Arkadaşlar sizlere afiyet olsun.Bende gelmek isterdim ama benim kız beni üzmeye başladı.En son kontrole gittiğimde doktorum kasılman var dedi.Halbuki ben hiç hissetmiyorum öyle şiddetli bişey.Yani haftaiçi çalıştığım için haftasonu dinlenmeliymişim.Çok endişeleniyorum ya inşallah erken doğum falan olmaz Allah korusun.Daha 16 haftalık niye bu kasılma anlamadım.Bu arada kızımın adını ESİLA koyacağız:)
Yok ben hissetmiyorum gaz sancısı çok nadir hafif bişey gelip gidiyor sanırım o.Batma şeklinde bilemiyorumki kasılma nasıl bişey:)gemiş olsun esila değişikmiş nedir anlamı sağlıkla al kucagına kasılmaları sen fark ettinmi dikkat et kendine
leon bende gelemiyorum annem hasta hafta sonu ordayız size iyi eglencelerartık anlatırsınız gelince
Arkadaşlar sanırım bu 20.11.2011 tarihi 3 kişi dışında kimse için uygun olmadı.
Bu sebepten herkesin bir arada olabilmesi için,ortak karar verilecek herkesin uygun olacağı bir gün seçelim.
Tüm topikteki arkadaşlar biraraya gelmek için daha uygun ortam için fikirleriniz varsa lütfen paylaşın...
günaydın kızlar nasılsınız bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ben sanki önceden kasılma gibi hissediyodum bu hafta hiç bişi hissetmiyorum daha kontrole çok var leon güzel fikir
Ben hiçbir şey hissetmiyorum,ilk kez anne olacaklar daha geç hissedermiş,hem daha erken değil mi?19. haftadan sonra hissedilir diye okumuştum bi yerde
günaydın günaydııııınnnn nerdesiniz ya kendi kendime yazıp oynuyorum
defne meraba senin randevun ne zamandı benimki 1 aralıkta çok uzun zaman oluyo sanki tam bir ay olcak 17 haftam olcak herkes cinsiyeti öğrendi bende merak ediyorummmm:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?