- Konu Sahibi duyguyildiray
-
ezci canım benm sıpada hep bağdaş kurmuş bi şekilde göremiyoruz
kızlaaaaaaaaaaaaarrr maaşallah göbüşlere
topikteki kızların bir kısmı sanırım dah haberdar değil bu topikten,çok az göbüş dönüyo ortalardasederkcim inan göbüşün korktugun kadar küçük değil arkadaşlar da soylemişler zaten ki ben de birebir yaşadım benim de o kadardı senin haftalarındayken 2-3 gün içinde fırladı bu da yaklaşık 16.haftaya denk geldi,göbek istiyosan merak etme olucak hem de kocaman
kaderimiz aynı desenebu sabah işe gelmeden uğradım yok yine göstermedi doktor uygun poziyona gelmesini bile bekledi ama inat çok inat ...(aynı ben )Hayırlısı olsun hepimiz için artık canım...
vallahi o göbüşü zorla çıkardım dapdar şeyler giydim sabah gözümü açar açmazçıktığı kadar çektik teyzesi artık senden de bekliyoruz son pozları
ayy ciddimisinn o zaman ben yarın için görücem diye pek heveslenmeyim benimkide ablaya çekmiş inattçıı velett
belli olmaz canım ya inşallah gösterir senin ki ben alıştım artık ilk önce kıza andırıyor dedi sonra bi çıkıntı görüyorum dedi cinsiyet karmaşası yaşıyoruz resmen beklemekten başka çare yok inşallah 17 martta gösterir ya da ben dayanamam belki 8 martta doğum günüm o gün tekrar çalabilirim doktorun kapısını
saol canım hepimize maşallahmaşallah
walla canım maalesef bizde öğrenemedik daha bu ayın 13ünde kontrolümüz var bakalım bu sefer görürse dr umuz söler ama en son erkeğe benzetiyorum ama kesin değil demişti bakalım kısmetcnm senin bebeğin kızmıydı göbüşş kız gibi aynıı
maşşallah bu arada gittikçe genişliyoruzz kızlarrr
saol canım hepimize maşallah
walla canım maalesef bizde öğrenemedik daha bu ayın 13ünde kontrolümüz var bakalım bu sefer görürse dr umuz söler ama en son erkeğe benzetiyorum ama kesin değil demişti bakalım kısmet
öle valla daha kilo almadım ama göbüş maşallah dev oldu
ezciiii dr kontrlm güzel geçti ama hala cinsiyeti öğrenemedimmm yaaa :84: 17.haftadan önce net bişey söylememmm dedi dr m bekliycez artık ne yapalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?