2012 Agustos Anneleri

Cok guzel bir haber Hayirli olsun Ilk cocugun mu olacak

hayırlı olsun değerlerin iyi çıkar inşallah

kızlar çok teşekkür ederim..
umarım hayırlısıyla bundan sonra burdan beraber devam ederiz bu müthiş yolculuğumuza...

kan değerim 485,3 pazartesi ilk doktor ziyaretimiz var..

kendimden bahsedeyim size,
adım naz, yaşım 26..ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse..
3 yıllık evliyim 2 yıldan fazla süredir bebek istiyorz ama bugüne kısmetmiş..
eşimde morfoloji sorunu bende de yumurtlama problemi vardı..

bu arada sat 26 ekimdi

Hayirlisi olsun yaklasik 2 haftan var ogrenmene, insallah gelmez kirmizilar

Allah anali babali buyutsun benim daha hazirlik asamasinda henuz 15 aralik gibi ogrenebilirim diye dusunuyorum, kesinlesince bildiririm.

degerin de cok guzel umarim istedigin gibi olur, guzel haberlerle gelirsin doktor randevundan da:)
kismet dedigin gibi cok da bekletmemis seni minigin, benim de yas 27 simdilik onumuzdeki ay 28 olcak ama:), 4.5 yillik evliyim ben de memnun oldum.

merhaba arkadaslar.. iyi pazarlar

bende hamileyim.. sat 30 kasim aslinda ama dayanamadim ve test yaptim.. silik ince ikinci bi cizgi olustu..
Allahim nasip ederse dogum da 05.08.2012 diyor hesaplayicilar..

2 haftaya kadarda doktoruma giderim muhtemelen ..

dolsun dolsun tassin bu topik hamis haberleriyle insallah

degerin de cok guzel umarim istedigin gibi olur, guzel haberlerle gelirsin doktor randevundan da:)
kismet dedigin gibi cok da bekletmemis seni minigin, benim de yas 27 simdilik onumuzdeki ay 28 olcak ama:), 4.5 yillik evliyim ben de memnun oldum.

teşekkür ederim canım, hepimizin gönlüne göre versin rabbim..
hadi inşallah sen de devam edersin bu topikte

merhaba arkadaşım , tebrik ederim, umarım sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirirsin,
benim doktor randevum da yarın, inşallah hayırlı haberlerle gelirim

merhaba arkadaşım , tebrik ederim, umarım sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirirsin,
benim doktor randevum da yarın, inşallah hayırlı haberlerle gelirim

amin canim, hep beraber geciricez insallah hamileliklerimizi sorunsuz..
yarina kadar zamanda gecmez dimi simdi :) tatli heycanlar bunlar

ben 4+0 dayim sen 4+4 de.. aramizde pek bisey yok

var mi sende degisiklikler´?

amin canim, hep beraber geciricez insallah hamileliklerimizi sorunsuz..
yarina kadar zamanda gecmez dimi simdi :) tatli heycanlar bunlar

ben 4+0 dayim sen 4+4 de.. aramizde pek bisey yok

var mi sende degisiklikler´?

sorma canım yaaa, söylerlerdi de inanmazdım ama şimdiden öyle stresli bir süreç kiii,
hamile kalmaya çalışmak daha kolaymış
şimdi kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı...içim içimi yemeye başladı resmen

valla benim göğüslerimle başım dertte, 1 haftadır falan uçları çok acıyor elimi değdiremiyordum ama bugün hiç dokunmadan içten içe sızlamaya başladılar yaaaa..sende de oluyor mu?

evet canim benimde gögüslerim..dokununca sizliyorlar resmen
birde akintim cogaldi.. kizima hamileligimdede akintim cogalmisti böyle..zaten bu belirtiye güvenerek satdan önce yaptim testi ve cok sükür yanilmadim

evet canim benimde gögüslerim..dokununca sizliyorlar resmen
birde akintim cogaldi.. kizima hamileligimdede akintim cogalmisti böyle..zaten bu belirtiye güvenerek satdan önce yaptim testi ve cok sükür yanilmadim

ayy allah bağışlasın canım, demek 2. bebeğin olacak maşallahh
benim ilk

bende akıntı çok yok, ara ara oluyo o da çok fazla olmuyor.

ayy allah bağışlasın canım, demek 2. bebeğin olacak maşallahh
benim ilk

bende akıntı çok yok, ara ara oluyo o da çok fazla olmuyor.

evet.. allah razi olsun .. 2 bucuk yasinda bi kizim var

herkesin vücudu degisik tabii, farkli farkli tepki veriyo

evet.. allah razi olsun .. 2 bucuk yasinda bi kizim var

herkesin vücudu degisik tabii, farkli farkli tepki veriyo

aynen canım..
mesela benim asıl şüphelenmeme sebep olan belirti çok üşümemdi,
çoğu hamilede ateş basması oluyor, üşüyene pek rastlamadım ama ben donuyorum

amanın 2012 ağusts anneleride gelmiş zaman ne kadar çabuk geçiyo bende 2010 ağustos annesiyim allah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin çok güzel heyecanlar sizleri bekliyo kese kalp atışı cinsiyet mide bulantıları derken birde bakmışsınız bebişleriniz kucağınızda...sorunsuz 9 ay geçirmeniz dileğiyle....

aynen canım..
mesela benim asıl şüphelenmeme sebep olan belirti çok üşümemdi,
çoğu hamilede ateş basması oluyor, üşüyene pek rastlamadım ama ben donuyorum

bende genelde üsüdügüm icin hic dikkat etmedim dogrusu..hala da isindigim söylenmez yan
i

çook teşekkürler meralcim, allah bebeğinizi size bağışlasın, sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun
artık darısı başımıza, inşallah sorunsuz bir şekilde o günleri görmek nasip olur

bende genelde üsüdügüm icin hic dikkat etmedim dogrusu..hala da isindigim söylenmez yan
i

iyi bari bu konuda yalnız değilmişim

simdi hapsirdim da.. aman hapsirirken dikkat bayanlar.. tutalim biraz kendimizi.. sol kasigim batti aniden
:18:

ben simdilik kaciyorum..aksama buralarda olurum

slm kizlar ben 2010 kasim annesiyim 1 yasinda bir kizim var sat 24 ekim test yapmaya korkuyorum vallahi pozitif cikarsa aranizdayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…