2012 Agustos Anneleri

kızlar şuan 12 kişiyiz.inaşşah dahada çoğalırı ben kemdimce liste yapmaya çalıştım ama çok profesyonel değilim.yapabilecek biri varsa sevinirim.

canım sanırım bi yanlışlık var elfida yerine felida yazılmış olabilir öyleyse iki tane ben varim :))

canım sanırım bi yanlışlık var elfida yerine felida yazılmış olabilir öyleyse iki tane ben varim :))

yanlış değil canım felida isimli bi arkadaşımız var.günleriniz aynı.sanırım ondan karıştırdın..

e o zaman sende hosgeldin aramiza..
ne güzel gittikce cogaliyoruz

bizde 6 aydir üzerinde calisiyorduk canim.. ama ne zaman aklindan bebek düsüncesini cikarirsan o zanman oluyor.. baska seyklerle ilgilenmeye calis dicem.. ama ne kadar zor biliyorum.. Allahim insallah tez zamanda kavustursun bebegine senide

2011 ağustos annesi olarak sizlere hayırlı olsun demek istedim umarım herşey çok güzel gider sağlıkla bebeklerinizi kucakalrınıza alırsınız benim bebeğimin tahmini doğum tarihi 5 ağustostu temmuz bebeği oldu ve 27 temmuzda geldi güzel kızım

günaydın güzel anne adaylarıı

demircan gözün aydın allah hepimize sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin

teşekkür ederim canım, inşallah tamamını yaşamak nasip olur

ayy maşallahh bebeğimizin kesesinee
ben de aldım hemen kese resmini
folik asite gelince ben hamilelikle birlikte daha yeni başladım kullanmaya, hergün 1 tablet elevit alıyorum

melekciğim ellerine sağlık, kaç kişiyiz, kimler hamile sayende topluca görebildik

allah evladına sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin canım,
darısı başımıza

herkese günaydın kızlar..yarın büyük gün benim için...kese görmeye gidicez...ama çok korkuyorum..benim şimdiki kızım tüp bebek...sonra 2 kere kendiliğimden hamile kaldım birinin kalbi 10. haftada durdu kürtaj oldum..diğeride bu yaz kimyasal gebelik olarak geçirdim ve düşük yaptım...bu 3. artık bu da aynı olursa diye tedirginim...allah kızıma uzun ömür versin diyorum ama ona bir kardeşte istiyorum...bakalım hayırlısı artık..iki gündür herşeye ağlar oldum..bu hamilelik zor geçecek gibi....

Günaydın Kızlar

sizde ne gibi değişiklikler var? benim sadece uyku problemim var onun dışında bişeyim yok

canım gönlünü ferah tut, allahın izniyle herşey yolunda gidecek :116:

Günaydın Kızlar

sizde ne gibi değişiklikler var? benim sadece uyku problemim var onun dışında bişeyim yok

valla ynen ben de akşam 8 de yatıp uyuyorum
onun dışında göğüslerim sızlamaya devam ediyor, okadar

perşembe gününe alabildim randevu ve beklemek zor geliyor. bi an önce durumunu öğrenebilsem içim rahatlardı.

merhabalar 2012 agustos anneleride gelmiş..hoşgeldinizAllah hepinizin gönlüne göre versin..hayırlı olsun bebişlerinizhepimize (buna bende dahilim) hayırlı doğumlar diliyoruuumheyecanlarınızı ve endişelerinizi çok iyi biliyorum..hamilelik en özel duygu iyisiyle kötüsüyle tadını çıkarın annecikler

çok teşekkür ederiz canım
sana da hayırlı doğumlar, çok az kalmış maşallahh
darısı bşımıza :116:

çok teşekkür ederiz canım
sana da hayırlı doğumlar, çok az kalmış maşallahh
darısı bşımıza :116:

evet cnm darısı basınıza benim az kaldı hayırlısıyla dogum yaparım inşallah..tabı gün yaklastıkca hafiften tırsma durumu var ama kızıma kavusacagım için daha heyecanlıyım..

evet cnm darısı basınıza benim az kaldı hayırlısıyla dogum yaparım inşallah..tabı gün yaklastıkca hafiften tırsma durumu var ama kızıma kavusacagım için daha heyecanlıyım..

ayy canım, mutlaka korku da vardır tabii, inşallah bir avazda kurtulursun

hayirli cumalar taze adaylar hepinize; hepimize

kendine stres yapma canim.. Allahin izniyle saglikla kucagina alacaksin bu sefer

senin baya az kalmis arkadasim.. saglikla kucagina alirsin insallah.. son 53 gün .. bizde o sayilara cabucak gelsek ya

benim gögüslerimdeki sizlama haricinde bi degisiklik yok hala.. ama o uykuya yenik düsmek ne yaman bisey biliyorum..
kizima hamileyken esim bi dvd secerdi.. daha fragman bitmeden uyumus olurdum..

günaydın canım
vala ben de 1-2 gündür akşamları güya dizilerimi izliycem ama daha özetin başında sızıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…