2012 Ankara mayıs anneleri....

gemiş olsun esila değişikmiş nedir anlamı sağlıkla al kucagına kasılmaları sen fark ettinmi dikkat et kendine

leon bende gelemiyorum annem hasta hafta sonu ordayız size iyi eglencelerartık anlatırsınız gelince

Yok ben hissetmiyorum gaz sancısı çok nadir hafif bişey gelip gidiyor sanırım o.Batma şeklinde bilemiyorumki kasılma nasıl bişey:)

günaydın herkese yarın 2li test tahlil sonucumu alacam allahım inş güzel haber alırım bugunde sağlıkocağına gidip kaydımı yaptım 20.haftada tatanoz aşısı yapaılacakmış

Arkadaşlar sanırım bu 20.11.2011 tarihi 3 kişi dışında kimse için uygun olmadı.

Bu sebepten herkesin bir arada olabilmesi için,ortak karar verilecek herkesin uygun olacağı bir gün seçelim.

Tüm topikteki arkadaşlar biraraya gelmek için daha uygun ortam için fikirleriniz varsa lütfen paylaşın...

günaydın kızlar nasılsınız bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ben sanki önceden kasılma gibi hissediyodum bu hafta hiç bişi hissetmiyorum daha kontrole çok var leon güzel fikir

Bence de daha iyi olur çünkü ben de haftasonu şehir dışında olucam ve gelemiycem.

günaydın kızlar nasılsınız bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ben sanki önceden kasılma gibi hissediyodum bu hafta hiç bişi hissetmiyorum daha kontrole çok var leon güzel fikir

Hareket hissetmek için daha çok erken zaten canım. Sen bebeğinin hareketleri sanmışsındır sadece ama değildir o.
O yüzden endişelenecek bir durum yoktur merak etme.

eski topikinizi unuttunuz demiiiiiii hıhhhhhhh sizeeeeeeeee

Ben hiçbir şey hissetmiyorum,ilk kez anne olacaklar daha geç hissedermiş,hem daha erken değil mi?19. haftadan sonra hissedilir diye okumuştum bi yerde

Ben hiçbir şey hissetmiyorum,ilk kez anne olacaklar daha geç hissedermiş,hem daha erken değil mi?19. haftadan sonra hissedilir diye okumuştum bi yerde

yok hayatım 16dan sonra yavaş yavaş hissettiriyor kendini
benim öyle oldu en azından ama sürekli birşey değil tabii bir kere tekme yada yumruk attı onun dışında da sanki gıdıklama gibi hafif tatlı bir his oluşuyor
herkesde farklıymış arkadaşım çok canının acıdığını söylüyordu benim öyle olmuyor mesela

mfalcon sen 16 sın ya bencede hissedersin ben nerde oldugunu hissedebiliyodum top gibi dönüşünü falan

mfalcon sen 16 sın ya bencede hissedersin ben nerde oldugunu hissedebiliyodum top gibi dönüşünü falan

günaydın günaydııııınnnn nerdesiniz ya kendi kendime yazıp oynuyorum

defne meraba senin randevun ne zamandı benimki 1 aralıkta çok uzun zaman oluyo sanki tam bir ay olcak 17 haftam olcak herkes cinsiyeti öğrendi bende merak ediyorummmm:18::18::18::18:

defne meraba senin randevun ne zamandı benimki 1 aralıkta çok uzun zaman oluyo sanki tam bir ay olcak 17 haftam olcak herkes cinsiyeti öğrendi bende merak ediyorummmm:18::18::18::18:

Canım benim 3lü taramam 2 aralıkta,çarşamba girdim ultrasona,bebiş uygun pozisyon vermedi.Bizim de babamız çok meraklı,yarın sabah tekrar başka bi doktora baktıralım diyo,bakalım belki yarın öğreniriz.Benim gönlüm başta kızdan yanaydı ama içime erkek doğuyodu.Şimdi ikisine de alıştırdım kendimi,hiçbir şey hissetmiyorum.
Benim de 2 Aralıkta 17hafta olacak,senin SAT 4 ağustos muydu?

kızlarr bende malesef pazar günü dönüyorum.ankaraya bir daha ne zaman gelrim şuan bellide değil.inşallah ben geldiğimde buluşuruzz

Selam kızlar ben daha önce de katılırım demiştim eğer pazara buluşursanız gelirim inşallah bende. Benim bebiş 16 haftalık oldu sanki arada kalp atışı gibi varlığını hissediyorum karnımda sanki damar atıyormuş gibi acaba mümkün mü bana mı öyle geliyor bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…