2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

işte annelik...
çok zor canım valla günde 9 kez sağmak ne demek hem de gece gündüz. tebrik ediyorum seni
Allah hem senin hem de sağarak bebeğine anne sütü veren tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun...

işte annelik...
çok zor canım valla günde 9 kez sağmak ne demek hem de gece gündüz. tebrik ediyorum seni
Allah hem senin hem de sağarak bebeğine anne sütü veren tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun...

Çok teşekkür ederim canım. Belki de emzirmek daha zordur, çünkü daha sık ve daha uzun sürüyordur. Her duruma alışıyor insan canım ya. İnanki bana artık zor gelmiyor.
Allah emziren emziremeyen, süt veren, mama vermek zorunda kalan tüm annelerimizin ve bebişlerimizin yanında olsun. Anne olmak başlı başına kutsal birşeymiş, allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun, kimse bebişsiz kalmasın.
Öpüyorum çok.

bende baktim leslie ye evet kadin cok sirin ve cok ise yarar gibi geliyor...yanliz kac mile yapiyorsunuz gunluk???

canim cok sagol aciklamalarin icin..simdi bi emzirip bi sagmak daha zor...cunku bebegi emziriyorsun gerisini sagayim diyorsun pek birsey cikmiyor sanki...dediklerini uygulamaya caliscam...ama henuz becerebilmis degilim..gece kalkamiyorum yaa o kadar cok emzirmeye sut sagmaya, nolca halimiz bilmem. bizde 3. ayimizdayiz sut o kadar ciktigini sanmiyorum yaa..insaAllah bol bol sutum cikarda oglusumu en azindan bi 6 ayliga kadar emzirebilirim. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.

buarada canim sende leslie yapmistin sanirim. her gun mu yaptin birde kac mile olani yaptin canim?

bir ara ben de sağıp veriyodum ama günde en fazla 2 kez, kızım emmek istemediği zaman. valla ne yalan söyleyeyim sağıp vermek çok zor geldi bana. Ama dediğin gibi anne olmak çok kutsal birşey gerçekten insan her zorluğa da katlanır evladı için.
'Allah emziren emziremeyen, süt veren, mama vermek zorunda kalan tüm annelerimizin ve bebişlerimizin yanında olsun,allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun, kimse bebişsiz kalmasın'. amin canım ...

bende baktim leslie ye evet kadin cok sirin ve cok ise yarar gibi geliyor...yanliz kac mile yapiyorsunuz gunluk???

canım düzenli yapılsa kesinlikle işe yarar. ben 1 mil olanı yapabiliyorum 20 dk sürüyo, zaten kızım mızmızlanıyo hemen, onu ancak o kadar oyalayabiliyorum 3 mil ve 5 mil olan uzun sürüyo onları yapamam sanırım. 1 mil 1 mildir hiç yapmamaktan iyidir napalım dimi ama?

bu arada yarın kilo bildirimi var yine kızlar, şu kilo bildirim gününün pzt olması kötü oluyo çünkü ben hep haftasonu salıyorum kendimi toparlanana kadar yine haftasonu geliyo
neyse bakalım yarın ne olacak hasılat

kızlar ben tartılmıyorum moralim bozulmasın diye..ama benim durumum hepinizden vahim..4 gündür sirkeli su ya başladım..bilmiyorum faydasını görürmüyüm ama 2 arkadaşım iyi kilo vermişlerdi hatırlıyorum..yediklerime de dikkat ediyorum benim tek eksiğim hareket...çok üşeniyorum..o kadar yorgunumki hep miskinlik yapasım var..kilo ne kadar çoksa insan o kadar yavaş oluyor..kendimi külçe gibi hissediyorum..dün adet te oldum bebeğim 3 ayını bitirdi.belki adet olmam da kilo vermem de faydalı olur ne dersiniz??

ben 65.0 im bugün geçen haftaya göre 600 gr gitmiş oldu ama ben beğenmedim çünkü haftaiçi 64.6 yı görmüştüm haftasonu yine cozuttum
neyse tam gaz devam şu 60 lı kilolardan kurtulana kadar

Gunaydin kizlar ben 1.200 vermisim. Cok sasirdim o kadarda diyet cizgisinden kaymistim. Sizde durumlar nasil?

yine yıktın dağıttın ortalığı tebrik ediyorum canım

canım şu leslie olayını bi denesen çok seveceksin eminim. ben yapıyorum çok eğlenceli. ne kadar kilo verdirir bilmiyorum ama kesinlikle sıkılaştırıyo. 3 kez yaptım daha o gevşekliğim azaldı sanki. bu hafta 600 gr verdim o yemeyle veremezdim belki leslie nin faydası oldu bilemiyorum yani kesinlikle tavsiye ediyorum hemen başlamalısın...

hadi bakalım başlıyorum leslieye!çooooook fazla vermem gereken kilo var ve hiç hevesim yok ama hadi bakalım...

Kızlar bıraz azım edın ya:)saroglan senın boy kackı altmıs altına dusmeye calısıyorsun..
Bugun sabah tartldm 63.5 ıdı hırka hydm tartldm 64.1 dedı ayy acaba tartımı bozuldu hher zaman aynı gosterırdı.

kızlar ben sabah tartıldım 63.100 dü ,az önce 62.900 dün 3 ü 1 arada ve nestlenin şu Cappucino larından fazla içtim galiba söylemesi ayıp bağırsakları bozdu....
ama iyi geldi açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…