2012 Agustos Anneleri

:)) esimde cok heveslendi bakalim yarin ogrenicem kismetse biraz erken oldugu icin uzuluyorum kizim emiyor hala baya zor olucak benim icin

:)) esimde cok heveslendi bakalim yarin ogrenicem kismetse biraz erken oldugu icin uzuluyorum kizim emiyor hala baya zor olucak benim icin

olsun canım allah yardımcın olur, hiç sıkma canını
benim ablamın 2 oğlu var araları 14 ay düşün okadar güzel büyüdüler ki, hem arkadaş gibi oldular hem de bir kardeş daha olunca inan aslında ablamın yükü azaldı

inşallah bana da peşpeşe nasip olur

kızlar merhaba
ben de 2012 agustos annesi olabılırım.adetıme 6 gun varken yaptırdıım hcg 126 çıktı.
hala ınanamıyorum ama pozitif şimdilik inşallah saglıklı gelışır de burdan beraber dogum için gün sayarızzz

kızlar çok mutuluyum..cuma beta hcg 92 çıkmıştı bugün de 222 çıktı..bakalım cumartesiye doktora gidiyoruz..umarım sağlıcakla gelir...

SAT:28 Ekim
24 kasım b-Hcg:50

bu durumda ben gecikme olmadan hamileliğini öğrenen 3,5 haftalık bir anne adayıyım :))

BDT: 03 ağustos 2012 :))

25 Ekim demek bugun yarin ogreneceksin ilk anne adaylarindan birisin hayirli olsun simdiden

evet canım benim günüm geçti ama ben hala test yapmadım bakalım inşallah gelmezde b kaç güne yaparım testi artım :).

inşallah canım Rabbim gönlünün muradını verir inşallah bu ay.

belki bugün öğreneceksin sende hamile oldugunu inşallah

benimde dün idrarda pozitif çıktı akşam kan verdim ve değerim 92 çıktı....bakalım yarın tekrar yaptırıcam umarım değer yükselir...sat 29 ekim bu arada...

hayırlısı olsun tatlımm

hayırşısıı olsun canım peki bu gebelk normal yollamı yoksa tedavi ilemi oldu aynı sorun çek sevdiğim bi çifttede var ondan soruyorum yanlış anlama. bi önerin varsa can kulagı ile dinleme hazırım canımm..

Allah anali babali buyutsun benim daha hazirlik asamasinda henuz 15 aralik gibi ogrenebilirim diye dusunuyorum, kesinlesince bildiririm.

inşallah 15 aralıkta o muhtesem çift çizgiyi görürsün canımm

ooo maşaşllah ne güzel erkenden öğrenmişsin hamile oldugunu sağ salim alırsın inşallah kucagına

hayırlısı olsun tatlım.Rabbim kucagınızda göstersin..

bu durumda ben gecikme olmadan hamileliğini öğrenen 3,5 haftalık bir anne adayıyım :))

süperrmiş ne güzellll sende erkenden öğrendin.
benim bugün itibariyle adetim 3 gün geçmiş bulunmakta ve ben hala test yapmadımm

günaydın güzel anne adaylarııı

bugün ilk doktor randevumuza gidiyoruz, ayy çok heyecanlıyım

tebrik ederim morçilek inşallah güzel güzel artar değerin,
şimdiden hayırlı olsun bebeğin

kızlar çok mutuluyum..cuma beta hcg 92 çıkmıştı bugün de 222 çıktı..bakalım cumartesiye doktora gidiyoruz..umarım sağlıcakla gelir...

canım tebrik ederim
sağlıcakla gelsin bebeğin inşallahhhh

certur tebrik ederim canım,
sana da sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum

çok teşekkür ederim tatlım,
inan artık yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başlamıştım, ocak ayında aşılamaya karar vermiştik,
kasım ve aralık bizim için tedavisiz gececek son 2 aydı.
ben ekimde son reglimi olunca ilk defa bal-tarçın-çörekotu karışımı yemeye başladım,
sanırım yumurtlamamı ona borçluyum ama gerisi allahtan..
çok şükür rabbim en zor zzamanımda güldü yüzüme.. bundan sonra da sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip eder inşallahh

çok ama çoooookkkk güzel haberlerle gel canım inşallah..
bizleri habersiz bırakma.
cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim...

çok ama çoooookkkk güzel haberlerle gel canım inşallah..
bizleri habersiz bırakma.
cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim...

ayy inşallah canım güzel haberler alırım,
valla hala inanamıyorum, sanki kötü bişey olacakmış gibi geliyor Allah korusunn
ama insanın bu kadar zamandan sonra kabullenmesi zor oluyor

senin ne zaman kesinleşecek?

canım biliyorum elde değil ama kötüyü düşünme
iyi düşün iyi olsun inşallah.
valla canım ben pazar günü yapayım test diyorum ama bakalım dayanabilirsem ayın 4 ünde yapcam test nasip olursa tabi bu arada inşallah adetim gelmezse ((

doktor randevun kaçta

hadi inşallahh sen de güzel haberi alırsın pazar günü

saat 3 te randevum, bakalım önce tekrar bhcg baktırıcam, sonra doktorun yanına çıkıcam.
inşallah artış güzeldir, çünkü daha kese görünmeyebilir

evet canım benim ilk hamileliğimde 6 + larda kese görünmüştü 7+ larda da kalp atışını görümüştü doktor 8+ larda da bize dinletmişti...
inşallah sırasıyla senve diğer tüm hamil arkadaşlarda yaşarsınız bu muhtesem duyguları

aminnn canım, hakkımızda hayırlısı olsun

Rabbim inşaallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder sağ sağlim o duyguyu bizlerede yaşatır arkadaşlar....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
126 dan 578 çıktım değerim 3 gunde. daha adete 4 gun var.allahım sevıneyım dı mı
artık
agustos annesiyiiiimmmm agustos annesiyiiiiiiiiiimmmm :)

ben de agustos doğumluyum :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
126 dan 578 çıktım değerim 3 gunde. daha adete 4 gun var.allahım sevıneyım dı mı
artık
agustos annesiyiiiimmmm agustos annesiyiiiiiiiiiimmmm :)

ben de agustos doğumluyum :)

tebrik ederim canım hayırlı olsun bebişinnnnnn

benim de bugün değerim 980 olmuş, çarşamba keseyi görücez kısmetse

kizlar evde test yaptim tek cizgi cikti sat 24 ekim erkenmi oyuzden mi cikmadi testte acaba tekrar mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…