2012 Ankara mayıs anneleri....

selam canım nasılsın biz iyiyiz şükürler olsun...
iyim sağol canım ev batak ben hiç bişey yapmadım nete oturdum iyimi kızlar tanışalım ya ben 80 dogumluyum bi kızım var 6 yaşını doldurdu atanamayan ögretmenlerdenim ev kedisiyim hanımı bile olmadım :)öyle işte

amannnnnn kilo alıncada kovacak hali yokya :)))))))))))))

ewt canım oraya gidiyorum ben doktorum deniz hanımdı ama izne ayrıldı onun yerine gelen hatice hanıma gidiyorum...

Ben de aynı hastanede Nermin Köşüş'e gidiyorum. Bir defa kontrole gittim. Bir defa da tahlilleri göstermek için.
İyi birisine benziyo. Hastane fazla kalabalık olmuyo bi de fiyatı çok uygun geldi bana.
Ben sormayı unuttum muyanede ama orda doğum yapılmıyo galiba. Senin bi bilgin var mı?
Yenidoğan ünitesi yok orasının. Sanırım doğum için beştepe hastanesine yönlendiriyolar.
Doğum ücretini sormuştum ben ama tam hatırlıyamıyorum. 1100 ile 1300 arası bişidi galiba.

leon dogru atıyomuş kapıdan kızlar zekaiye gidecekseniz başhekimden bi randevu alın varmı bilmiyorum bu yasalardan sonra özeli ama 7 sene önce vardı muayenehanesine gidince hastanede başhekimlik bölümünde herşeyiniz oluyo özel hastaneden daha iyi oluyor ama tabi şuanki durumdan haberim yok

canım bende 80doğumluyum benimde 4yaşında bir kızım var bende ev hanımıyım...

nasıl yani hakkaten kovuyormuymuş yani...........

canım bende 80doğumluyum benimde 4yaşında bir kızım var bende ev hanımıyım...

memnun oldum canım ben 2004 de evlenip 2005 de bebişimi aldım kucagıma ara verdim baya ama senin yaş aralığın çok güzel ben geç kaldım diye düşünüyorum ama hayırlısı

ewt canım orda doğum yapılmıyor bende doğum üçretini sordum 11002gece kalırsan 1300 oluyormuş eğer doktorun doğuma girerse 250 daha üstüne koyuyorlarmış bana böyle bilgi verdiler sen ilk kontrole nezaman gittin canım ...

nasıl yani hakkaten kovuyormuymuş yani...........

yok be kovarmı şaka yapıyorum benim arkadaşım gitmem için çok ısrar etti öyle biri değil baya kilolu hastalarıda var dedi o bana öyle takılıyodu falan dedi internettede sitesi var adamın baya sempatik ve ilgili bir insan bakma aklımda onda

6 haftalıktı o zaman 8 Ekimdi sanırım. Şimdi de 8 haftamız bitti. Tahmini doğum tarihi 31 mayıs.
7 mayıs 2008 doğumlu bir oğlum daha var. Mayıs ayında doğum yapmak büyük rahatlık. O yüzden ikinicisi de mayısta olsun istedim.
Allah da gönlüme göre verdi şimdilik çok şükür. Bi aksilik olmazsa yine mayısta doğucak bakalım.
Ben doktorun doğuma girmediğini duymuştum aslında ama bu 250 tl olayını öğrendiğim de iyi oldu.
Bi sonraki muaynede sorarım artık. Bi sonraki muyane de 1 ay sonra olucak 12 haftalıkken.

bende 14kasımda ikili test için gidecem ben doktora gittiğimde 5haftalık 3günlüktü kan vermek için aşağı inşmiştim orda biri daha kan veriyordu kan kolundan alamadılar öbür kolundan aldılar içimden acaba o senmisin diye gectide oyuzden ilk randevun nezamandı diye sormuştum....

deli ya allata seni güldürsün,bu arada yaştan filan bahsetmişsiniz çoklınıyorum bak burda ben geç kaldım filan benzeri şeyler okudum ben 1980 doğumluyum ilk bebeğimi doğurucam inşallah.......aaaahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh millet ikinciyi doğuruyor.

hepimiz ikili testleri bitirelim,bitirenlerde bekleyiversin sonra bir cumartesi yada pazar ayarlayalım kahvaltı yapalım hepberaber olmazmı ?
böyle bir organizasyona hayır diyen varmı ?

ay kızlar ya mayıs topiğinden winstersun yanlış yazmıyorsam o arkdaşında bebğinin kalbi durmuş çok üzüldüm bende korkuyorum ne zor ya

ay kızlar ya mayıs topiğinden winstersun yanlış yazmıyorsam o arkdaşında bebğinin kalbi durmuş çok üzüldüm bende korkuyorum ne zor ya

evet canım bende yeni okudum kalbi durmuş bebeğin,offff offfffff allahın taktiri işte inşallah tez zamanda toparlar kendini rabbimde yeniden nasip eder bebeğini.

ben 6 ekimden beri bebeği görmedim,kötü haberler aldıkçada iyimi çok merak ediyorum randevumda 15 gün sonra offff ya allahım hepimizi korusun.

ankara ekibinden face sayfasına kaydolan varmı aranızda,kimsenin gerçek ismini bimediğim için anlayamadım.

20 kasım pazar günü saat 10:30 süper olur. Ikili testlerde biter rahatlamış oluruz.mekan için herkes bir öneride bulunur birini seçeriz.ben diğer topiğede yazarım tüm ankaralıların haberi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…