iyim sağol canım ev batak ben hiç bişey yapmadım nete oturdum iyimi kızlar tanışalım ya ben 80 dogumluyum bi kızım var 6 yaşını doldurdu atanamayan ögretmenlerdenim ev kedisiyim hanımı bile olmadım :)öyle işteselam canım nasılsın biz iyiyiz şükürler olsun...
ay canım senin ne kilon varmış sana koydugu üst limitin üstündeyim ben şimdeden amannnn napim bıktım kilo kilo benim arkadaşım çok zayıfdı 7 kilo aldı kız ona bile akşam 8 den sonra bişey yeme demişti ondan sogudum adamdan 50 kiloydu yanlış hatırlamıyorsam
ewt canım oraya gidiyorum ben doktorum deniz hanımdı ama izne ayrıldı onun yerine gelen hatice hanıma gidiyorum...
iyim sağol canım ev batak ben hiç bişey yapmadım nete oturdum iyimi kızlar tanışalım ya ben 80 dogumluyum bi kızım var 6 yaşını doldurdu atanamayan ögretmenlerdenim ev kedisiyim hanımı bile olmadım :)öyle işte
leon dogruatıyomuş kapıdan kızlar zekaiye gidecekseniz başhekimden bi randevu alın varmı bilmiyorum bu yasalardan sonra özeli ama 7 sene önce vardı muayenehanesine gidince hastanede başhekimlik bölümünde herşeyiniz oluyo özel hastaneden daha iyi oluyor ama tabi şuanki durumdan haberim yok
canım bende 80doğumluyum benimde 4yaşında bir kızım var bende ev hanımıyım...
Ben de aynı hastanede Nermin Köşüş'e gidiyorum. Bir defa kontrole gittim. Bir defa da tahlilleri göstermek için.
İyi birisine benziyo. Hastane fazla kalabalık olmuyo bi de fiyatı çok uygun geldi bana.
Ben sormayı unuttum muyanede ama orda doğum yapılmıyo galiba. Senin bi bilgin var mı?
Yenidoğan ünitesi yok orasının. Sanırım doğum için beştepe hastanesine yönlendiriyolar.
Doğum ücretini sormuştum ben ama tam hatırlıyamıyorum. 1100 ile 1300 arası bişidi galiba.
nasıl yani hakkaten kovuyormuymuş yani...........
ewt canım orda doğum yapılmıyor bende doğum üçretini sordum 11002gece kalırsan 1300 oluyormuş eğer doktorun doğuma girerse 250 daha üstüne koyuyorlarmış bana böyle bilgi verdiler sen ilk kontrole nezaman gittin canım ...
6 haftalıktı o zaman 8 Ekimdi sanırım. Şimdi de 8 haftamız bitti. Tahmini doğum tarihi 31 mayıs.
7 mayıs 2008 doğumlu bir oğlum daha var. Mayıs ayında doğum yapmak büyük rahatlık. O yüzden ikinicisi de mayısta olsun istedim.
Allah da gönlüme göre verdi şimdilik çok şükür. Bi aksilik olmazsa yine mayısta doğucak bakalım.
Ben doktorun doğuma girmediğini duymuştum aslında ama bu 250 tl olayını öğrendiğim de iyi oldu.
Bi sonraki muaynede sorarım artık. Bi sonraki muyane de 1 ay sonra olucak 12 haftalıkken.
yok be kovarmı şaka yapıyorum benim arkadaşım gitmem için çok ısrar etti öyle biri değil baya kilolu hastalarıda var dedi o bana öyle takılıyodu falan dedi internettede sitesi var adamın baya sempatik ve ilgili bir insan bakma aklımda onda
ay kızlar ya mayıs topiğinden winstersun yanlış yazmıyorsam o arkdaşında bebğinin kalbi durmuş çok üzüldüm bende korkuyorum ne zor ya
ben kahvaltıya gelırım bulusalım bayramdan sonraaa:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?