:)) esimde cok heveslendi bakalim yarin ogrenicem kismetse biraz erken oldugu icin uzuluyorum kizim emiyor hala baya zor olucak benim icin
aminn çok teşekkür ederim.. ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..Allah anali babali buyutsun benim daha hazirlik asamasinda henuz15 aralik gibi ogrenebilirim diye dusunuyorum, kesinlesince bildiririm.
25 Ekim demek bugun yarin ogreneceksin ilk anne adaylarindan birisin hayirli olsun simdiden
ayy kızlar topik hayırlı olsun inşallah..
ben temmuz annesi olmak istedim olmadı.artık inşallah ağustos annesi olmaz istiyorum Allah ın izniyle...
bat 7-8 aralık gibi.inşallah gelmez benim kırmızılar bu ay da bu topikten yazışmaya devam ederim artık..
tebrikler
inşallah inşallah
benim bat 27 kasım bakalım nolcakkaptırmak istemiyorum kendimi ama insan heyecan yapmadan duramıyr ki
inşallah hepimiz bu topiğe adım attığımız gibi yazışmaya da devam ederiz önümüzdeki aylar boyunca
benimde dün idrarda pozitif çıktı akşam kan verdim ve değerim 92 çıktı....bakalım yarın tekrar yaptırıcam umarım değer yükselir...sat 29 ekim bu arada...
kızlar çok teşekkür ederim..
umarım hayırlısıyla bundan sonra burdan beraber devam ederiz bu müthiş yolculuğumuza...
kan değerim 485,3pazartesi ilk doktor ziyaretimiz var..
kendimden bahsedeyim size,
adım naz, yaşım 26..ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse..
3 yıllık evliyim 2 yıldan fazla süredir bebek istiyorz ama bugüne kısmetmiş..
eşimde morfoloji sorunu bende de yumurtlama problemi vardı..
bu arada sat 26 ekimdi
Allah anali babali buyutsun benim daha hazirlik asamasinda henuz15 aralik gibi ogrenebilirim diye dusunuyorum, kesinlesince bildiririm.
merhaba arkadaslar.. iyi pazarlar
bende hamileyim.. sat 30 kasim aslinda ama dayanamadim ve test yaptim.. silik ince ikinci bi cizgi olustu..
Allahim nasip ederse dogum da 05.08.2012 diyor hesaplayicilar..
2 haftaya kadarda doktoruma giderim muhtemelen ..
dolsun dolsun tassin bu topik hamis haberleriyle insallah
kızlar merhaba
ben de 2012 agustos annesi olabılırım.adetıme 6 gun varken yaptırdıım hcg 126 çıktı.
hala ınanamıyorum ama pozitif şimdilik inşallah saglıklı gelışır de burdan beraber dogum için gün sayarızzz
SAT:28 Ekim
24 kasım b-Hcg:50
bu durumda ben gecikme olmadan hamileliğini öğrenen 3,5 haftalık bir anne adayıyım :))
BDT: 03 ağustos 2012 :))
kızlar merhaba
ben de 2012 agustos annesi olabılırım.adetıme 6 gun varken yaptırdıım hcg 126 çıktı.
hala ınanamıyorum ama pozitif şimdilik inşallah saglıklı gelışır de burdan beraber dogum için gün sayarızzz
kızlar çok mutuluyum..cuma beta hcg 92 çıkmıştı bugün de 222 çıktı..bakalım cumartesiye doktora gidiyoruz..umarım sağlıcakla gelir...
SAT:28 Ekim
24 kasım b-Hcg:50
bu durumda ben gecikme olmadan hamileliğini öğrenen 3,5 haftalık bir anne adayıyım :))
BDT: 03 ağustos 2012 :))
hayırşısıı olsun canım peki bu gebelk normal yollamı yoksa tedavi ilemi oldu aynı sorun çek sevdiğim bi çifttede var ondan soruyorum yanlış anlama. bi önerin varsa can kulagı ile dinleme hazırım canımm..
günaydın güzel anne adaylarııı
bugün ilk doktor randevumuza gidiyoruz, ayy çok heyecanlıyım
çok teşekkür ederim tatlım,
inan artık yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başlamıştım, ocak ayında aşılamaya karar vermiştik,
kasım ve aralık bizim için tedavisiz gececek son 2 aydı.
ben ekimde son reglimi olunca ilk defa bal-tarçın-çörekotu karışımı yemeye başladım,
sanırım yumurtlamamı ona borçluyum ama gerisi allahtan..
çok şükür rabbim en zor zzamanımda güldü yüzüme.. bundan sonra da sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip eder inşallahh
çok ama çoooookkkk güzel haberlerle gel canım inşallah..
bizleri habersiz bırakma.
cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim...
canım biliyorum elde değil ama kötüyü düşünmeayy inşallah canım güzel haberler alırım,
valla hala inanamıyorum, sanki kötü bişey olacakmış gibi geliyor Allah korusunn
ama insanın bu kadar zamandan sonra kabullenmesi zor oluyor
senin ne zaman kesinleşecek?
canım biliyorum elde değil ama kötüyü düşünme
iyi düşün iyi olsun inşallah.
valla canım ben pazar günü yapayım test diyorum ama bakalım dayanabilirsem ayın 4 ünde yapcam test nasip olursa tabi bu arada inşallah adetim gelmezse((
doktor randevun kaçta
hadi inşallahh sen de güzel haberi alırsın pazar günü
saat 3 te randevum, bakalım önce tekrar bhcg baktırıcam, sonra doktorun yanına çıkıcam.
inşallah artış güzeldir, çünkü daha kese görünmeyebilir
evet canım benim ilk hamileliğimde 6 + larda kese görünmüştü 7+ larda da kalp atışını görümüştü doktor 8+ larda da bize dinletmişti...
inşallah sırasıyla senve diğer tüm hamil arkadaşlarda yaşarsınız bu muhtesem duyguları
Rabbim inşaallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder sağ sağlim o duyguyu bizlerede yaşatır arkadaşlar....
Rabbim inşaallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder sağ sağlim o duyguyu bizlerede yaşatır arkadaşlar....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
126 dan 578 çıktım değerim 3 gunde. daha adete 4 gun var.allahım sevıneyım dı mı
artık
agustos annesiyiiiimmmm agustos annesiyiiiiiiiiiimmmm :)
ben de agustos doğumluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?