- Konu Sahibi duyguyildiray
-
oy kurban olurum burdayım beeeeeeeeeeen diyoo yerim seni ben oğluş..
sağolun kızlar hep beraber sağlıklı ve hayırlı doğumlara inşaaallaahh
hepimize birden maaşşaallah
benm kızmı erkekmi göbüşe göre tahminlerinizi alıymm
ayy pek bilemedim ama sankiiiiii kız gibi mi neee:26:
canım benim pek kafam basmıyo öle şeylere yaa tahmin edemiyorumsağolun kızlar hep beraber sağlıklı ve hayırlı doğumlara inşaaallaahh
hepimize birden maaşşaallah
benm kızmı erkekmi göbüşe göre tahminlerinizi alıymm
diyor valla duyguşş, artık yere eğilemiyorum ördek gibi bacakları yana doğru açıp dizden çömeliyorum
ne bilim valla bende bilemedim basen hiç yok
sadc arkada bir popo önde toplanmış bir göbek
canım benim pek kafam basmıyo öle şeylere yaa tahmin edemiyorum
ayy sorma yaa çorap giymek işkence olmaya başladı
daha fazlasında düşünemiyorum nolcazzz
ay ozaman erkektirrr
yaa benim annemde bana arkandan bakınca hamile olduğun bariz belli oluyor dedi
nasıl yanii dedim yoksa popom da mı büyüdü dedim, yok hayır ondan demedim hamile kadınlar belli olur sen anlamazsın dedi
meraktan çatlamadan bi öğrenseydim hayırlısıyla
evet cnm yürüyüşümüz değişiyor ördek gibi ayaklarını ayırarak yürüyorsun
bnmde teyzem face teki fotodan bakmış hamilelik yüzüne vurmuş dedi
15+ haftalıkkk
heveslendim bende
vallahi 34-36beden giyiyordum şimdi sıkmamak için 38giyiyorum inşallah 20den sonra büyüsün de millet aaa bu hamileymiş desin
saol ezci'cim artık senden de bekliyoruz biz göbüş resmi bak ben bile koydum yaniyoksa baskı meclisi saldırır üstüne
eee cinsiyet tahmini yürütemiyorsunuz dmi
ay ozaman erkektirrr
yaa benim annemde bana arkandan bakınca hamile olduğun bariz belli oluyor dedi
nasıl yanii dedim yoksa popom da mı büyüdü dedim, yok hayır ondan demedim hamile kadınlar belli olur sen anlamazsın dedi
15+ haftalıkkk
heveslendim bende
valla bana şimdiye kadar en sivri gelen demircanın göbeği oldu senin ki aslında fazla yoruma açık değil çünkü çok az bi göbek var fasulye yemişsinde gaz yapmış gibigerçi yine de ben anlamıyorum göbek görüntüsünden benim kocaman bi göbeğim var ama sivri mi yayvan mı kendi göbeğim ile ilgili yorum bile yapamıyorum:)en kısa zamanda bende koyacağım artık sizden değerli yorumları alırım benim cinsiyet her an değişebilir çünkü dayanamadım dr gittim bağdaş kurmuştu göstermiyo ama bi çıkıntı gördüm %51 erkek diyebiliriz dedi kızçeme de bir sürü şey almıştım
valla ben ne kadar hamile gördüysem tabi bu son zamanlar için geçerli aynı altına yapmışlar gibi yürüyolar bacakları açıp açıp arkadan çok komik görünüyo...hepimiz için kaçınılmaz bir son sanırım ördek yürüyüşü
onu dedim ya zaten ne tahmin yürütülecek bir göbek var ne de bebeksaolsun pek bir nazlanıyor bizimki 8gün sonra doktor teyzesi söyleyecek artık inşallah yeter yani söyle be kadın diye avaz avaz bağırttırmaz beni inşallah
inşallah öğrenirsin canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda... ben yarın da iş yerimin burda bir poliklinik var devlete ait sessiz sakin bi yer oraya gidicem işe gelmeden eşimle beraber ama hiç sanmıyorum ki cinsiyeti öğreniyim...2 gündür kötü haberleri okuyup telaşa düştüm gidip görmem lazım bi...
kötü düşünüp de canını sıkma inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
eskiler anlıyor valla bir bakışta
hayırlısıyla öğrenirsin canım, ama erkek olsa fena olmaz sanki malum bir kızın var zaten
canım tam anlayamadım dar bişeyler giyseydin ama bana kız gibi geldi.
allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?