu topikten yazışmaya devam ederim artık..
merhaba taze anneler..
hem ağustos anneleri editörüyüm hemde 2010 ağustos annesi..
konularınız ve sohbetleriniz henüz koyulaşmadan.. gebeliği kesinleşen ve konularda liste takibi yapmak isteyen benimle irtibata geçsin ki, hem liste yapımında yardımcı olayım hemde konunuzu üst tarafa sabitleyelim..
hepinizin yavruları hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.. hep sağlıklı haberlerinizi paylaşmanız nasip olsun..
benimde dün idrarda pozitif çıktı akşam kan verdim ve değerim 92 çıktı....bakalım yarın tekrar yaptırıcam umarım değer yükselir...sat 29 ekim bu arada...
kızlar çok teşekkür ederim..
umarım hayırlısıyla bundan sonra burdan beraber devam ederiz bu müthiş yolculuğumuza...
kan değerim 485,3pazartesi ilk doktor ziyaretimiz var..
kendimden bahsedeyim size,
adım naz, yaşım 26..ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse..
3 yıllık evliyim 2 yıldan fazla süredir bebek istiyorz ama bugüne kısmetmiş..
eşimde morfoloji sorunu bende de yumurtlama problemi vardı..
bu arada sat 26 ekimdi
degerin de cok guzel umarim istedigin gibi olur, guzel haberlerle gelirsin doktor randevundan da:)
kismet dedigin gibi cok da bekletmemis seni minigin, benim de yas 27 simdilik onumuzdeki ay 28 olcak ama:), 4.5 yillik evliyim ben de memnun oldum.
merhaba arkadaslar.. iyi pazarlar
bende hamileyim.. sat 30 kasim aslinda ama dayanamadim ve test yaptim.. silik ince ikinci bi cizgi olustu..
Allahim nasip ederse dogum da 05.08.2012 diyor hesaplayicilar..
2 haftaya kadarda doktoruma giderim muhtemelen ..
dolsun dolsun tassin bu topik hamis haberleriyle insallah
merhaba arkadaşım , tebrik ederim, umarım sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirirsin,
benim doktor randevum da yarın, inşallah hayırlı haberlerle gelirim
amin canim, hep beraber geciricez insallah hamileliklerimizi sorunsuz..
yarina kadar zamanda gecmez dimi simdi :) tatli heycanlar bunlar
ben 4+0 dayim sen 4+4 de.. aramizde pek bisey yok
var mi sende degisiklikler´?
sorma canım yaaa, söylerlerdi de inanmazdım ama şimdiden öyle stresli bir süreç kiii,
hamile kalmaya çalışmak daha kolaymış
şimdi kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı...içim içimi yemeye başladı resmen
valla benim göğüslerimle başım dertte, 1 haftadır falan uçları çok acıyor elimi değdiremiyordum ama bugün hiç dokunmadan içten içe sızlamaya başladılar yaaaa..sende de oluyor mu?
evet canim benimde gögüslerim..dokununca sizliyorlar resmen
birde akintim cogaldi.. kizima hamileligimdede akintim cogalmisti böyle..zaten bu belirtiye güvenerek satdan önce yaptim testi ve cok sükür yanilmadim
ayy allah bağışlasın canım, demek 2. bebeğin olacak maşallahh
benim ilk
bende akıntı çok yok, ara ara oluyo o da çok fazla olmuyor.
evet.. allah razi olsun .. 2 bucuk yasinda bi kizim var
herkesin vücudu degisik tabii, farkli farkli tepki veriyo
aynen canım..
mesela benim asıl şüphelenmeme sebep olan belirti çok üşümemdi,
çoğu hamilede ateş basması oluyor, üşüyene pek rastlamadım ama ben donuyorum
amanın 2012 ağusts anneleride gelmiş zaman ne kadar çabuk geçiyo bende 2010 ağustos annesiyim allah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin çok güzel heyecanlar sizleri bekliyo kese kalp atışı cinsiyet mide bulantıları derken birde bakmışsınız bebişleriniz kucağınızda...sorunsuz 9 ay geçirmeniz dileğiyle....
bende genelde üsüdügüm icin hic dikkat etmedim dogrusu..hala da isindigim söylenmez yani
simdi hapsirdim da.. aman hapsirirken dikkat bayanlar.. tutalim biraz kendimizi.. sol kasigim batti aniden
:18:
ben simdilik kaciyorum..aksama buralarda olurum
slm kizlar ben 2010 kasim annesiyim 1 yasinda bir kizim var sat 24 ekim test yapmaya korkuyorum vallahi pozitif cikarsa aranizdayim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?