2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

3ünüzede maşaalaaahhhsederk askolsun bumu buyumemiş gobekk kocaman olmuş yahuu yiğenime iftira atma valla ben burdayım diyor

3ünüzede maşaalaaahhhsederk askolsun bumu buyumemiş gobekk kocaman olmuş yahuu yiğenime iftira atma valla ben burdayım diyor

sende 2poz çekil de koy şuraya yeni durumları merak ediyorum senin çıkmıştı zaten ben burdayım diyor da bol birşey giyince ayva göbek gibi kalıyor zavallı çocuğum

sende 2poz çekil de koy şuraya yeni durumları merak ediyorum senin çıkmıştı zaten ben burdayım diyor da bol birşey giyince ayva göbek gibi kalıyor zavallı çocuğum

şekerim benim telefonum serviste oyuzden biraz uzak kalacaksınız göbüşümden ama dönüşümüz muhteşem olacak cunku aldık başımızı gidiyoruz.lcw bitane hamile kıyafeti aldım hep kısa kollu anacım onlarda bol geliyor bitane kucuk beden aldımki idare etsin diye gobüş daha oylee tam ben burdayım demiyor

Kızlar 20+0 günlük bebişim! Dikkaaaaaatt bu bebiş bana şimdiden 9 kilo aldırmış bi danacıktır!

maşşaaalllaahh daha küçük gorunuyor heralde kız cocukları anneyi şişmanlatmıyor çok şirin

çok tşekkür ederim canım amin cümlemizinini inşallah ben 49 50 kiloyla hamile kaldım zaten yıllardır kilo alamıyordum xs giyiyordum m beden alıyorum gören göbekli kadın zannediyor
oyy maşallah kızımızaaa kocaman olmuşş

anam bu neee maşalahhh daha karnın minicikkk
ayy çok isterdim ben de öyle ama benimki tam bir futbol topu şimdiden

minicik içi dolu kutucuk
maaşallah futbolcu olur belki ondandır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…