2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

göbeğinin içindekini yerim maşallah nasıl tatlı şekilli uslu duruyor

Eki Görüntüle 382458

20+4 halımız yanı az önce cektık sizin için :) oglum ve ben hıc kılo almamıs halımız ama artık saglıkla alırız ınsallah :)

seninle hemen hemen aynıyız canım da biz bu kadar büyüyemedik yahu kilo da almamışız henüz maşallah sağlıkla gelsin dünyaya

Eki Görüntüle 382482 bu da bizim gobusumuz teyzoslarr

1milyon kere beğenme durumu olsa beğenirdim sanırım bu ne güzel şekilli bir göbüş ya maşallah sıpaya yerim yerim

cnm bende hıc kılo alamdım dıye uzuluyorum sankı bıraz.. ınsallah bebegım saglılı olur hepımızınkı tabisi :) ama artık bı kac kılo alsam ıyı olur bende göbegım kucuk dıye dusunuyordum ama galıba bu halı gayet ıyı fazla olsa zamanla tasıyamam belım cabuk agrıyor fıtık var :)

ay walla kızlar herbirinize maaşallahhhhh hepinizin göbekleri ayrı şekilde ve ayrı güzellikte,Rabbim sağlıkla son günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla kucagımıza alalım inşallah şenaysen maaşallahın var canım kolaymı ikiz taşıyosun,rabbim sana güç versin

amiin canım hepimizinki inşallah sağlıkla dunyaya gelir..benim cocuk popomu eritti yaaheralde koca popolu bişe cıkacak aaaa o pijamanın bide ustunu gorseeen kedilere takılan zillerden var resmen ustunde evde gezindikçe otuyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…