2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

kızlaaaaaaaaaaaaarrr maaşallah göbüşlere

topikteki kızların bir kısmı sanırım dah haberdar değil bu topikten,çok az göbüş dönüyo ortalarda sederkcim inan göbüşün korktugun kadar küçük değil arkadaşlar da soylemişler zaten ki ben de birebir yaşadım benim de o kadardı senin haftalarındayken 2-3 gün içinde fırladı bu da yaklaşık 16.haftaya denk geldi,göbek istiyosan merak etme olucak hem de kocaman

ezci canım benm sıpada hep bağdaş kurmuş bi şekilde göremiyoruz

kaderimiz aynı desenebu sabah işe gelmeden uğradım yok yine göstermedi doktor uygun poziyona gelmesini bile bekledi ama inat çok inat ...(aynı ben)Hayırlısı olsun hepimiz için artık canım...

vallahi o göbüşü zorla çıkardım dapdar şeyler giydim sabah gözümü açar açmaz çıktığı kadar çektik teyzesi artık senden de bekliyoruz son pozları

masallah gobislere
ben de bir denk getirsem koyucam teyzeleri uzerinize afiyet bir tembellik geldi hamilelikle birlikte o kadar olur

kaderimiz aynı desenebu sabah işe gelmeden uğradım yok yine göstermedi doktor uygun poziyona gelmesini bile bekledi ama inat çok inat ...(aynı ben)Hayırlısı olsun hepimiz için artık canım...

ayy ciddimisinn o zaman ben yarın için görücem diye pek heveslenmeyim benimkide ablaya çekmiş inattçıı velett

ayy ciddimisinn o zaman ben yarın için görücem diye pek heveslenmeyim benimkide ablaya çekmiş inattçıı velett

belli olmaz canım ya inşallah gösterir senin ki ben alıştım artık ilk önce kıza andırıyor dedi sonra bi çıkıntı görüyorum dedi cinsiyet karmaşası yaşıyoruz resmen beklemekten başka çare yok inşallah 17 martta gösterir ya da ben dayanamam belki 8 martta doğum günüm o gün tekrar çalabilirim doktorun kapısını

ezciiii dr kontrlm güzel geçti ama hala cinsiyeti öğrenemedimmm yaaa :84: 17.haftadan önce net bişey söylememmm dedi dr m bekliycez artık ne yapalımmm

saol canım hepimize maşallah
cnm senin bebeğin kızmıydı göbüşş kız gibi aynıı
maşşallah bu arada gittikçe genişliyoruzz kızlarrr
walla canım maalesef bizde öğrenemedik daha bu ayın 13ünde kontrolümüz var bakalım bu sefer görürse dr umuz söler ama en son erkeğe benzetiyorum ama kesin değil demişti bakalım kısmet
öle valla daha kilo almadım ama göbüş maşallah dev oldu

maşaallah canım rabbim sağlıkla hayırlarla almayı nasip etsin kucağımıza inşaallah
merakımızı yenemiyoruz işte
ne güzel kg almamışsın ben 1 ayda 3.8kg almışım :26::26::26::26:dr kızdı biraz dikkat edicem artık

ezciiii dr kontrlm güzel geçti ama hala cinsiyeti öğrenemedimmm yaaa :84: 17.haftadan önce net bişey söylememmm dedi dr m bekliycez artık ne yapalımmm

:)) çok şükür canım... dediğin gibi beklemekten başka çaremiz yok bir daha ki randevun ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…